logo
De jongens van Koning!
slider

Reviews uit 2013 over Verhuisbedrijf Koning Verhuizingen

Lees hier wat klanten in 2013 vonden van Koning Verhuizingen

Ook in 2013 gaven klanten Koning Verhuizingen de maximale score: Het beste verhuisbedrijf

 


Het beste verhuisbedrijf
17 december 2013

Verhuizing van Scheemda naar Winschoten


Dag heren Koning en Hollemans,

N.a.v. uw mail met de vraag om onze ervaring met uw bedrijf aan te geven:

We zijn zeer tevreden over de aanpak van begin tot eind: bezoek vooraf, scherpe offerte, correcte uitvoering van de verhuizing, weinig overlast op nieuwe adres (flat) voor de medebewoners, lege dozen vlot teruggehaald en gelukkig kwam de factuur ook al gauw.

Wij zullen u dus zeker aanbevelen in onze omgeving.

Vriendelijke groet en een goed 2014, ook voor uw medewerkers!

Jan en Ria Hofman
 

Het beste verhuisbedrijf
12 december 2013

Verhuizing binnen Groningen


Beste Rikus en Peter,

Wij zijn op 12 december door jullie verhuisd, en niets dan lof.
We hebben afgelopen najaar drie offertes laten maken en jullie bedrijf had de voordeligste aanbieding, maar maakte ook een heel prettige indruk, die tijdens de verhuisdagen alleen maar verder is versterkt. Daar kwam bij dat we van een kennis een positief verhaal over Koning Verhuizingen hadden gehoord en dat gaf de doorslag. Alle jongens waren supervriendelijk en beleefd, werkten lekker door, maar hadden ook tijd voor een praatje en konden goed uitleg geven als we vragen hadden. Ook het ophalen van de dozen verloopt soepel en prettig. We hebben jullie naam doorgegeven aan een collega, die in februari/maart gaat verhuizen.

Vriendelijke groet,
Jos Winkelman en Wiveca Jongeneel
 

Het beste verhuisbedrijf
9 december 2013

Verhuizing binnen Assen


Dank je Marijke,
Prettige feestdagen en tot de volgende verhuizing.
Wil je de mannen de complimenten maken? Prettige contacten en perfecte verhuizing!

Groet,
Paul
 

Het beste verhuisbedrijf
6 december 2013

Schoolverhuizing in Gasselternijveen


De verhuizing

Bij ons in het dorp werd een prachtig MFC gebouwd. Het was de bedoeling dat onze school ook intrek zou nemen in dit geweldige pand. Iets moois om naar uit te kijken dus! Maar………………………………………..dan moeten we wel verhuizen, help!

Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat verhuizen een hele klus is, in mijn geval ging het om verhuizen van woonhuis naar woonhuis, maar een school verhuizen……Hoe pak je dat aan?

Het schoolgebouw stond er inmiddels 51 jaar en ik kan u verzekeren dat er in de afgelopen 51 jaar heel veel was verzameld. Zolders vol bruikbaar spul maar ook vol troep, bergingen vol speelgoed en decorstukken, magazijnen die uitpuilden.
In de nieuwe school kregen we geen zoldertjes en hebben de magazijnen beduidend minder vierkante meters. Help!

Van te voren kwam iemand van Koning verhuizingen langs om o.a. in te schatten hoeveel verhuisdozen we nodig waren. Deze meneer zag de verhuizing wel zitten en vond het helemaal niet zo’n megaklus. Hij stelde ons iets gerust…………

De weken voor de verhuizing begonnen we vol goede moed dozen in te pakken en spullen weg te gooien. Ook kwam er een grote container voor school waar we rommel in konden gooien, aan het eind van de dag zat er een berg afval in en kon er werkelijk geen stukje papier meer bij.

De grote dag brak aan………..de dag van de verhuizing! Om 08.00 uur waren de jongens van Koning er. Onder het genot van een kopje koffie maakten we kennis. Al snel hadden we door dat deze jongens van aanpakken wisten, over de nodige humor beschikten en de rust konden bewaren.

Op een gegeven moment kwamen we er achter dat 1 van de jongens jarig was, hij is naar de plaatselijke supermarkt gegaan en heeft daar een pak koeken en een doos bonbons gehaald om ons daarop te trakteren. “Vrouwen zijn toch dol op chocola?”, aldus de medewerker. Toen konden de jongens van Koning niet meer stuk bij ons……………

Inmiddels zitten we alweer een aantal weken in de nieuwe school en kijken we terug op een geslaagde verhuizing die mede dankzij de inzet van de jongens van Koning succesvol is verlopen.

Mochten we over 51 jaar weer moeten verhuizen, dan weten we jullie te vinden!

OBS J. Emmens
 

Het beste verhuisbedrijf
29 november 2013

Verhuizing in Assen


Goedemiddag,

Wij hebben voor u gekozen omdat wij als familie (wij en twee kinderen) eerder goede ervaringen hadden met u. Prijs is niet bepalend, meer service, werkwijze etc.

Met vriendelijke groet,

A. Boorsma
Neptunusplein 15
9401 CZ Assen
 

Het beste verhuisbedrijf
28 november 2013

Verhuizing van Gieterveen naar onze opslag


Goedemorgen Rikus en Peter,

Na een mailtje kreeg ik de volgende dag al een telefoontje van Peter.

Peter is eerst bij mij op bezoek geweest voor een opname van de spullen, prima was het, kan dat zo ook mee, ja hoor geen probleem. En het was ook geen probleem, alles is zorgvuldig en deskundig door de “boys” mee genomen en bij jullie in de opslag geplaatst! Binnenkort hoop ik mijn woning aan de Continentenlaan samen met mijn kids te betrekken, en dan staan de “boys” van Koning weer voor me klaar! Zal zeker jullie verhuisbedrijf door geven aan diegene die gaan verhuizen.

Ik wens jullie alle goeds en vele verhuizingen in 2014 en in de toekomst toe!

Groeten Marja de V
 

Het beste verhuisbedrijf
19 november 2013

Verhuizing van Sappemeer naar Assen


L.S.,

We zijn bij uw bedrijf terecht gekomen door goede ervaring met een interne verhuizing van onze zoon bij Van Boeijen.

Ook de recente verhuizing van onze gehandicapte dochter van Sappemeer naar Van Boeijen in Assen ging tot onze volle tevredenheid. Vanaf het maken van afspraken t/m de afwikkeling van de verhuizing ging alles uiterst correct. Wij zullen ons bij voorkomende gelegenheden zeer zeker positief uitlaten over uw bedrijf!

Hartelijke groet en succes voor de toekomst toegewenst.

