logo
De jongens van Koning!
slider

Reviews uit 2012 over Verhuisbedrijf Koning Verhuizingen

Lees hier wat klanten in 2012 vonden van Koning Verhuizingen

Ook in 2012 gaven klanten Koning Verhuizingen de maximale score: Het beste verhuisbedrijf

 

Het beste verhuisbedrijf
20 december 2012

Verhuizing binnen Hoogezand


Beste Rikus, Peter en "Die jongens van Koning",

Graag wil ik onze verhuiservaringen met "Die jongens van Koning" met jullie en anderen delen.
Reeds het eerste bezoek van Peter om , offerte uit te brengen, was voor ons eigenlijk al een reden voor jullie te kiezen. Dat gewone en gemoedelijke en dat ook nog de prijs als laagste van 3 offertes uit de bus kwam, was mooi meegenomen.

Wat de daadwerkelijke uitvoering van de verhuizing betreft niets dan lof over "de jongens" : vriendelijk, leuk, correct, behulpzaam bij alles en zeker zeer bekwaam. De factuur was 2 dagen later binnen en is reeds betaald; de dozen zijn nog niet opgehaald, maar dat zal door
de drukte van dit moment en de feestdagen komen. We waren ook wel erg snel met uitpakken!

We zijn zeer tevreden over alles en willen "Die jongens van Koning" bij een ieder die gaat verhuizen zeer zeker aanbevelen.

Een mooie bijkomstigheid: we wonen hier nu al met veel plezier !

Prettige feestdagen en goed en gezond 2013, zowel persoonlijk als zakelijk 1

Met vriendelijke groet,
Trijn en Wim de Vries
 

Het beste verhuisbedrijf
18 december 2012

Verhuizing binnen Emmen


Beste heer Koning,

Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop u mijn verhuizing heeft uitgevoerd. Bij het maken van de keuze voor uw bedrijf heeft de prijs geen doorslaggevende rol gespeeld; sterker nog, er waren goedkopere aanbieders. Ook had ik geen - mondelinge - aanbeveling voor uw bedrijf; ik heb u opgezocht via internet en contact opgenomen via de mail.

De doorslag gaf de doortastende en klantservice-gerichte werkwijze van uw bedrijf. Snel afspraken maken en deze direct nakomen. Dat bleek ook tijdens de verhuizing; alles precies op tijd en keurig verzorgd, medewerkers zeer bereidwillig, vriendelijk en klantgericht en vakbekwaam.

Al met al prima gedaan.

met vriendelijke groet,

Leen-Jan van Straten

PS. U kunt de lege dozen bij mij afhalen
 

Het beste verhuisbedrijf
17 - 18 december 2012

Kantoorverhuizingen Hoogeveen, Assen, Emmen, Diever, Beilen


Hoi Rikus,

Het is zeker voorspoedig verlopen! Hartstikke bedankt! Aardige, hard werkende jongens heb je in dienst! De verhuisdozen probeer ik zo snelmogelijk allemaal in Assen te verzamelen zodat ze daar opgehaald kunnen worden. Zodra ik alle dozen heb, zal ik dat doorgeven.

Rebecca
MEE Drenthe
 

Het beste verhuisbedrijf
17 december 2012

Verhuizing af Bedum naar onze opslag


Ik ben erg tevreden tot nu toe over de service van Koning Verhuizingen.

De keuze voor uw bedrijf:
De prijs in combinatie met het contact en verhaal van de verhuis adviseur.

Motivatie:
De adviseur kwam professioneel over, gedegen en betrouwbaar. Geen dure auto, trendy of luxe uitstraling en dat zoek ik ook niet in een verhuisbedrijf. Mijn spullen worden vervoerd, gaan in opslag en dat vraagt geen luxe opslag, maar een gedegen opslag. De uitstraling van de medewerker past bij wat ik verwacht van een verhuisbedrijf.

Inmiddels zijn onze spullen in opslag.
Het ophalen verliep conform afspraak. Men was op tijd en het team verhuizers kwam professioneel en plezierig over. De sfeer in het team was goed en wij hebben met een goed gevoel de spullen meegegeven. We hebben er alle vertrouwen in dat we op 25 januari a.s. onze spullen in het nieuwe huis weer terug zien!

Ook voor jullie alvast een goed nieuwjaar.

Groet,
Gerda Klooster
 

Het beste verhuisbedrijf
15 december 2012

Verhuizing van Hilversum naar Leek


Beste Rikus,

Graag geef ik gehoor aan je verzoek. Het is nl. goed bevallen. Geen probleem om dit stukje te publiceren:

Een aantal jaren geleden zijn mijn ouders verhuisd door die jongens van Koning. Op het moment dat we zelf gingen verhuizen was het duidelijk dat we Koning zouden gaan vragen. We hadden bij een concurrent nog een offerte aangevraagd om het prijsniveau te peilen. Dat bleek in dik in orde. Wij hadden er voor gekozen om zoveel mogelijk zelf te doen. We huurden een vrachtwagen met chauffeur. De chauffeur geeft aan in welke volgorde hij de verhuisspullen wil en pakt de verhuiswagen in. Wat opviel is dat de chauffeur mooi op tijd was en dat het in- en uitpakken heel voorspoedig ging. Met zorg worden al je waardevolle spullen in- en uitgepakt. Vanaf het eerste contact tot de afrekening krijg je het gevoel dat de verhuizing in orde komt. Ik beveel die jongens van Koning van harte aan.

Als je nog vragen hebt dan hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groet,
Hessel Vogelvanger

Oldenoert 100
9351 KS Leek
06-10923281
 

Het beste verhuisbedrijf
12 - 13 december 2012

Verhuizing van Veendam naar Zoutelande


Beste Rikus en Peter,

Waarom wij voor Koning hebben gekozen?

