logo
De jongens van Koning!
slider

Aanbevelingen Verhuisbedrijf Koning Verhuizingen

Verhuisbedrijf kiezen
Lees hier waarom telkens weer gekozen wordt voor Koning Verhuizingen

Regelmatig vragen wij klanten hoe ze hun verhuizing met 'Aha, die jongens van Koning!' hebben ervaren. Hier leest u hun reacties. Men zegt wel dat mond-tot-mond reclame de beste reclame is. Het is niet alleen de beste maar ook nog eens de eerlijkste reclame. Wij kunnen makkelijk mooie verhalen over onze verhuizingen vertellen, maar hieronder leest u hoe onze verhuisservice door onze klanten wordt ervaren. De originele mailtjes hebben we ter inzage op kantoor, want sommige klanten zijn zo enthousiast dat men haast zou denken dat we ze zelf geschreven hebben...

Klanten geven Koning Verhuizingen de maximale score: Het beste verhuisbedrijf
 

Het beste verhuisbedrijf
11 December 2015

Verhuizing naar een woonzorgcentrum

Onlangs zijn mijn bejaarde ouders verhuisd naar een woonzorgcentrum. Voor hen een emotionele gebeurtenis. De eerste kennismaking met "een jongen van Koning" was bij mijn ouders thuis met Peter Hollemans. Peter sprak de taal van mijn ouders, hij toonde begrip en nam alle tijd, alles rustig door te spreken; communicatief de juiste persoon! Rekening houdend met hun leeftijd kon het tijdstip van de verhuizing later in de ochtend plaats vinden. De verhuizing is prima verlopen, alles is met zorg vervoerd tegen een prima prijs!

Kortom, de klant is koning bij verhuisbedrijf Koning.
 

Het beste verhuisbedrijf
12 November 2015

Verhuizing van Warffum naar Roden

Beste Heer Koning en medewerkers,


12 november was de dag voor ons in plaats van 11 november.
Maar het was voor ons een dag om niet te vergeten naar 44 jaar Warffum en dan naar Roden. We vonden de samenwerking bijzonder plezierig en dat maakt dat deze dag voorbij vloog. Ook nog een beetje nawerk is met grote tevredenheid opgelost en we danken jullie daarvoor. Wij kunnen en zullen jullie ook zeker aanbevelen als mensen ons naar de bevindingen vragen.

De rekening is betaal en ik wens jullie heel veel succes met jullie werkzaamheden.
 

Het beste verhuisbedrijf
21 oktober 2015

Verhuizing van Groningen naar Eelderwolde

Beste Rikus,

Bijgaand onze aanbeveling voor je website. Wij zijn inmiddels twee keer binnen twee jaar verhuist met Koning Verhuizingen. Je wordt netjes behandeld en er wordt snel en adequaat gereageerd op vragen. Men denkt mee en de prijzen zijn prima marktconform. De verhuismannen zijn beleefd en gaan naar behoren met de spullen om. Er wordt niet gelummeld en goed doorgewerkt zonder zeuren. De sfeer binnen de club lijkt ook prima. Bijkomend voordeel van verhuizen met dezelfde verhuisonderneming is het feit dat ze de te verhuizen boedel al kennen en ze weten hoe het destijds in en uit elkaar is gehaald. De in hoogte schuifbare verhuiswagen levert trouwens ook behoorlijk tijdwinst en voorkomt schade in je trapgedeelte.

Heren wederom bedankt en tot de volgend keer.
F. Van de Graaf
 

Het beste verhuisbedrijf
25 september en 21 oktober 2015

Inboedel vanuit Siddeburen naar onze opslag en later weer terug

Aan de “jongens van Koning”,

25 september 2015 werd onze benedenverdieping door “de jongens van Koning” ontruimd i.v.m. aardbevingschade. Dit betekende letterlijk totale ontruiming , inclusief gordijnen + -rails, lampen, vaste wandmeubels, bed, kledingkast. Dit alles moest veelal uitelkaar worden gehaald voor vervoer en opslag. Van te voren was hierover een prettig offerte bezoek gebracht door Peter Hollemans. Na het accepteren van de offerte werden duidelijke telefonische afspraken gemaakt over welke dag en tijdstip. De afspraken werden steeds correct nageleefd. Op de dag van de ontruiming kwamen een vijftal “jongens” zich persoonlijk voorstellen, voordat ze aan de slag gingen. We kregen de indruk dat ieder zijn specialisme had en zijn vak goed verstond. De taakverdeling was op orde en de meubels werden met zorg behandeld. Er was steeds goed overleg met elkaar en met ons. Men zorgde dat de klus klaar was, eerder werd niet gestopt. Op 21 oktober 2015 werden de meubels teruggebracht, de (af)wasmachine weer neergezet, het bed gemonteerd, kast in elkaar gezet en alle aanverwante zaken teruggebracht en op zijn plaats gezet, gehangen enz. Dit alles opnieuw met veel zorg en nauwkeurigheid. Toen de “jongens” vertrokken, werd nadrukkelijk gevraagd of alles naar wens was verlopen.

We zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken en hebben alleen maar lof over de aanpak van “de jongens van Koning”!

Met vriendelijke groet,
Fam.Atzema
Siddeburen
 

Het beste verhuisbedrijf
14 en 15 oktober 2015

Verhuizing van Groningen naar Seesen (D)

Firma Koning,

Wij zijn verhuist van Nederland naar Duitsland. We hebben gekozen voor de firma Koning vooral omdat zij gebruik maken van eigen medewerkers in plaats van in te huren krachten. Dit was voor ons bepalend. Dit heeft zich ons inziens ook bewezen. Zowel in de voorbereiding op de verhuizing als op de daadwerkelijke verhuisdagen bleek het personeel van Koning op elkaar ingespeeld en geroutineerd. Alles is dan ook zonder problemen verlopen. Ik kan Koning aanraden: vriendelijke mensen, zorgvuldig, afspraken nakomend, gewoon goed werk!

MVG,
S. Boersma
 

Het beste verhuisbedrijf
19 en 20 oktober 2015

Verhuizing van Oude Pekela naar Nieuwe Tonge

P.S. We kijken terug op een hele goede verhuizing! Bedankt! Met vriendelijke groet, Benjamin en Janina van Assen
 

Het beste verhuisbedrijf
15 oktober 2015

Verhuizing van Schildwolde naar Haren

Geachte heer Koning,

U heeft ons onlangs verhuisd van Schildwolde naar een appartementencomplex in Haren. Wij zijn uitermate tevreden over alle aspecten van deze verhuizing. De wijze waarop de “jongens van Koning” uitleg hebben gegeven over de operatie, het uitbrengen van een offerte; het inpakken van de vele (ook kwetsbare) spullen en het inladen van de zaken in de verhuiswagens: alles verliep prima. Ook het uitladen en het opstellen van de inboedel in het appartementencomplex voldeed aan alle voorwaarden. Het is dat wij ons thuis voelen in Haren anders zouden wij direct weer met “Verhuisbedrijf koning” bellen met het verzoek om ons opnieuw te verkassen.

Tineke Hagenouw en Daan Hoogerkamp.
 

Het beste verhuisbedrijf
29 September 2015

Verhuizing van Groningen Naar Haren


Beste Rikus,

Dank voor de attente mail. Wij zijn onlangs verhuisd - naar volle tevredenheid - door jullie naar Haren, en we hebben nu nog 100 lege verhuisdozen. Kunnen jullie die komen ophalen?

Hartelijke groet,
Sander Geel
 

Het beste verhuisbedrijf
28 Juli 2015 & 28 September 2015

Inboedel vanuit Groningen in opslag genomen en afgeleverd in dezelfde stad

Hallo Rikus,

De reden dat wij uiteindelijk bij jullie zijn gekomen is het gesprek geweest dat Peter had met mijn vrouw. Professioneel, betrokken en erg vriendelijk. Toen de offerte er kwam waren we er snel uit. Wij zijn verhuisd in twee etappes. Uit het oude huis, twee maanden opslag en in het nieuwe huis. Beide verplaatsingen zijn goed verlopen. Ook hier professioneel en vriendelijk . Beide keren was dat het geval. En alles twee maanden in de opslag. Kwam ons heel erg goed uit. Kosten voor de opslag vielen ook erg mee. We verhuizen gelukkig zelf niet zo vaak…. Maar een volgende keer zeker weer jullie benaderen !! Ook als mensen ons vragen wie een goede verhuizer is, dan je het antwoord wel raden. Hartelijke groet, José en Henk Veenstra Planetenlaan 305 9742 HK Groningen ps We zijn bezig met de laatste dozen uit te pakken. Binnenkort nemen we contact op om ze op te laten halen.
 

Het beste verhuisbedrijf
18 Februari 2015

Verhuizing van Veendam naar Wildervank

Hoi Rikus, Wat ons zo goed aan de verhuizing door jullie is bevallen, is het meedenken door de jongens. Echt alles is ons uit handen weggenomen.
Heerlijk om 's avonds te kunnen genieten van je nieuwe huis, vast op plek te kunnen zetten in plaats van helemaal kapot op de bank te vallen.
Van te voren dozen ophalen, later inleveren, allemaal prima verlopen, nee, volgende keer weer!
 