Fam. J.K. Greijdanus, Assen
 

Het beste verhuisbedrijf
13 en 14 november 2013

Verhuizing van Harkstede naar Groningen


Een compliment voor de medewerkers van Koning Verhuizingen

Half november hebben de jongens van Koning mijn verhuizing van Harkstede naar Groningen verzorgd. En hoe! Het hele traject van offerte tot de contacten na de verhuizing kenmerkte zich door professionaliteit en klantvriendelijkheid, en dat tegen een scherpe prijs.
De dag voor de verhuizing werden de kasten uit elkaar gehaald en werd een deel van de inboedel in de verhuiswagen geladen, waardoor we op de verhuisdag zelf al om 9.30 uur naar Groningen konden vertrekken. Kwetsbare spullen werden zeer zorgvuldig behandeld, de jongens werkten in hoog tempo en waren welgemanierd en behulpzaam. Aan het begin van de middag stond alles aangesloten en wel op z’n nieuwe plek, zelfs een grote hoekkledingkast. Kortom, de jongens van Koning zijn een aanbeveling meer dan waard!

Met vriendelijke groet,
H.R.
 

Het beste verhuisbedrijf
13 november 2013

Verhuizing van Ten Boer naar Groningen


Goedemorgen beste mensen van Koning Verhuizingen,

Of wij tevreden zijn over de prestaties van de firma Koning. Méér dan dat kunnen we in volle eerlijkheid zeggen!

Een verhuizing van een drieverdiepingen eengezinshuis naar een appartement op de 16e verdieping bleek voor de jongens van Koning een peulenschil.
Om half acht stonden ze in Ten Boer voor de deur - na een kop koffie gingen ze aan de slag, na verloop van tijd verscheen een tweede auto en met zijn vieren hebben zij er voor gezorgd dat alles (echt àlles) om 12.10 uur in het nieuwe appartement stond.

Ik begrijp nog niet waar ik al die tijd tegen aan heb gezien. Geweldige, leuke, hardwerkende mannen, bijzonder voorkomend. Enne... over dat aanbevelen, helemaal niet nodig om ons te vragen een 'goed' woordje voor Koning te doen. Dat spreekt vanzelf en daar zijn we op 13-11 gelijk mee begonnen, zo enthousiast waren we.

Over prijs-kwaliteitverhouding kunnen we ook kort zijn. We hebben twee offertes aangevraagd, de ander - ook uit Oost Groningen, zat 200 of 250 euro boven jullie begroting. Die keus was dus niet moeilijk, maar wij zijn er van overtuigd, dat die ook de beste was. Wij denken niet dat Koning qua prestatie snel is te overtreffen. U mag trots zijn op uw bedrijf en medewerkers.

Allemaal een hele goede jaarwisseling en een voorspoedig 2014 toegewenst!

Hartelijke groet,
Anne-Marie Glaudé, mede namens Fred Glaudé
Regattaweg 396
9731 ND Groningen
 

Het beste verhuisbedrijf
12 november 2013

Verhuizing van Wildervank naar Veendam


Verhuizen met de jongens van Koning.
Een nieuwe woning is wel fijn maar een verhuizing is meestal niet zo prettig.
Buiten dat, moet er al veel geregeld worden en dan is het van groot belang om een verhuizing goed en vakkundig te laten verlopen. Van diverse kanten werd Koning ons aanbevolen en na een gesprek met de adviseur,wat heel prettig verliep zagen we het wel zitten. Ook de prijs stond ons wel aan en zo zijn we met de jongens van Koning in zee gegaan. De dag van de verhuizing brak aan en toch was er bij ons een zekere spanning hoe gaat dit vandaag.
Een prima team van 4 personen heeft alles keurig doen verlopen.

De jongens waren om goed 8 uur in Wildervank en om 13.00uur zaten we samen aan de snert in ons nieuwe huis. Alles stond op de juiste plaats. Toen een paar dagen later een vriend van ons op bezoek kwam en naar de verhuizing informeerde hebben we meteen Koning geadviseerd en jullie telefoon nummer gegeven. En zowaar een paar dagen later belde die vriend dat hij 2 jan met Koning ging verhuizen in Stadskanaal.

Een zeer tevreden klant wenst jullie nog veel succes met jullie verhuis bedrijf

Joop en Tineke Pertien
 

Het beste verhuisbedrijf
8 en 11 november 2013

Verhuizing van Haren (Duitsland) naar Veghel


“Ha die Jongens van Koning”

Deze slogan hebben we tot vervelens toe dagelijks tijdens het inpakken van de meer dan 250 dozen de revue zien passeren en natuurlijk roept het ook verwachtingen op. In dat laatste zijn we beslist niet teleurgesteld; in tegendeel. Wij zijn de loop der jaren 17 maal verhuisd en dit was met afstand de beste verhuizing qua service, correcte afspraken en het personeel, met recht “Ha die jongens van Koning”.

In dit verband noem ik graag Maarten. Conrad en Chris die ons uit Duitsland naar Nederland hebben verhuisd. Een geweldig goed samenwerkend team, bescheiden, beleefd en vakkundig.

Zowel het inladen als het uitladen ging in alle rust, zonder ook maar een onovertogen woord en alles binnen de kortste keren. Wij waren verbaas hoe snel en precies passend de auto werd ingeladen, hoe voorzichtig met de spullen werd omgesprongen. Totaal geen breuk, geen beschadigingen en ook bij het her monteren bleven er geen “ongebruikte” schroeven achter.

Kortom de slogan wordt bewaarheid en ja een goed advies dat ook U in alle opzichten zal aanspreken, ook prijstechnisch, ga in zee met Koning Verhuizers in Veendam en u zult het nadien ook volmondig kunnen zeggen : “blij met dit bedrijf en “Ha die Jongens van Koning”.

Nogmaals meneer Rikus Koning,
Onze complimenten en hartelijke groet aan de Jongens van Koning.

vrgr
Hans Peels
 

Het beste verhuisbedrijf
29 oktober 2013

Verhuizing in Siddeburen


Mijn ervaring met Koning Veendam:

Na enig zoeken op internet uitgekomen bij koning verhuizingen te Veendam.
De informatie op de site was duidelijk en informatief. Op basis van deze informatie besloten een afspraak te maken voor huisbezoek van een medewerker. Tijdens het gesprek bij mij thuis kreeg ik alle informatie die ik graag wilde hebben, plus het aanbod voor een vrijblijvende offerte.

Een paar dagen later kreeg ik de offerte als bijlage van de mail. Het aanbod beviel mij dermate dat ik besloot dit te accepteren. Met name de service en klantvriendelijkheid is mij zeer goed bevallen. Op de dag van de verhuizing was men voor 08.00 uur aanwezig. Het inpakken van de verhuiswagen verliep vlot en omstreeks 10.30 was de inboedel van mijn oude woning geheel ingepakt. Het uitladen van de verhuiswagen is ook keurig gegaan en men heeft mijn kasten weer keurig gemonteerd en deels ingepakt(met name de kasten van de slaapkamer. Het bed weer keurig gemonteerd en opgemaakt. Voor mij was dit extra fijn omdat ik een beperking heb. De mensen van koning waren deskundig en bekwaam en ik kan deze dan ook aan iedereen aanbevelen als verhuisbedrijf. Alles is keurig verlopen en de lege dozen zijn na een paar weken weer opgehaald.

