logo
De jongens van Koning!
slider

Aanbevelingen Verhuisbedrijf Koning Verhuizingen

Verhuisbedrijf kiezen
Lees hier waarom telkens weer gekozen wordt voor Koning Verhuizingen

Regelmatig vragen wij klanten hoe ze hun verhuizing met 'Aha, die jongens van Koning!' hebben ervaren. Hier leest u hun reacties. Men zegt wel dat mond-tot-mond reclame de beste reclame is. Het is niet alleen de beste maar ook nog eens de eerlijkste reclame. Wij kunnen makkelijk mooie verhalen over onze verhuizingen vertellen, maar hieronder leest u hoe onze verhuisservice door onze klanten wordt ervaren. De originele mailtjes hebben we ter inzage op kantoor, want sommige klanten zijn zo enthousiast dat men haast zou denken dat we ze zelf geschreven hebben...

Klanten geven Koning Verhuizingen de maximale score: Het beste verhuisbedrijfHet beste verhuisbedrijf
24 december 2014

Verhuizing van Nieuwe Pekela naar Scheemda

Ik heb de vorige keer al gereageerd op uw verzoek en een reactie gegeven. Een hele positieve overigens.

Mvg
Jan Koolhof
 

Het beste verhuisbedrijf
24 december 2014

Verhuizing van Groningen naar Eelde


Goedemiddag,

Allereerst de beste wensen voor 2015.

Wij zijn zeer tevreden over de verhuizers en het hele proces. Het is een behoorlijke som geld, maar het is ook echt wel wat waard. Bij ons gaf de combinatie prijs en bekendheid (via Actemium Veendam) de doorslag en ook het bezoek van Peter Hollemans gaf ons een heel goed beeld van de sfeer van het bedrijf. Heel gewoon, geen gladde verkooppraatjes van een man in pak, dat sprak zeker aan.

Professionele verhuizers zijn het echt. Binnen een paar uur stonden al onze spullen in de vrachtwagen en het was ook zo weer uitgeladen, heerlijk snel zonder schade. En ook een extra kast uit elkaar gehaald en in elkaar gezet en ook nog even een bed in elkaar gezet,
terwijl dat niet in de offerte stond! Echt goede service!

Daarom hebben we ook gekozen voor een goed verhuisbedrijf met een redelijke prijs.
Wij raden jullie zeker aan bij andere mensen en we hebben ook echt al reclame gemaakt voor jullie.

Ik kan me voorstellen dat mensen voor een particuliere verhuizing wel wat aanhikken tegen de prijs, maar de verhuizing gebeurt dan wel professioneel, snel en zonder schade. Meestal is het zo dat als vrienden en familie het doen dat er toch aan het eind van de dag wat dingen sneuvelen of dozen niet op de juiste plek gezet worden of nieuwe muren beschadigen doordat men moe wordt. Voordeel bij een verhuisbedrijf is dan ook mocht er iets beschadigen of zo dan is men verzekerd.

Kortom: wij zijn in ieder geval zeer tevreden en zullen jullie bij een volgende verhuizing (hopelijk duurt dat nog wel een groot aantal jaren) zeker weer inhuren.

Succes.

Met vriendelijke groet,
Gerke en Annet van Dekken
 
 

Het beste verhuisbedrijf
24 december 2014

Verhuizing van Siddeburen naar Scheemda


Hallo Fa. Koning Verhuizingen.

Ik heb helaas door de drukte geen foto's kunnen maken, maar het was geweldig,

Ik had er erg tegenop gezien, maar de jongens hebben zich keurig voorgesteld. Gekeken wat er moest gebeuren. Alles werd keurig aangepakt, ook mijn antiek kroonkabinet, werd met zorg verhuisd. Ze hebben mij gerustgesteld, door de hoeveelheid.

Toen ze wegreden naar mijn nieuw adres, werd ik emotioneel dat alles zo goed ging.
Op de plaats van bestemming werd alles er weer uitgeladen met de juiste zorgvuldigheid.

Twee uur later incl. rijden was alles op de plek.

Ik zal uw firma van harte aanbevelen bij anderen het was geweldig!

Vriendelijke jongens.

Met vriendelijke groeten,

Mevr. M. Mulder-Klungel
Scheemda
 

Het beste verhuisbedrijf
19 december 2014

Verhuizing binnen Groningen


Hallo Marijke,

De verhuizing is helemaal naar wens verlopen, heel fijn! We hebben ondertussen al aardig wat dozen uitgepakt. Na de kerstvakantie wordt hier nog de verbouwing afgemaakt.
Vandaar dat we wat ruimte moeten creëren. Is het mogelijk dat jullie de eerste stapel dozen alvast op komen halen?