Het beste verhuisbedrijf
9 en 10 Maart 2015

Verhuizing van Nieuwe Pekela naar Den Dolder

Ahá, die jongens van Koning.
De verhuizing van Nieuwe Pekela naar Den Dolder is zeer goed gegaan. dit was de derde keer dat de jongens ons verhuisd hebben, dus kun je nagaan dat de keren daarvoor ook goed is bevallen. wij hebben en zullen, zeker weer, de jongens van Koning aanbevelen aan ieder die een verhuizer nodig heeft. offertebezoek, de eerste keer door hr. Koning zelf en de keren erna door Peter, zijn zeer goed overgekomen. zij en de jongens zijn klantvriendelijk, hulpzaam, beleefd en bekwaam. factuur en het lege dozen ophalen was ook prima geregeld. we hebben geen kritiek, als we weer zouden gaan verhuizen, zijn de eerste die in aanmerking komen: die Jongens van Koning uit Veendam! Ahá, Ozo! met hartelijke groeten, Hans en Anna Leushuis
 

Het beste verhuisbedrijf
17 Maart 2015

Verhuizing van Oude Pekela naar Woldendorp

Hallo, We zijn 17 maart verhuisd met de jongens van Koning van Oude Pekela naar Woldendorp. Ze waren er 's morgens om 8 uur en om 10,30 waren we in Woldendorp op onze plek. Het ging allemaal heel snel. We zijn zeer tevreden over de jongens. Het kost een beetje, maar je hebt verder nergens wat mee nodig. Ze zorgen overal voor: dozen, kledingdozen. Je hoeft nog geen kleding uit de kasten te halen, dat doen zij allemaal voor je. En na die tijd bel je maar op, en ze halen de dozen weer op. Ik zou het iedereen aanbevelen, om te gaan verhuizen met Koning. groetjes Gineke Pathuis
 

Het beste verhuisbedrijf
27 Maart 2015

Verhuizing van Hooghalen naar Westerbork

Wij hoorden van vrienden dat ze goed te spreken waren over de verhuizing door Koning. Niet verder gezocht en gebeld. Bezoek voor opname en aansluitende offerte waren positief (ook het bedrag op de offerte) . Gergeld dus, levering dozen mooi op tijd, ook de aanvulling van dozen en inpakpapier. De verhuizing verliep vlekkeloos. Vrolijke jongens en doorzetten tot alles naar wens op de plek stond. Als we nog eens verhuizen , dan met Koning.
 

Het beste verhuisbedrijf
8 Juli 2015

Verhuizing van Baflo naar Sneek

Heren, De keuze voor Koning Veendam is deze keer gemaakt omdat de eerste keer (1987) het prima verlopen was. En dat herhaalde zich de 2e keer weer. De offerte was iets lager dan jullie concollegae maar dat was dus niet de doorslag voor de keuze. Afspraken werden nagekomen en personeel zeer vriendelijk en opgewekt. Je zou haast blij van je verhuizing worden Een aanrader. Met vriendelijke groet Bert
 

Het beste verhuisbedrijf
8 en 9 januari 2015

Verhuizing van Groningen naar Den Haag

Beste Rikus,

Geen probleem, we waren heel tevreden. Is de volgende tekst in orde?

"Wij kunnen Koning Veendam zeker aanbevelen voor verhuizingen. Ze zijn
zeer klantvriendelijk en professioneel, zowel bij het opnemen van de
hoeveelheid spullen, als bij de verhuizing zelf. We kregen meer dan
genoeg verhuisdozen en we kregen ze ook ruim op tijd. Tijdens de
verhuizing waren ze zeer behulpzaam en bekwaam, en bij het inruimen
namen ze genoeg tijd om alles netjes achter te laten. Onze verhuizing
was tamelijk complex (de inboedel moest verdeeld worden over twee
verschillende locaties) en dat ging prima.
Onze keus is gevallen op Koning Veendam vanwege de prijs. Een nieuwe
werkgever vergoedde de verhuizing en stelde als eis dat uit 3 offertes
de goedkoopste gekozen werd. In ons geval was dat Koning Veendam."

Met vriendelijke groeten,

Willem
 

Verhuisbedrijf Groningen
Rated 5/5 based on 342 reviews

Reviews 2013 >>
Reviews 2012 >>
Reviews 2011 >>
Reviews 2010 >>
Reviews 2009 >>