Kortom prima service voor een goede prijs.

Met vriendelijke groet,
A.J.Hoonakker
 

Het beste verhuisbedrijf
28 oktober 2013

Verhuizing binnen Groningen


Beste Rikus,

Uiteraard willen wij (een positieve) referentie voor jullie schrijven!
Als jullie onze namen niet op de site zetten dan vinden we het ook prima als jullie de referentie plaatsen.

Allereerst stonden jullie jongens voor een flinke uitdaging om ons op de meest stormachtige dag van het jaar te verhuizen. Alles werd vlot en vakkundig ingepakt en toen bleek dat we nog een paar verhuisdozen tekort kwamen, werden deze nog onmiddellijk nageleverd. Binnen no-time stond onze hele huisraad in de vrachtwagens, op naar ons nieuwe huis. Als een ge-oliede machine zetten de jongens alles weer op de goede plaats, de gedemonteerde kasten werden weer keurig in elkaar gezet en we konden gaan genieten van ons nieuwe onderkomen! Een pluim voor iedereen die die dag zo hard zijn best heeft gedaan om ons te verhuizen; keurige jongens, netjes in de omgang met ons en onze spullen, complimenten.

We zouden jullie verhuisbedrijf zeker aanbevelen bij anderen!

vr. groeten en fijne feestdagen,
M & R
& kinderen
 

Het beste verhuisbedrijf
16 oktober 2013

Verhuizing van Veendam naar Gasselte


Hallo Rikus,

Omdat ik je vertrouw heb ik helemaal geen andere offerte aangevraagd.
Weet wel dat onze keuze bewust is geweest, omdat we al eens eerder door jullie verhuist zijn. Ook nu is alles prima verlopen, in een stressvolle periode als een verhuizing is het fijn om prettige provisionele mensen om je heen te hebben. Als dank hebben we de mannen met plezier achteraf een cadeaubon geschonken. Dit was zeker niet onze laatste verhuizing, we weten nog niet waarheen maar nu al wel met wie!

Fijn uiteinde en een gezond 2014

Met vriendelijke groet,
Henk Bos
 

Het beste verhuisbedrijf
14 en 15 oktober 2013

Verhuizing van Gieten naar Rolde


Hallo beste mensen van Koning Verhuizingen.
Op de valreep van 2013 nog even een reactie van een zeer tevreden klant.

Met grote tevredenheid kijken we terug op een geweldig vlot verlopen verhuizing van ons huis in Gieten naar een appartement in Rolde. Op maandagmorgen is de boel op vlotte wijze ingepakt door een van uw medewerkers. Op dinsdagmiddag kwamen de harde werkers van de firma om ons te verhuizen naar Rolde. Erg vriendelijk en zeer bekwaam hebben ze hun werk in een rap tempo gedaan. In Rolde was het helemaal super. Via het balkon hebben ze onze spulletjes ons appartement binnengebracht. Dat was ook een van de pluspunten van jullie, een lift aan de auto. Ook de van mond tot mond reclame heeft zeker gewerkt. Ook het gesprek vooraf was erg fijn en werd ons alles duidelijk verteld.

Om vijf uur stond alles op zijn plek. De bedden weer in elkaar de kasten op hun plek en de hangkleding er weer in. Hoe wil je het nog beter krijgen. Ik zou dus zeggen, mensen die dit lezen, zeker doen: een verhuizing naar een andere woning door Koning.

Vriendelijke groet van Bart en Lammientje Krol
 

Het beste verhuisbedrijf
4 oktober 2013

Interne kantoorverhuizing te Zuidbroek


Beste Rikus,

Ik kan kort en bondig jullie aanbevelen bij anderen, aangezien jullie in een zeer kort tijdsbestek alles afgehandeld hebben.

Waarom “die jongens van Koning”?...... Ik heb gevraagd om een offerte voor een interne verhuizing waarbij snelheid geboden werd, waarop Koning snel anticipeerde en gelijk langs kwam voor het maken van deze offerte. Prijs was gelijk goed en daardoor het besluit om zaken te doen was snel genomen mede omdat ze een vakkundig advies gaven waarbij “het gevoel” ook gelijk goed was. Netjes alles afgehandeld, dus een dikke pluim voor de medewerkers en voor de toekomst voor herhaling vatbaar.

Tevens vanuit onze zijde nog de beste wensen voor 2014!

Met vriendelijke groet,
Harold Beijering
Coördinator Beheer en Logistiek

Oefencentrum Noord B.V.
 

Het beste verhuisbedrijf
4 oktober 2013

Verhuizing van Sappemeer naar Hoogezand


Hallo Rikus en Peter,

De verhuizing van mij is voorbeeldig verlopen, heel veel dank hiervoor.

Vroeger heel wat jaartjes terug, ben ik door jullie verhuisd, wat ook voortreffelijk ging,van Veendam naar Hoogezand/Sappemeer. Maar nu ben ik zo leuk verhuisd,ik wist niet wat me overkwam, zulke aardige, behulpzame en lieve jongens.

Ik hadinformatie gevraagd via de website,en ongeveer een uurtje later had ik Peter al aan de telefoon,en gelijk een afspraak gemaakt.
Onder het genot van een kopje[s]koffie hebben we alles besproken hoe ik het wilde .
Heel gauw hadden we alles geregeld,en de prijs viel me zo ontzettend mee.

De verhuisdozen werden al snel gebracht,natuurlijk weer even bijkletsen met een kopje koffie,haha.
Het ging over de verhuizing, maar ook over allerlei dingetjes van het leven,dat heeft me erg goed gedaan,want ik zag als een berg tegen de verhuizing op,maar Peter konzo mooi vetellen dat ik het een feestje begon te vinden.

Toen kwam de verhuizing[jammer dat Peter er zelf niet bij kon zijn]maar alle lof voor de jongens van Koning,ze waren klantvriendelijk behulpzaam en werkten hard door.
Ik had een bedbank,nogal een forse, boven op de zolder, die moest ook mee,op een gegeven moment grapte mijn dochter,die krijgen ze nooit van zolder,dus waren we benieuwd hoe dat zou gaan verlopen,maar toen vernamen we ineens dat de bedbank allang in de verhuiswagenstond,we lagen in een deuk,want toen ik hem gekocht had kregen we hem met geen mogelijkheid naar de zolder,maar hoe ze dat hebben gedaan zijn we nog niet achter,geheim van de smid natuurlijk.

We hadden regen gedeeltelijk op de dag van verhuizing, maar ze schoven de laadbak mooi onder de carport bij mijn nieuwe huis, dus alles droog gehouden, geweldig .
Ik had alle tijd om de verhuisdozen uit te pakken,en als ik er aan toe was dan kon ik Peter weer bellen om de verhuisdozen weer te halen ,natuurlijk even weer koffie en een rondleiding door mijn nieuwe huis.
Als ik weer zou moeten verhuizen, neem ik zeker de jongens van Koning weer.