Een goed uiteinde gewenst en alvast de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

Met vriendelijke groet,
M & J
Groningen.
 

Het beste verhuisbedrijf
16 december 2014

Verhuizing van Groningen naar Ten Post


Beste Koning medewerkers,

Hoewel mijn vrienden hun eigen keuzes (kunnen) maken, zal ik – mocht er eens een gaan verhuizen – zeker jullie naam laten vallen.

Mijn keuze voor Koning (uit 3 offertes die ik had ontvangen) is ingegeven door: Er werd goed geluisterd. Een van de anderen had heel duidelijk eigen ideeën over hoe ik moest gaan verhuizen – alles in 1 keer ipv alleen de grote dingen. Ondanks dat ik van bepaalde dingen zij dat ik die zelf wel over zou brengen, zette hij ze dan toch op zijn lijstje. Niet verbazingwekkend dus dat zijn offerte hoger uitviel. Plus als klant voel je je niet serieus genomen.

Nummer 3 luisterde ook goed en kwam plezierig over, maar zijn offerte was 200 euro hoger dan die van jullie. Gelukkig eigenlijk, want anders was de keuze heel moeilijk geweest.

Contacten met jullie kantoor over datum en nog wat vragen van mijn kant, verliepen goed en plezierig.

Ook de feitelijke verhuizing is snel, vakkundig en plezierig verlopen. De drie heren waren goed op elkaar ingespeeld en zagen nergens echt een probleem (hoewel er 1 lastig groot, zwaar bed was dat in zijn geheel naar beneden moest).

Kortom, mijn complimenten.

Met vriendelijke groet,

Tjaaktje van der Wijk
 

Het beste verhuisbedrijf
9 december 2014

Verhuizing van Delfzijl naar Farmsum


Was zeer tevreden over de jongens van koning, ze werkten snel en goed, vaklui. Ik had gekozen voor koning i.v.m de goede reacties van andere klanten. Ook van mijn kant niets dan lof.

Zal koning zeker aanbevelen bij anderen.

m.v.g
Ebel Nijhof
 

Het beste verhuisbedrijf
5 december 2014

Verhuizing van Stadskanaal naar Assen


Na veel wikken en wegen had ik besloten om te gaan verhuizen .

Daar het een hele organisatie is heb ik een aantal verhuisbedrijven benaderd. Koning kwam als eerste daarna nog 2, had er een dag voor uitgetrokken. Koning kwam gelijk al goed bij me over, gevoel. Zegt ook wat toch?

Na een datum afgesproken te hebben werden de dozen en inpakpapier mooi op tijd gebracht zodat ik in alle rust kon gaan beginnen. Op de afgesproken dag was men mooi op tijd. We hadden eerst een rondleiding voor wat wel en niet mee moest en men begon de wagens in te delen.

Men ging met zoveel respect met de situatie om in een woord geweldig. Toen men klaar was om naar mijn nieuwe plek te gaan vroegen ze: bent u er klaar voor?

Buiten zag ik de wagens klaar staan en zei tegen mijn vriendin nou daar gaat mijn nieuwe toekomst beide emotioneel omdat ik het roer omgooide. Ben er tussen in gaan rijden en ineens kwam de zon er doorheen dat voelde goed.

Ook het leeghalen van de auto's verliep voorspoedig en hebben het afgesloten met broodjes en soep de ze dubbel en dwars verdiend hadden.

In een paar woorden vertrouwd,respectvol beleefd netjes super klasse.

Mevr. K.
 

Het beste verhuisbedrijf
3 december 2014

Verhuizing van Rolde & Noordlaren naar Eexterveenschekanaal


Geachte heren Koning en Hollemans,

Ik ben meer dan tevreden met de verhuizing door ''de jongens van Koning'' op 3 december jl. Na het inpakken reed ik achter ze aan (zie de foto) en besefte toen dat mijn hele bezit in een verhuiswagen past en in handen van anderen lag. Ik had geen ogenblik het idee dat het niet in goede handen was. De verhuizing is efficiënt uitgevoerd en de contacten met de verhuizers waren zeer plezierig, niet alleen bij het inpakken, maar ook weer bij het uitpakken. Ik zou uw bedrijf dan ook bij iedereen aanbevelen.

Met hartelijke groet en ook voor u de beste wensen voor het nieuwe jaar,

Wijnand van der Sanden
 

Het beste verhuisbedrijf
2 december 2014

Verhuizing van Rolde naar onze verwarmde inboedelopslag


Hallo Rikus en Peter,

De reden waarom we voor jullie gekozen hebben was met stip op 1 de snelheid van handelen.
Jullie waren de enige die snel en accuraat reageerden op ons verzoek, en dat was voor ons goud waard.

Peter was heel vriendelijk en warm, wat voor mij persoonlijk altijd heel belangrijk is, en hij wist duidelijk waar hij het over had. Qua prijs scheelde het niet zo veel met de andere offertes, dus dat deed het hem niet.

De jongens die kwamen om de spullen op te halen waren snel en efficiënt. Ze stelde vragen om meer duidelijkheid te krijgen over wat wij wilde en waren alert dat er niets vergeten werd of mis ging. Ze konden ook goed overweg met de kinderen en beantwoorden hun vragen met plezier, wat een gezellige sfeer gaf.

We zijn heel tevreden!

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben! Gebruik het gerust in marketing materiaal.

Ik moet wel zeggen dat jullie mail met het verzoekwat aan de lange kant was, ik wilde halverwege stoppen met lezen, al was ik heel bereid om feedback te geven.

Hartelijke groeten, Petra Ooms
 

Het beste verhuisbedrijf
20 november 2014

Verhuizing in Veendam


Goedemiddag,

Om 1 uur kwam de verhuiswagen. In hoog tempo werd alles gedemonteerd en ingeladen en er werd netjes gewerkt. Geen hard of asociaal geroep naar elkaar met de verhuizing, nee alles werd netjes overlegd met ons en we zijn zeer tevreden.

We zijn zeer tevreden over alle koning mensen en zouden dit zo weer doen. Voor de prijs hoef je het echt niet te laten, het heeft ons een hoop verhuis stres gescheeld.

In 3 uur was alles over en konden we weer lekker ons ding doen. De dozen hebben we hier nog steeds dus er wordt geen druk gelegd op snel uitpakken.

Rolf Veenstra
Veendam
 

Het beste verhuisbedrijf
24 oktober 2014

Verhuizing van Leek naar Een


Beste verhuizers,

Graag wil ik laten weten hoe ik de verhuizing heb ervaren!

Ik kan daar wel heel kort over zijn: helemaal goed!

De afspraak voor de offerte was snel gemaakt en ik kreeg daarbij duidelijk informatie op een vriendelijke en prettige manier. Op de afgesproken dag en tijd waren mensen en auto aanwezig, en in snel tempo werd alles ingepakt.

En net zo snel en netjes stond alles een paar uur later op z'n plek in mijn nieuwe huis!

Ik hoop de komende jaren niet weer te verhuizen, maar als het er wel van komt hoef ik niet meer te zoeken: dat wordt weer met Koning!

met vriendelijke groet,
Joekie
 

Het beste verhuisbedrijf

7 oktober 2014, 29 september 2014 & 27 december 2012

Twee inboedels af Groningen in opslag genomen en afgeleverd in dezelfde stad


Aan "die jongens van Koning",

Ruim twee jaar geleden is het allemaal begonnen met de verhuisperikelen. Ik wilde samen met 'mijn meisje' gaan samenwonen. En aangezien zij de voorkeur gaf om eerst mijn huis te verkopen en daarna haar huis, moest ik er eerst aan geloven.

Hoogste tijd om een verhuisbedrijf in te schakelen. Want dit was namelijk de zoveelste verhuizing van mij en deze keer had ik geen zin om het weer zelf te moeten doen.

Na een aantal bezoekjes van verschillende verhuizers, stond daar Peter Hollemans voor de deur. We hadden meteen een klik omdat we beiden in de muziek actief zijn. Hij als muzikant en ik als professioneel freelance geluidstechnicus.

Na het uitbrengen van de offerte's viel mijn keus op "die jongens van Koning" Waarom?
Ten eerste was de prijs heel concurrerend maar belangrijker nog, ik gunde het Peter en "zijn jongens" van harte. Persoonlijk ben ik van mening dat de gunning factor wint van alleen maar de goedkoopste te willen zijn.

Peter bracht de volgende dag de dozen en ik kon beginnen met het inpakken. Uiteraard was de verhuisdatum ook al vastgelegd. In de offerte was ook meegenomen dat een gedeelte van mijn spullen naar het andere adres werden vervoerd en de rest in opslag zou gaan. Ook had mijn vriendin nog een paar spullen, die door mijn komst, ook naar de opslag konden.