Dus alle lof voor jullie allemaal en ik zal jullie zeker aanbevelen die willen verhuizen,in 1 woord gezegd het was super geregeld en gedaan.

Ik wens jullie een heel goed 2014 toe.
Bedankt lieve jongens.

Groetjes Anna
 

Het beste verhuisbedrijf
3 oktober 2013

Kantoorverhuizing in Groningen


Goedemorgen Rikus,

Zoals afgesproken met een van “de mannen” laat ik je weten dat het rek met lege dozen klaar staat. Alles is met dank aan “de mannen” op een heel prettige manier verlopen.

Zij (en wij) hebben hard gewerkt, waren flexibel…..weer een bureau op een andere plaats, weer een tafel verplaatsen naar andere ruimte, we hebben gezellig koffie gedronken, geluncht en veel gelachen, het was een topverhuisdag.

Onze dank, wij laten onze goede ervaringen met “jouw ploeg” zeker horen.

Weet niet of de factuur al verzonden is, wanneer dat nog moet gebeuren dan kan deze t.a.v. de heer Jos L. worden verstuurd.

Groet Marjan
 

Het beste verhuisbedrijf
26 september 2013

Verhuizing binnen Assen


L.S.,

U vraagt mij een oordeel te geven over uw werkzaamheden bij de verhuizing van onze inboedel op 26 september jl.

Ik kan daar erg kort over zijn. Er is werkelijk niets aan te merken, behalve positiviteit.
Op keurig nette, accurate wijze hebben uw medewerkers onze spullen behandeld en overgebracht naar ons nieuwe adres. Alle lof dus en ik zal dan ook niet nalaten uw bedrijf eventueel aan te bevelen bij vrienden en kennissen.

J. Kooi Assen
 

Het beste verhuisbedrijf
20 september 2013

Verhuizing van Groningen naar Haren


Beste Jongens van Koning,

Met veel plezier kijken we terug op onze verhuizing. De snelheid, het doorwerken, de klantgerichtheid, zorgvuldigheid van die jongens van Koning waren allemaal perfect. En ook nog aardige jongens die steeds vragen waar iets moet staan of we weten dat een bepaald kastje al wat beschadigd was.

Wij kunnen verhuizen met Koning van harte aanbevelen!

met vriendelijke groet,
Frank M.
 

Het beste verhuisbedrijf
10 september 2013

Verhuizing in Assen


Dag Heren,

Ik ben een aantal weken geleden door 'De jongens van Koning' binnen Assen verhuisd.

Het was geen grote verhuizing en het ging om de grotere zaken. Edoch om exact 08.00 uur volgens afspraak stonden de Heren voor de deur en om 11.00 uur dronken ze een frisdrank en was de zaak achter de rug.

Mijn grote tevredenheid heb ik vrij snel telefonisch doorgegeven maar ik wil ook op deze wijze mijn tevredenheid laten blijken. 'De jongens van Koning zal ik zeker in mijn omgeving aanbevelen. Ze waren top.

Met vriendelijke groeten,

Harry W.
 

Het beste verhuisbedrijf
6 september 2013

Verhuizing van Zwolle naar Groningen


Beste Koningsjongens,

Koningsjongens moesten de verhuizing doen van mijn moeder van Groningen naar Zwolle en toen ze niet kon wennen in Zwolle, moesten Koningsjongens de spullen die generaties Koningsjongens al hadden verhuisd weer terug zetten in haar oude flat.

Ik weet dat wij gekozen hebben voor een vertrouwde verhuizer met de jongens van Koning. Mijn overgrootvader is al verhuisd met de jongens van Koning, mijn grootouders zijn verhuisd met de jongens van Koning en mijn ouders zijn verhuisd met de jongens van Koning en ik kan alleen maar zeggen " Dat hebben ze goed bedacht!"

Behulpzaam, handig, vertrouwd zijn woorden die mij me op komen. Mijn rit van Groningen naar Zwolle in de cabine van de verhuisauto was gezellig en een rit om nooit te vergeten.

Hartelijk dank voor alle goede zorgen en ik wil echt nooit meer verhuizen maar als ik ooit moet, dan wil ik graag dat Koningsjongens ook mijn verhuizing doen!

Annette L.
 

Het beste verhuisbedrijf
30 augustus 2013

Verhuizing van Leermens naar Rolde


Ook wij gingen via internet op zoek naar een verhuizer. Voor ons was in ieder geval duidelijk dat we een erkende verhuizer wilden. Op een site was er de mogelijkheid om van meerdere verhuizers in de regio een offerte op te vragen. Drie bedrijven reageerden daarop waaronder "de jongens" van Koning. Eén bedrijf viel wat ons betreft meteen af omdat het significant duurder was dan de andere twee. Koning en het andere bedrijf waren wat prijs vergelijkbaar. Dus waar selecteer je dan op?

Het gesprek met Peter Hollemans klikte en het was duidelijk dat hij met kennis van zaken sprak. Saillant detail; toen Peter bij ons aan kwam rijden waren wij wat huiverig omdat hij in onze ogen reed in een "patserbak" waar je dan toch een bepaald type mens bij verwacht.

Niets was minder waar en wij hebben onze mening wat dat betreft bij moeten stellen. Er was veel mogelijk en bespreekbaar. Piano, geen probleem. Moet die boot ook mee, je zegt het maar.

Omdat er problemen waren met de datum waarop wij onze woning konden betrekken is er een paar keer met de datum geschoven. Ook dat was geen probleem.

Op de dag van de verhuizing stonden er op dat kleine weggetje in Leermens 3 wagens van Koning voor de deur. Met 5 man sterk. Keurig op tijd, om 7 uur ’s morgens ivm de warmte. Voor we het wisten was het huis leeg. Vakkundig, efficient en met veel plezier en humor! Nadat de grote stukken eruit waren vertrokken 2 man naar een andere klus. Ook het uitladen verliep vlot. Een biertje na afloop ging er niet in! Wel cola!

Kortom, wij zijn super tevreden over de offerte, onze verhuizing, de afhandeling van alles, ook van de schade. Alle lof voor de harde fysieke werkers maar ook voor de mensen op kantoor! Achteraf zijn we blij dat we voor een relatief klein bedrijf hebben gekozen maar dat wisten we toen nog niet.

Jongens en meisjes van Koning, bedankt!

Peter en Joke N.
Rolde
 

Het beste verhuisbedrijf
9 augustus 2013

Verhuizing van Middenbeemster naar De Punt


Beste mensen,

Op 9 augustus hebben jullie ons, gezinshuis met veel kinderen, verhuisd van Middenbeemster (NH) naar de Punt (Dr).