Geen enkel probleem voor "die jongens van Koning"! Ze doen het en regelen het allemaal.
De huurprijs voor de opslag stond los van de verhuiskosten, maar ook deze waren met een bedrag van €50,- per maand goed te overzien.

Het heeft al met al nog anderhalf jaar geduurd voordat wij de woning van mijn vriendin konden verkopen en een nieuwe woning konden betrekken. Ook de verhuizing van de spullen van mijn vriendin werd uiteraard door "die jongens van Koning" gedaan. Echter, het ging eerst voor een week naar de opslag.

Dit was bij de prijs inbegrepen! Top service!

Na een week klussen in ons nieuwe huis, werd het weer tijd voor "die jongens van Koning'......Deze keer zelfs met hun allernieuwste MAN truck. Dondersmooie wagen trouwens!

Ook ik zag na ruim anderhalf jaar mijn inboedel weer, maar belangrijker nog, de sfeer van die verhuizing was onvergetelijk!

"Die jongens van Koning" zijn niet alleen heel professioneel meet hun vak bezig, maar sociaal en vol humor oefenen ze zeer gedreven hun vak uit!

Chapeau!!

Met vriendelijke groet,
Herman van Mal
 

Het beste verhuisbedrijf

2 oktober 2014

Verhuizing van Groningen naar Wezep


Dag Rikus en Peter,

Ik heb de verhuizing door Koning verhuizen als zeer plezierig ervaren. Een verhuizing is stressvol genoeg en het is fijn als je dan goed geholpen wordt. Peter dacht vooraf goed mee in wat we nodig hadden en de jongens op de dag zelf waren snel, vriendelijk en zeer vakkundig.

Bovenstaande mag je van mij op de website zetten.

Alvast bedankt en jullie ook een fijne jaarwisseling.

Lisanne van Balen
 

Het beste verhuisbedrijf
23 september 2014

Verhuizing van Veendam naar appartement in Gasselte


D.d. 23 september j.l. zijn wij door uw bedrijf verhuisd van de Dollard, Veendam naar Gasselte.

Dit werd op een efficiënte en vlotte manier gedaan, aanvankelijk met maar liefst 3 verhuiswagens, maar duidelijk door ervaren en vakbekwame "die jongens van Koning"

Ook werd het wandsysteem (Interstar) op een deskundige wijze gedemonteerd en in ons appartement in Gasselte opnieuw gemonteerd. Al met al was het een vlotte en vakkundige verhuizing door prettig werkende mensen die een goed overzicht hadden, wat onszelf wel eens ontbrak (van groot naar klein wonen).

Ook familieleden die op zeer korte termijn moesten verhuizen van de Veenlustpassage naar de Breehorn te Veendam waren zeer te spreken over de prettige manier van werken door "die jongens". Wat betreft de offerte, een prijsopgave van concurrenten hebben we niet.

Bij het offertebezoek werden afspraken gemaakt. Duidelijk is dat de efficiëntie, vakkundigheid, gedaan door prettige mensen wel de doorslag geeft.

We wensen jullie bedrijf een goed 2015 met veel verhuizingen.

Met vriendelijke groeten

F.Veen
 

Het beste verhuisbedrijf
10 en 11 september 2014

Verhuizing van Groningen naar Emmen


Ik heb jullie gevonden door een en oproep te doen via de computer .
daar waren jullie de snelste die reageerden en vlot langs konden komen.

De rond loop door het huis was zeer correct en de prijs opgave snel binnen
ook gaf de doorslag en voor mij wel , de grootste dat alles in een hand bleef.

Zowel het in pakken als het bezorgen ,geen over pakken door een ander bedrijf.
De jongens wisten precies waar alles inzat en waar het moest komen te staan.

Ik had een hele klus voor Julie want er moesten ruim 1000 olifanten in gepakt worden.
Zes vitrinekasten vol dat is met grote zorg gedaan.

Ook nog een olifant die niet mee was gerekend werd ook nog op het balkon gezet.

Voor mij hebben jullie zeer goed werk ge levert.

En ik zou jullie ZEKER AAN BEVELEN.

Hartelijke groeten
H.A.Dijkstra Uuldriks
 

Het beste verhuisbedrijf
4 september 2014

Verhuizing binnen Groningen


Goedemiddag,

Allereerst de beste wensen voor het komende jaar voor jullie allemaal.
Wij hebben vorig jaar als familie 3x van jullie diensten gebruik mogen maken en waren daar echt uitermate tevreden over.
Wij hebben de dozen van mijn ouders en ons verzameld bij ons. Zodat jullie ze niet midden in de stad hoeven op te halen.
Zouden jullie komende weken ergens op een dinsdag of vrijdag de dozen kunnen komen ophalen?

Bij voorbaat dank,
Met vriendelijke groeten
Hester W.
 

Het beste verhuisbedrijf
3 september 2014 & 25 juli 2014
 

Verhuizing binnen Groningen via onze opslag


Verhuizen???

Dit jaar heb ik zonder aarzelen de jongens van "Koning " gebeld.

Al een aantal jaren eerder hebben ze mij ook verhuisd. En wat schetst mijn verbazing.... Nog steeds een paar bekende gezichten. Op mijn vraag of ze het naar hun zin hebben bij "Koning" antwoorden ze bevestigend. Waarom zouden we weggaan als we het zo naar ons zin hebben ?

Ik bemerk ook deze keer een prettige onderlinge samenwerking. Allemaal een eigen taak, rustig en geduldig doen ze hun werk. Helpen elkaar waar nodig. Spullen die niet via de lift maar uiteindelijk toch via het trappenhuis vervoerd moeten worden staan zonder mopperen even later op z'n plek.

De beleefdheid van de jongens doet me verbazen.

En wat zag ik op tegen de verhuizing. Zodra de jongens van " Koning" binnen zijn voel je dat het helemaal in orde zal komen en dat is ook zo. En duur..... Helemaal niet, dubbel en dwars verdiend.

Ik woon in een prachtig huis in de binnenstad en verwacht hier de rest van mijn leven te wonen. Ik zal de jongens van " Koning" niet meer nodig hebben, maar ik zal ze blijven aanbevelen, ze zijn het waard!!!

Ciska Timmer
 

Het beste verhuisbedrijf
13 augustus 2014

Verhuizing van Haren naar Groningen


Koning verhuisde mij al als kind van 1/2 jaar en kort geleden weer als 50 jarige.
Snel, goed, efficiënt en tegen een betere prijs dan andere verhuizers!.
Heel goed!

Gr
 

Het beste verhuisbedrijf
13 augustus 2014

Verhuizing van Eext naar Gieten


Beste jongens van de Koning.

Wij zijn op 13 augustus 2014 verhuisd met ‘Die jongens van de Koning’ van Eext naar Gieten.

Waarom hebben wij voor de Koning gekozen na 3 offertes.

Op een rustige en deskundig wijze werd te verhuizen inboedel bekeken. Duidelijke afspraken gemaakt over wat doen wij zelf, wat moet door de Koning gedaan worden. Wij hebben gekozen om de kasten en bedden door de Koning uit en in elkaar te laten zetten.

De offerte die wij ontvingen was volledig en overzichtelijk opgebouwd. Dat was bij de andere 2 offertes niet zo. De dozen kregen wij ruim van te voren.

Op 13 augustus 2014 stond de verhuiswagen om 8 uur voor de deur. Het inladen was zo gebeurd. Je kon merken dat men van elkaar wist wie wat moest doen en men hielp elkaar waar nodig. In Gieten aangekomen werden de bedden en kasten door één man in elkaar gezet de rest zette alles op hun plek. Wat fijn was om te zien is dat de mensen met plezier werkten en oplossing zochten als b.v. het bed niet langs de trap naar boven kon. Men haalde een dakraam er uit en zo kon het bed naar binnen.

Om 15.00 uur stond alles binnen, konden wij het bed direct opmaken en de kasten ingeruimd.

Wij zijn dik tevreden over de Koning. Onze overweging is geweest, de deskundige uitstraling, duidelijk omschreven offerte en een prijs die voldeed aan wat men zou bieden.

Frans en Madzy Titsing
 

Het beste verhuisbedrijf
22 mei 2014

Verhuizing van Leek naar onze opslag


L.S.
Gaarne onze dank voor de fijneverhuizing door uw medewerkers.
Koning is met stip een zeer goede verhuizer.
Dank aan uw medewerkers.

Met vr, groet,
fam. Jansen, Leek
 

Het beste verhuisbedrijf
5 mei 2014

Verhuizing in Appingedam


Bij deze willen we even reageren op jullie mail. 5 mei was onze verhuizing in Appingedam.

Eerst kwam de Hr. Peter Hollemans bij ons voor het bespreken over de verhuizing wat bij ons een vertrouwde indruk maakte. Met alles besproken te hebben zijn we tot de conclusie gekomen dat Koning Verhuizingen ons gaat verhuizen.