Om 7 uur kwamen jullie voorrijden in Middenbeemster en om 7 uur reden jullie weer weg uit de Punt. Een weekje later nog een rit voor fietsen, skelters en wat tuinspullen die niet meer mee konden de eerste keer. Van onze kant hebben we zoals afgesproken voor de koffie gezorgd en jullie voor de rest.

Een grote verhuizing met veel dove mensen/ kinderen die er door heen liepen en niet altijd even goed opletten. Het was bijzonder knap om te zien hoe iedereen zijn goede humeur bewaarde ondanks de lange dag en zelfs regelmatig de kinderen erbij werden betrokken.

Niet alleen goede, heel hard werkende verhuizers maar ook nog heel aardige mensen.

Met vriendelijke groet,

Greet en Paul Kool
Groningerstraat 137
9493 PA de Punt
 

Het beste verhuisbedrijf
7 augustus 2013

Verhuizing van Den Bosch naar Blauwestad


Beste Rikus,

Graag voldoe ik aan je verzoek voor een referentie.

'Die jongens van Koning' kloppen!

Onze keuze om de verhuizing te gunnen aan Rikus Koning en zijn 'jongens' is gebaseerd op een goede prijs, het enthousiasme van een ondernemer die ervan overtuigd is dat zijn personeel een goede kwaliteit levert en de bereidheid om een stap extra te zetten door daadwerkelijk het begrip klantvriendelijkheid waar te maken.

Zowel het personeel zelf als de leiding van het bedrijf zijn bereid om creatief in te springen op wat zich al werkende voordoet. Wij zijn meerdere malen aangenaam verrast door het meedenken met ons. Men heeft er de souplesse en het inlevingsvermogen die daarvoor nodig zijn, ruimschoots in huis.

Hierdoor hebben wij ons echt gesteund gevoeld in een tijd waarin alles in beweging was in ons leven. Wij kunnen dan ook de firma Koning van harte aanbevelen als een goed bedrijf om het avontuur verhuizen mee aan te gaan.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt Rikus. Als je nog ideeën hebt voor verbetering van de tekst dan hoor ik het wel.

Ik wil deze gelegenheid gebruiken om je te hartelijk te bedanken voor de verhuizing, je service om een keer extra bij ons langs te komen en om onze spullen langer 'in huis te houden'. Ook je betrokkenheid en luisterend oor voor onze belevenissen hebben ons goed gedaan. Wij zullen je dan ook van harte aanbevelen als zich de gelegenheid voordoet.

Met een vriendelijke groet,
Hans V.
 

Het beste verhuisbedrijf
2 augustus 2013

Verhuizing van Beilen naar Westerbork


Hallo jongens van de Koning en natuurlijk Rikus en Peter,

Tja wat moet ik zeggen, soms zitten wij nog thuis ons te verwonderen wat er op die dag allemaal voor werk is verzet. Op de heetste dag van dit jaar verhuizen was niet de slimste zet maar dat kan je niet altijd voor uit zien. Het inpakken van de verhuiswagen ging in een mooi tempo op een zeer aparte manier maar alles is heel over gekomen dus wel een goede manier.
Het uit elkaar halen van lampen,kasten en andere meubelen ging zeer vakkundig en rustig zodat alles weer bij de hand was voor het weer in elkaar zetten op de nieuwe locatie.Ook niet onbelangrijk was het overleggen wat mee moet en eventueel mee kan.

De humor in de groep blijkt ook belangrijk op deze warme dag wat het voor iedereen een stukje relaxter maakt. Wij zij erg goed te spreken over de jongens van de Koning en hebben geen spijt. Om zes uur zijn ze gaan laden en om half elf was de auto zo goed als leeg waarna ze nog weer dingen gemonteerd hebben en zijn rond twaalf uur na een voedzame lunch weer vertrokken naar een andere klus.

Veel succes verder en je mag altijd ons als referentie opgeven.

Met vriendelijke groet, Annet Sytsma-Peeks
 

Het beste verhuisbedrijf
30 juli 2013

Verhuizing binnen gemeente Groningen


We moved 2 times with Koning in Groningen. That should say it all. Their service is excellent, they are very accommodating and flexible (delivery of moving boxes, inspections, cost estimates).
The moving itself is done with care and efficiency. These guys are professionals and it shows. We moved quite a bit, also internationally and Koning is one of the best companies we ever dealt with.
An other important part not to be forgotten is pricing, and Koning offered excellent value. We really appreciate that there are no hidden fees, what the offer says you get. After all we moved with them twice.

Best regards
Josef & Alison
 

Het beste verhuisbedrijf
26 juli 2013

Verhuizing van Haren naar Groningen


Beste Rikus,
 
Hierbij een stukje over onze ervaring met Koning Verhuizingen eind juli van dit jaar.
 
“we hadden een offerte aangevraagd bij diverse verhuisbedrijven via een bepaalde website en naar aanleiding daarvan een afspraak gemaakt met Peter Hollemans, de verhuisadviseur.
Die afspraak verliep erg prettig (mede ook omdat Peter ook een Bon Jovi fan bleek te zijn net zoals wij J), professioneel en werd er ruimschoots de tijd genomen om de inboedel op te nemen en details te bespreken.
En na deze kennismaking volgde de offerte en die was qua prijs al zo gunstig vergeleken met de twee andere offertes die we hadden gekregen dat we gelijk ingestemd hebben.
Ruimschoots voor de verhuisdag zorgde Peter er ook voor dat we alle dozen en inpakmaterialen in huis hadden. We zijn uiteindelijk in twee dagen verhuisd. Er was ons gevraagd of de verhuizers een dag voor de verhuisdatum al ’s middags langs mochten komen om wat voor in te laden en dat vonden wij prima. Uiteindelijk ging dat zo snel dat op de vrijdag, de dag van de definitieve verhuizing er niet veel meer te doen was qua inladen van de inboedel waardoor we snel naar het nieuwe huis konden. Voor ons is een goede omschrijving van het verhuisteam van Koning Verhuizingen: een team met jongens die hard werken, die snel werken maar ook secuur, netjes en professioneel zijn. Een team van nette en betrouwbare jongens. Wij hebben het dan ook als zeer aangenaam ervaren om met hun te mogen werken en kunnen het aan iedereen aanbevelen om met Koning Verhuizingen te gaan verhuizen. Voorlopig willen wij even nergens ander meer naartoe maar mochten we ooit weer een keer gaan verhuizen zullen we zeker Koning Verhuizingen weer gaan benaderen.”
 
Ik hoop dat jullie wat aan deze recensie hebben. Wat ons betreft woord voor woord gemeend.
 
Met vriendelijke groet,
Militzia Rodenburg
  

Het beste verhuisbedrijf
23 juli en 8 oktober 2013

Verhuizing van Adorp via onze opslag naar Groningen


Koning Verhuizingen,

Nadat ons huis verkocht was konden we ons richten op de verhuizing.
Via een zoekmachine op internet hebben we drie bedrijven uitgenodigd voor het maken van een offerte. Eén daarvan was Koning Verhuizingen uit Veendam. De verhuisadviseur van dit bedrijfpresenteerde zich op een prettige manier bij het offertebezoek, was klantvriendelijk en gaf een scherpe offerte. Onze keuze voor De Jongens werd snel duidelijk, klantvriendelijk in combinatie met een scherpe prijs gaf de doorslag.