De dag van verhuizing begon om acht uur s'"morgens de voorman nam met mij door wat er mee moest en niet mee moest. De andere jongens kwamen zich ook eerst netjes voorstellen aan ons,waren keurig netjes uniform gekleed wat een goede indruk maakte. Hard en keurig netjes gewerkt te hebben was alles om 11 uur klaar en alles netjes op zijn plaats.

Met alle lof voor de Hr Peter Hollemans en de jongens waren wij zeer blij dat jullie ons verhuisd hebben. We zullen jullie aanbevelen bij andere mensen mochten die ook gaan verhuizen. Ook de afwikkeling van de factuur was in orde.

We bedanken de firma Koning voor de goede verhuizing.

Vriendelijke groet Fam. Bakker
Schoolstaat 15
9902 AP Appingedam


Het beste verhuisbedrijf
29 april 2014

Verhuizing binnen Assen


Hallo,

Sorry, voor onze late reactie, maar beter laat dan nooit nietwaar? Bijgaand onze referentie voor Koning Verhuizingen en een foto van één van de heren die “hard aan het werk”was hahaha. En nogmaals dank voor de perfecte verhuizing!

Onze ervaring met de jongens van Koning:

We hebben voor Koning gekozen omdat de combinatie van prijs, het verhaal van de accountmanager en zeker ook het feit dat vrienden erg te spreken waren over jullie service het totale plaatje compleet maakten.

We kunnen niet anders zeggen dat het een zeer goede is gebleken. De dag verliep snel en vlekkeloos, zelfs heel gezellig met koffie en wat lekkers, lekkere lunch en heel wat grapjes tussen door. De jongens van Koning zijn niet alleen goed in hun vak maar ook nog eens gezellig en goed voor menig grapje. De grote kast zorgde nog voor enige commotie maar werd zeer vakkundig opgelost.

Een dag die voor menigeen zenuwslopend is, verliep mede door de jongens van Koning zeer geordend. Kortom niets dan lof en een uitstekende partij voor een verhuizing.

m.vr.gr.
Familie Klok
 

Het beste verhuisbedrijf
22 april 2014

Kantoorverhuizing van Groningen naar Den Bosch

& 26 mei 2014

Kantoorverhuizing van Nunspeet naar Den Bosch


Beste Jongens van de Koning.

Voor mij was de keuze voor de koning een combinatie van flexibiliteit en prijs.
Jullie meedenken en snel schakelen gaven de doorslag.

Nogmaals bedankt voor de service.

Met vriendelijke groet,

Petra van Kasteren
Coördinator Events & Education

ITG Companies
 

Het beste verhuisbedrijf
16 april 2014

Verhuizing naar flat in Stadskanaal


Geachte heer Hollemans,

Met groot genoegen reageer ik op uw verzoek een beoordeling te geven over mijn verhuizing door uw bedrijf. Van een vrijstaande woning naar de twaalfde etage van een appartementencomplex, hemelsbreed een afstand van ongeveer 300 meter. Het bezoek van uw verhuisadviseur ( de 2de van 3 bezoeken) heb ik als uiterst positief ervaren. Mede daardoor koos ik voor Koning Verhuizingen.

De vier jonge verhuizers (er zat 50 jaar verschil tussen hun gemiddelde leeftijd en de mijne) waren niet alleen zeer vriendelijk en voorkomend maar ook ter zake kundig en wisten van aanpakken. Ze waren goed op elkaar ingespeeld, alles liep gesmeerd en de hele dag heb ik geen onvriendelijk woord gehoord. Prettig vond ik hun naam op de “werkkleding”, maakte vlotte communicatie mogelijk. Met grote zorg werden mijn “dure”spulletjes behandeld en ingepakt. Ondanks de parkeerproblemen bij de ingang van het complex werd het uitladen vlot afgewerkt.

Zelfs mijn uit elkaar gehaalde en weer in elkaar gezette bed werd keurig netjes opgemaakt.
Al met al viel de echte verhuizing mij geweldig mee, heel hartelijk dank daarvoor. Ik zal uw bedrijf aanbevelen wanneer dat mogelijk is.

Met vriendelijke groeten

H.Tj. de Boer


Het beste verhuisbedrijf
9 april 2014

Verhuizing binnen Veendam


Wij zijn al verschillende keren verhuisd met Koning Veendam dus dat zegt al genoeg.

Vr Gr.
Blansjaar
 

Het beste verhuisbedrijf
5 maart 2014 - 22 april 2013

Verhuizing af Ter Aard via onze opslag naar Assen gebracht


Ook wij kozen voor die jongens van Koning.