Niet lang daarna werden de verhuisdozen gebracht en konden we aan de slag. Toen het verhuismoment was aangebroken was het erg warm en kwam het voorstel uit Veendam om eerder te mogen beginnen. Dat was voor ons geen enkel probleem. Met een extra team was het huis al snel leeg. Het verhuisteam was zeer efficiënt bezig en ging direct aan het werk. Ze waren prettig en aangenaam in de omgang, voorzichtig met onze spullen en wij waren uiterst tevreden.

We hadden alles in de opslag in Veendam gedaan, want ons nieuwe huis konden we niet meteen betrekken. Toen het zover was een telefoontje naar Veendamvoor het afleveren van onze inboedel.
Ze konden ons gelukkig snel inplannen en waren erg flexibel om ons te helpen met het plannen van een geschikte datum en tijd. Super!

De afwikkeling van de nota, het ophalen van de dozen verliep perfect. Een belletje en het werd geregeld.

Kortom een scherpe prijs, efficiënte werkwijze, flexibele opstelling en een uitstekende afhandeling!

Daarom hebben we onze tevredenheid al verkondigd waar het aan de orde kwam en zullen dat blijven doen!

Kees Wierenga
 

Het beste verhuisbedrijf
18 juli 2013

Verhuizing van Zuidbroek naar Zuidbroek


Beste klant van Koning Verhuizingen,

U bent recentelijk met ons bedrijf verhuist naar een nieuwe omgeving. Wij vertrouwen erop, dat u dat goed is bevallen!
Ja, dat is het zeker.

Onze klanten komen veelal via mond tot mond reclame bij ons. Wij zeggen dan ook vaak: Bent u tevreden over onze jongens? Vertel het door!
Als zich dat voordoet, doe ik dat zeker.

Momenteel krijgen we ook veel offerte aanvragen via de mail. In tegenstelling tot bij mond tot mond reclame moeten we erg ons best doen om deze mensen te overtuigen van onze kwaliteit.

Nu, in tijden van crisis, kiezen veel mensen echter niet voor kwaliteit, maar voor prijs. Vaak is de laagste prijs doorslaggevend in hun keuze voor de verhuizer. Dat wij uitsluitend met teams van vaste verhuizers werken is voor een nieuwe klant niet tastbaar. De vakkennis in combinatie met hard en prettig werken merk je pas tijdens de verhuizing!

U heeft voor ons gekozen. We zijn benieuwd wat bij u de doorslag gaf om voor “Die jongens van Koning” te kiezen: De prijs of het verhaal van de verhuisadviseur? Misschien de combinatie?
De prijs viel zeker mee en ik vond het prettig dat jullie bedrijf het dichtst bijzijnd was, m.n. ook voor de werkgelegenheid in deze moeilijke tijden.

Wij zouden het zeer op prijs stellen, wanneer u uw ervaring over ons bedrijf met ons wilt delen. Zou u ons aanbevelen in uw kennissenkring of verwacht u onze werkwijze ook bij een willekeurig ander verhuisbedrijf aan te treffen?
Ja, zeker aanbevelen. Heb geen ervaring met andere bedrijven, maar het ging zeer rap, professioneel , in goede sfeer, ‘de jongens’ in keurige werkkleding, enz. Ik zou niet weten wat ik voor op- of aanmerkingen moet maken, behalve dat één van de jongens zijn ‘puutje’ shag heeft laten liggen, maar die kan het wel schudden , want dat is al ‘soldaat’ gemaakt….

Belangrijk zijn ook uw bevindingen inzake het offertebezoek, de daadwerkelijke uitvoering door onze jongens (bijv. klantvriendelijk, behulpzaam, bekwaam?) en de nazorg zoals verzenden faktuur en de lege dozen ophalen.
Niets mis mee, alles goed.

Heeft u opbouwende of kritische opmerkingen? Ook die willen we graag vernemen, want daar waar we ons kunnen verbeteren, zullen we het zeker niet nalaten!
Zie voorgaande.

Graag willen we ervaringen en opmerkingen bundelen en eventueel op onze website plaatsen. Wilt u ons helpen door een stukje over uw verhuiservaring met “die jongens van Koning” te mailen?
Als ik maar nergens op een foto moet.

Onze jongens en de verhuiswagens worden zeer vaak op de foto gezet of zelfs gefilmd. We zouden het helemaal fantastisch vinden als u ook die beelden met ons wilt delen.
Helaas niet gedaan.

We sturen u dit vriendelijk verzoek, omdat we denken dat u niets beters heeft te doen dan mailtjes te beantwoorden waar u zelf niets wijzer van wordt...
Och, het is toch een regenachtige herfstmiddag…ben ik even van de straat….

Hoewel: We zullen uit de leukste reacties een vijftal kiezen en belonen met een aardigheidje voor laptop of tablet.
Dat hoeft niet, hoor, zie vorige opmerking.

Daarom, voor diegenen die de tijd hiervoor willen nemen: Alvast heel, heel veel dank voor de moeite! Misschien vindt u uw verslag terug in de referenties op onze site. Voor iedereen: Heel veel geluk in uw nieuwe woning, een fijn weekend en graag tot ziens...
Insgelijks!

Met de hartelijke groeten van,
Ahá, die jongens van Koning!

Rikus Koning & Peter Hollemans

(Bovenstaande mail is door onze klant , mevr. Fenna Wierenga, in donkere tekst aangevuld)
 

Het beste verhuisbedrijf
15 juli 2013

Verhuizing van Groningen naar Groningen


Na mijn aanvraag reageerden jullie lekker vlot.

Binnen "no-time" werd ik benaderd voor een afspraak en had ik mijn offerte in huis. De verhuizing is uitstekend verlopen, de jongens hadden ons huisraad binnen een dag over.

Ik was zelf net bevallen en mijn man aan het werk. Wij zijn zo blij dat we niet op deze kosten hebben bespaard door het zelf te doen. Een nieuwe woning brengt al genoeg drukte met zich mee.

Ook hebben we een aantal kasten, waaronder de beruchte PAX-kast van IKEA verhuisd. Deze hebben ze in een zucht vakkundig gedemonteerd en keurig gemonteerd op de plaats naar keuze. Geen beschadigingen aan onze meubels en nieuw woning, vakmanschap!

Kok, Groningen
 

Het beste verhuisbedrijf
10 juli 2013

Verhuizing van Eext naar Gieten


Beste verhuizers,
 
Bedankt voor de perfect verlopen verhuizing van mijn ouders.
 
Willen jullie de verhuisdozen weer ophalen?
Ze staan in Eext in het fietsenschuurtje achter de garage. Deze is niet op slot maar van buiten afgesloten met een grendel.  
 
met vriendelijke groet,
Albert IJbema
 

Het beste verhuisbedrijf
28 juni 2013

Verhuizing van Beerta naar Feerwerd


Hallo,

Sorry voor de late reactie maar hierbij alsnog een korte toelichting:

Wij hebben/hadden gekozen voor Koning vanwege de zeer goede prijs/kwaliteit combinatie.
Wij wilden in 1 dag verhuizen aangezien we beide veel uren maken en ons dat zodoende beter past!

Het "introductie gesprek" met Peter was zeer plezierig en duidelijk en hij reageerde snel en correct. We hadden 3 partijen gehad en Koning was de "scherpste" en we hadden een "goed gevoel" bij Koning Verhuizingen.

De verhuizing zelf verliep snel en plezierig en de 2 mannen waren vlot, bekwaam en correct met hun werk en daarnaast plezierig in omgang wat ik zelf ook belangrijk vind tijdens zo'n dag. Wij hadden verder geen op of aanmerkingen en waren ook zeer blij met onze keuze om samen met "die Jongens van Koning" te verhuizen. Wij zullen zodoende andere mensen die gaan verhuizen jullie naam adviseren vanwege onze positieve ervaring!

Groeten,

Marcel R.
 

Het beste verhuisbedrijf
24 juni 2013

Verhuizing van Sellingen naar Vlagtwedde


Beste jongens van Koning,

Verhuizen zal nooit onze hobby worden, maar de jongens van Koning zorgen in ieder geval dat je je geen zorgen hoeft te maken over de spullen die je meeneemt naar je nieuwe woonadres.

Alles wordt vakkundig verhuisd, goed ingepakt en op de juiste plek neergezet.
In ons geval ging het feitelijk om twee verhuizingen, waarbij mijn moeder ons voorging naar een appartement en wij haar huis betrokken. Of we er bezwaar tegen hadden dat de jongens alvast op vrijdag spullen gingen verhuizen, want het zat die dag mee qua tijd. 5 jongens van Koning over de vloer en zo’n beetje de helft van de inboedel stond diezelfde middag al in het nieuwe huis. Op maandag gingen twee van die jongens verder, onder aanvoering van Rikus Koning himself. Prima service, factuur volgens (scherpe) offerte en zeker voor herhaling vatbaar. Al hoop ik dat dat nog heel veel jaren mag duren.

Jaap van der Z.
 

Het beste verhuisbedrijf
18 juni 2013

Verhuizing in Assen


Hallo Rikus,

Zoals net telefonisch besproken hierbij de bevestiging. Op woensdag 3 juli a.s. 2 verhuizers met verhuis materialen zoals trolleys e.d. om cliënten van ons intern ter verhuizen en 1 cliënt naar de andere kant van de straat. Van 11.00 tot + 16.30 uur. Alle details e.d. mail ik later door. Dozen ga ik gebruiken van de vorige keer.

Ps. Verhuizing is gisteren naar alle tevredenheid verlopen. Kun je mij nog wel stikkers leveren?

Met vriendelijke groet,

Johan de V, Facilitair Coördinator
 

Het beste verhuisbedrijf
28 mei 2013

Verhuizing van Groningen naar Leeuwarden


Hallo,

Bij deze even een terugkoppeling op onze verhuizing. Wij vonden dat de verhuizing erg netjes en vlot verlopen is. Het was prettig dat er snel na een 'offerte-afspraak' kon worden gemaakt, zelfs ondanks het feit dat wij nog geen nieuw adres hadden op het moment van het maken van deze afspraak. Het aantal dozen was eerst wat te laag ingeschat maar het was geen probleem extra dozen te krijgen gedurende de inpakperiode.

De verhuizers waren op de afgesproken tijd aanwezig. Het ging veel sneller als verwacht. De dozen staan nu bij ons klaar om af te halen. Geen klachten of verbeterpunten dus, alleen maar positief,

met vriendelijke groet,

Aart & Yolanda van Assen
 

Het beste verhuisbedrijf
27 mei 2013

Verhuizing binnen Groningen


Hello Koning,

We were very much satisfied with your services! You gave a very affordable, friendly and problem-free solution to moving! You took very good care of our things, packaged everything and made sure nothing broke. The size of the truck was appropriate for the amount of things we moved. Your associate Peter was very friendly and accommodating in his visit; plus, the young man who helped us move was very nice, cordial and strong!

You differentiated yourself from other companies with your lower prices, your very kind associates and your friendly behavior. Needless to say we had a great experience and we would recommend you to any acquaintance of ours who needs moving services!

We can only wish you great luck and a profitable future!

Kind regards,
Anna Gonzales
 

Het beste verhuisbedrijf
24 mei 2013

Verhuizing van Groningen naar Assen


Graag willen wij wel als referentie dienen!

Wij zijn bij Koning terecht gekomen via een goede referentie van een collega en onze ouders! We moesten in twee weken tijd zowel klussen in ons nieuwe huis als verhuizen en ons oude huis opleveren. Met twee kleine kinderen een flinke opgave.

Uiteindelijk hebben we bij een paar verhuisbedrijven een offerte aangevraagd. Koning was, naast de goede referenties, ook nog de goedkoopste. Een makkelijke keus voor ons. Na twee weken erg hard werken waren we echt ontzettend moe.

De jongens van koning hebben de verhuizing echt fantastisch gedaan!
Het gaf ontzettend veel rust dat zij het zware werk aan het einde op zich namen.

Met vriendelijk groet,
Sophie
 

Het beste verhuisbedrijf
16 - 17 mei 2013

Verhuizing van Emmen naar Bergen op Zoom


Wij willen jullie bedanken voor de uitstekend verzorgde verhuizing.

Wij hebben ervaring met meerdere verhuizers, maar zij kunnen niet tippen aan jullie kwaliteit en service.

Bedankt beste mensen!

H. L.
 

Het beste verhuisbedrijf
15 mei 2013

Verhuizing Veendam naar Scheemda


Hoi,

Sinds de verhuizing van 15 mei voor wat betreft de verhuizing van OGD naar Scheemda hebben we geen contact meer gehad. Er is inmiddels afgesproken dat een deel van het OGD-personeel voorshands in het OGD-kantoor te Veendam blijft. Wel is een deel van het pand inmiddels door de Sintcentrale in gebruik genomen. Inmiddels zijn de verhuisdozen die op 15 mei zijn gebruikt weer terug in Veendam. Het voorstel is dat jullie deze dozen ophalen wanneer het jullie even schikt. Graag even per mail of telefoon afstemmen met om te voorkomen dat u voor een dichte deur komt te staan. En nog bedankt voor de goede dienstverlening op 15 mei jl.