Alles was perfect zoals besproken. Bijna aan het einde van de verhuizing moesten er nog wat zaken in elkaar gezet worden. Waarop ik zei, dat regel ik wel, jullie willen vast wel weg. Het antwoord: Wij gaan pas weg als alles klaar is.

Dat zijn de jongens van Koning: professionals!

Fam Verduyn
Assen
 

Het beste verhuisbedrijf
3 en 4 februari 2014

Verhuizing van Hoogezand naar Druten


Graag deel ik onze ervaring met uw bedrijf.

Onze dochter en schoonzoon waren een half jaar eerder dan wij verhuisd naar Druten. Zij hebben diverse offertes aangevraagd en uiteindelijk gekozen voor Koning Veendam. Wij hebben dat van de zijlijn bekeken. Alles ging echt prima, rustige relaxte verhuizers en gemaakte afspraken werden volledig nagekomen.

Toen wij een half jaar later onze kinderen gingen volgen naar Druten, hebben we niet de moeite genomen om ons heen te kijken. We hebben een offerte laten maken door Koning Veendam en hebben op vertrouwen de opdracht ook aan hun gegund. En net als onze kinderen waren wij meer dan tevreden. Ik kan eigenlijk niets bedenken waar we niet tevreden over zijn. Mocht een van mijn vrienden of kennissen mij een advies vragen omtrent een verhuisbedrijf, dan laat het zich makkelijk raden dat ik uw bedrijf van harte aanbeveel!

Renie en Ria Jas
 

Het beste verhuisbedrijf
13 en 29 januari 2014

Verhuizing van Borger via onze opslag naar Bilthoven


Geachte heer Koning,

Graag wil ik mijn ervaring delen met andere mensen, die nog moeten gaan verhuizen.

Ik had een hele slechte ervaring met een goedkopere verhuizer.

De heer peter Holleman, gaf een goede indruk en verzekerde mij, dat het nu allemaal goed zou gaan. Ik heb hem het vertrouwen gegeven. Ik had snel een offerte en de dag dat ik graag wilde, dat zij kwamen om de boedel voorlopig op te slaan, kon worden bepaald. De jongens van de Koning, zijn heel beleefd en goed georganiseerd. In twee uur tijd was men klaar! Alles ging heel voorzichtig, schilderijen, barometer en andere kwetsbare spullen.

Na 14 dagen kon de boel weer uitgeladen worden. Ook dat viel met de datum die ik graag wilde goed te regelen. Om 7 uur .s morgens stonden ze in Bilthoven voor de deur en om 8.45 uur vertrok men weer naar de volgende klus! Alles is onbeschadigd en goed aangekomen. De boekenkast is zelfs nog even bij getimmerd met spijkertjes! geweldig toch?

Ik ben dus heel erg blij met deze verhuizers en kan ze warm aanbevelen aan mensen die nog geen keus hebben
weten te maken.

Vriendelijke groet
M.C.van der Grient-de Wit
 

Het beste verhuisbedrijf
29 januari en 4 februari 2014

Verhuizing van Amersfoort via onze tijdelijke opslag naar Assen


Top verhuizing gehad door de vriendelijke jongens van Koning!

Volgende keer staan de gehaktballen, koffie en soep weer klaar! Ze hadden idd wel wat verdient hoor! Alles tiptop afgeleverd en supersnel gedaan. Kwam natuurlijk ook doordat de grote baas de eerste aanzet had gegeven.

Gr Ester
 

Het beste verhuisbedrijf
23 en 24 januari 2014

Verhuizing van Assen naar Den Haag


Geachte heer Koning,

Naar aanleiding van uw mail ben ik bereid om een reactie te geven over de verhuizing.

Via een website kon ik meerdere verhuisbedrijven benaderen voor het laten opmaken van een offerte. Hierop werd ik vrij snel benaderd door Peter Hollemans, waarmee ik een afspraak heb gemaakt.

Aangezien de verhuizing op korte termijn plaats moest vinden kreeg ik hiervoor meteen een prijsopgave en later nog een offerte via de mail toegestuurd. Dit gaf mij meteen een indicatie over wat mij te wachten stond en wat ik van jullie kon verwachten.

Zoals ik eerder aangaf heb ik meerdere bedrijven benaderd en zijn er dus ook meerdere offertes opgemaakt.`De offerte die ik van u heb mogen ontvangen was dan niet de meest voordelige, maar door de benadering van Peter Hollemans en zijn duidelijke verhaal en uitleg van zaken, is er bij mij een vertrouwen gewekt waardoor ik de opdracht door u heb laten uitvoeren.

De verhuizing zelf kan ik kort maar wel zeer krachtig over zijn. Het moment van laden waren de jongens op de afgesproken tijd aanwezig en hebben zich netjes voorgesteld.
Na een rondje door de woning te hebben gemaakt was mij geheel duidelijk hoe zij de werkzaamheden gingen uitvoeren en waar ik nog iets voor hen kon betekenen.
Binnen anderhalf uur was de woning leeg waarvoor mijn Complimenten!

De dag van lossen, een dag later waren de jongens wederom op de afgesproken tijd aanwezig. Hier heb ik ze de woning laten zien om alvast globaal aan te geven waar zij de spullen konden neerzetten. Binnen enkele uren was de auto gelost en kon ik genieten van mijn meubels in mijn nieuwe woning.

Algemeen beeld van de jongens: De jongens werkten zeer professioneel en zij lieten zien dat zij plezier in hun werk hadden. Zij waren zeer kundig in het vervoeren van het meubilair en waren tevens bereid om mij te voorzien van tips en tricks. Ik had veel waardering voor de manier waarop de jongens hun werk uitvoerden, en was dan ook zeer content met het maken van de juiste keuze om u de opdracht te geven voor de verhuizing.

Na deze positieve ervaring wil ik u graag van de volgende tip voorzien: Laat zien dat u waardering heeft voor uw personeel, trakteer ze op een bedrijfsuitje, of iets dergelijks.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, en nogmaals bedankt voor de snelle service en leuke verhuizing.

Een vriendelijke groet,

Johan Molenaar
 

Het beste verhuisbedrijf
21 januari 2014

Verhuizing van Groningen naar Eelderwolde


Geachte heer Koning,

Wij zijn laatst verhuist door uw firma. Het klopt dat het momenteel erg gemakkelijk is geworden om vele aanbieders te vragen een offerte te maken. Maar ja veel keuze maakt de keuze niet altijd makkelijker. Gezien het gaat om je persoonlijke spullen gaat is in onze optiek ook om de persoonlijke benadering.

Dit begon bij de verhuisadviseur, nam de tijd voor tekst en uitleg. Fijne eerst contact. Daarna een offerte die er eigenlijk er op neer kwam van we gaan jullie met alle zorg verhuizen. Geen gladde teksten of eindeloze verwijzingen naar uitsluitsel clausules maar wij nemen de zorg op ons. Dit geeft vertrouwen.

Was niet de goedkoopste offerte maar goedkoop is niet altijd …….

Daarna een moment van stilte tot verhuizing. Misschien ligt hier nog een verbeterpunt. Gezien we niet alle dagen verhuizen is een mailtje week van te voren misschien handig waarin uitgelegd hoe laat jullie komen en met hoeveel mensen en wat jullie van ons verwachten. We zijn nu na drie weken pas door alle ingeslagen gevulde koeken heen.

Verhuizing ging uitermate soepel. Goede sfeer zowel onderling de verhuizers als met ons.
Blijft altijd een spannende dag, ook voor onze kleine, maar dit wordt goed gemaakt door de goede sfeer.

Het was een feestje…...

En ik moet zeggen dat de IKEA kasten nog nooit zo netjes hebben gestaan.
Al met al een ervaring om met andere mensen te delen.

Bedankt!

Met vriendelijke groet,

Mark &Heleen
 

Het beste verhuisbedrijf
20 januari 2014

Verhuizing van Bellingwolde naar Hoofddorp


Wij zijn met "de jongens van Koning" verhuisd van Bellingwolde naar Hoofddorp.

Uit meerdere offertes hebben we voor dit bedrijf gekozen omdat de verhuisadviseur snel reageerde en bij zijn bezoek zeer efficiënt zijn informatie vergaarde. Ook werden de dozen snel gebracht en/of aangevuld.

De inboedel moest met de lift naar een vierde etage. Een van de twee "jongens" selecteerde de boel bij de wagen en bracht de box-dozen naar de box. De andere bracht de rest van de dozen omhoog en naar de verschillende kamers. Alles liep gesmeerd en praktisch geluidloos.

De buren merkten niet dat er verhuisd werd! Chapeau voor de jongens!

Gr.
H vd Valk
 

Verhuisbedrijf Groningen
Rated 5/5 based on 342 reviews

Reviews 2013 >>
Reviews 2012 >>
Reviews 2011 >>
Reviews 2010 >>
Reviews 2009 >>