Met vriendelijke groet,

H van V
 

Het beste verhuisbedrijf
18 - 19 april 2013

Verhuizing van Emmen naar Dordrecht


Beste Rikus,

Natuurlijk wil ik antwoorden. Ik heb de verhuizing voor mijn moeder verzorgd en kan niet anders zeggen dan dat ik door en door tevreden ben.

Laten we het hele proces dan maar doorlopen (ik heb tenslotte toch niets beters te doen!)

de aanvraag:
via de mail deed ik een verzoek en direct kreeg ik al reactie dat er een afspraak werd gemaakt. Alles zou via mij lopen en mijn moeder hoefde alleen maar toegang tot haar huis te verlenen om jullie een offerte te kunnen laten maken. Heel netjes en duidelijk kreeg ik snel overal antwoord op en mijn moeder was diep onder de indruk van de vriendelijkheid aan de telefoon maar ook de beleefheid en het inlevingsvermogen tijdens het bezoek.

vooraf
jullie zouden alles inpakken, dus hadden wij maar een paar dozen nodig om wat dingetjes zelf mee te kunnen nemen, maar ook een paar dozen was voor jullie geen moeite om die van Veendam naar Emmen te brengen. Heel vriendelijk werden ze afgeleverd.

de verhuizing zelf
het inpakken ging voorspoedig, de jongens waren voorkomend, inlevend, zorgvuldig en met humor. We hebben heel wat afgelachen op een dag die voor mij moeder best emotioneel was. Ze ging immers verhuizen van Emmen naar Dordrecht op 76-jarige leeftijd en had ook nog eens haar pols gebroken. Ze had het best moeilijk, maar de jongens waren zeer attent en geduldig naar haar.
bij het uitladen was niets teveel, mijn moeder had het best zwaar, veel dozen om haar heen in een niet al te grote woning. maar wat waren de jongens weer behulpzaam.

na de verhuizing
met behulp van de kinderen waren alle dozen snel uitgepakt en ja hoor, heel snel kwam vanuit Veendam de wagen weer voorrijden om de dozen op te halen zodat deze snel weg waren uit het huis van mijn moeder.

En of ik jullie zou aanbevelen bij familie en vrienden: Uiteraard.
En waarom: Nou gewoon om de combinatie en de prijs-kwaliteit verhouding. Nou misschien zijn jullie niet de goedkoopste maar wel als je de kwaliteit vergelijkt met de prijs. Wat kon er vreselijk veel voor deze prijs die ik best mee vond vallen.
En "die jongens van Koning" nou gewoon een kroon er op !!

Ik zou zelf bijna gaan verhuizen al was het alleen maar dat ik aan deze verhuizing een heel goed gevoel heb overgehouden.

Hartelijke groeten
Irene Wijntje-Blom
 

Het beste verhuisbedrijf
17 april 2013

Verhuizing binnen Hoogezand


Beste Koning Verhuizingen,

Allereerst excuses voor de late reactie. We zullen maar zeggen: beter laat dan nooitJ
Dat jullie ons verhuisd hebben is ons zeker goed bevallen.

We hebben al meerdere keren reclame voor jullie gemaakt. De combinatie van prijs en het verhaal van de verhuisadviseur gaven beide de doorslag.

We waren blij verrast dat de verhuizing zo soepel en vooral snel is verlopen:
Om acht uur stonden jullie voor de deur en om kwart voor negen stonden jullie met onze spullen op het nieuwe adres en om half elf waren al onze spullen over. Met de autolift naar 2 hoog trok wel wat bekijks en het waren allemaal leuke nette vriendelijke medewerkers.
Toen we de dozen uitgepakt hadden en jullie een seintje gaven om de lege dozen weer op te halen was dit direct geregeld.

Van ons krijgen jullie een dikke 10. We hebben geen min-punten gezien.

Met vriendelijke groeten,

Fam. Van der Laan
 

Het beste verhuisbedrijf
27 maart 2013

Verhuizing van Groningen naar Eelde


Goedendag Rikus

De doorslag voor ons was de combinatie van de prijs en het verhaal van de verhuisadviseur de goede uitleg en de afspraken waren zeer goed, de klantvriendelijkheid verdient een dikke 10, ook de behulpzaamheid was zeer goed en de jongens waren zeer bekwaam, de factuur werd op een goede termijn ontvangen en het ophalen van de lege dozen was zeer goed in overleg en kwam op een dag niet aan.

Verder hebben wij geen opmerkingen en is deze verhuizing zeer geslaagd verlopen en zullen wij onze kennissen bij een eventuele verhuizing van hun, KONING UIT VEENDAM zeer zeker aanbevelen.

Bij deze wensen wij jullie allemaal een gezond en succesvol 2013.

M.V.G. Fam. Meter - Elzer
Groningen
 

Het beste verhuisbedrijf
21 maart 2013

Verhuizing van Harkstede naar Hoogezand


Aha jongens van koning verhuizingen,

Wij hebben onze verhuizing zeer positief ervaren ,het was z'n geld waard ,ook daarna de lege dozen halen en zo niets dan lof!

Wij zullen als het ter sprake komt zeker een goed woordje voor u doen.

Dat we voor uw bedrijf hebben gekozen komt door onze kleinzoon,die werkt bij een couriers bedrijf en had wel eens wat van u gehoord en gezien,
hij zei Oma bel Koning Veendam maar die is goed en niet te duur...

Zo zie je hoe het balletje kan rollen.

We hopen niet weer te hoeven verhuizen,maar als het toch moet ,dan weer met jullie!

Groeten Fam.Nanninga
 

Het beste verhuisbedrijf
12 maart 2013

Verhuizing binnen Zuidlaren


Geachte Koning,

Wat is toeval ...

Wat hebben wij met de naam Koning ....

Mijn man heeft gewerkt bij een Koning .

Onze eerste buurvrouw in Zuidlaren was Koning ....

Onze laatste verhuizing is weer naast een fam Koning.

We zijn verhuist met die jongens van Koning.

En we hebben nu ook nog een Koning !

Mochten we weer verhuizen gaan , wij hebben Koning hoog in het vaandel staan !

Groetjes , Diny Brouwer . Uit Zuidlaren
 

Het beste verhuisbedrijf
25 januari 2013

Verhuizing van onze opslag naar Groningen


Onze verhuizing is mede dankzij jullie goed en zonder al te veel stress verlopen.

De verhuismannen waren op de afgesproken tijd aanwezig. Prettige mensen die vlot en professioneel met onze spullen aan de slag gingen. Onze spullen zijn in opslag geweest en na een aantal weken is alles bezorgd in de nieuwe woning. Het was allemaal prima verzorgd, goede service en alle afspraken werden nagekomen.

De keuze voor Koning Verhuizingen was gedaan op basis van prijs en het prettige contact.
Wij kunnen jullie van harte aanbevelen!

Peter en Gerda Klooster
GroningenReviews 2013 >>
Reviews 2012 >>
Reviews 2011 >>
Reviews 2010 >>
Reviews 2009 >>