Wel vrij simpel, omdat wij de oude (en de jonge) Koning bij diverse oldtimer gelegenheden tegenkomen en daarom bij ons eigenlijk maar 1 verhuizer in Veendam bekend was. De oude en de jonge Koning zijn altijd bijzonder vriendelijk en voorkomend, dus hadden wij de verwachting dat dit in hun beroep ongetwijfeld niet anders zou zijn.Nu na de verhuizing blijkt dat ze dat ook op hun personeel hebben kunnen overbrengen. Zo af en toe hebben wij de mannen moeten zeggen een beetje rustig aan de doen, want ze vlógen de trappen op en af. Hele snele fixers en even voorkomend als de Koningen. Ook in Zoutelande waren de beide Zuidbroekers rap, netjes en accuraat.

Het was voor ons de eerste keer om te verhuizen; voor ons natuurlijk ongewoon, maar Koning heeft ons het uit- en inhuizen bijzonder gemakkelijk gemaakt. In 1 woord: perfect!

Nu treffen we in de toekomst iin Zoutelande waarschijnlijk weinig lieden die van de diensten van Koning gebruik zullen willen maken, maar mocht het voorkomen dan zullen we zeker onze uitstekende ervaring uitdragen.

Hulde!

Nog een goede halve 1e Kerstdag, een fijne 2e Kerstdag en een heel gezond nieuw jaar gewenst, ook aan senior en de vrouw.

Met vriendelijke groet,
Ernst en Tineke Ettema
 

Het beste verhuisbedrijf
10 december 2012

Verhuizing van Groningen naar Barneveld


Beste heren Koning en Hollemans,

In reactie op uw verzoek om onze mening over het verloop van de verhuizing kan ik u melden dat de verhuizing Groningen-Barneveld kortweg prima is verlopen. Jullie waren niet de goedkoopste, maar gezien de aanpak in de praktijk de prijs meer dan waard.

Het offertebezoek verliep in een prettige sfeer en maakte een deskundige indruk. Ik denk dat het belangrijk is tijdens een dergelijk bezoek al te melden dat de prijs mede bepaald wordt door hoeveel medewerkers de verhuizing wordt uitgevoerd. Meer medewerkers betekent een efficiëntere en snellere afhandeling. In ons geval werd gestart met 6 (!) medewerkers, waardoor de hele boedel binnen 2 uur in de auto zat. Daarna splitste de ploeg zich in kleinere eenheden voor verdere klussen die dag. Een efficiënte aanpak!

De ploeg maakte de indruk van echte aanpakkers, met onderling een goede sfeer en een prettige en (klant)vriendelijke houding. De aflevering in opslag bij een boerderij in Barneveld maakte een zelfde indruk. Verder toonden de jongens een goed gevoel voor service: we vroegen spullen uit de opslag die we in huis wensten te bewaren even apart te zetten. Ze werden echter keurig in huis afgeleverd. Al met al een aanbeveling voor anderen waard.

Met vriendelijke groet en jullie een goed 2013 toewensend, mede namens mijn vrouw,

P.Wieringa
 

Het beste verhuisbedrijf
29 november 2012

Verhuizing van Grijpskerk naar Groningen


Goeiemorgen Rikus,

Allereerst de beste wensen voor 2013. We hopen dat het een positief jaar wordt!

We gaan het nieuwe jaar goed beginnen door jouw vraag es even te beantwoorden.
Via VerhuisOffertes.com hebben we in juni jl 5 namen doorgekregen en van allemaal offerte gehad. Daarvan waren jullie het goedkoopste. Er was sprake van een prijsverschil van
€ 618,- (incl btw).

Aangezien de verhuizing in juli goed is verlopen en jullie leuke mensen in dienst hebben was de keuze voor onze 2e verhuizing niet zo moeilijk! Ook de verhuizing eind november was ook weer zeer naar wens! Lof voor de inzet en vriendelijkheid van jullie jongens!

Een volgende keer zullen we jullie zeker weer bellen en zeker jullie naam doorgeven!

Nogmaals dank voor alle goede zorgen tijdens de beide verhuizingen!

met vriendelijke groet,

Jan & Tiny Bekker
Groningen
 

Het beste verhuisbedrijf
27 november 2012

Verhuizing binnen Westerbork


De verhuizing is prima verlopen. Tevreden klant.

Vriendelijke groet,
L. Reinds
 

Het beste verhuisbedrijf
13 - 14 november 2012

Verhuizing van Roden naar Noordwijk


Rikus en Peter,

Zoals reeds gemeld op 24/11/2012 is de verhuizing door Koning goed bevallen.

De doorslag om voor die “Jongens van Koning” te kiezen was een combinatie van hetgeen de verhuisadviseur naar voren bracht en de prijs. We hadden enige ervaring met verhuizen en – ers ( 9x), dus we weten waarover we praten. Jullie jongens hebben een puike prestatie geleverd. Behulpzaam, flexibel en ter zake kundig!

Dit waarschijnlijk in tegenstelling tot jullie “thuisfront”. Ik zit nl nog steeds met een flinke stapel verhuisdozen in mijn maag. Op mijn emails van 24/11/2012 en 20/12/2012, heb ik niet eens antwoord gekregen. Dit valt me wel tegen! Intussen heb ik een vraag van derden gekregen om een aantal dozen te mogen gebruiken. Wat doen we hier aan?

Rest mij om jullie een voorspoedig 2013 te wensen.

Met deze jongens komen jullie de recessie wel door!

Als de dozenproblematiek op zeer korte termijn wordt opgelost, kan ik jullie met overtuiging aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
Hans van der Wulp
 

Het beste verhuisbedrijf
26 oktober 2012

Verhuizing binnen Hoogkerk


Naar aanleiding van uw oproep deze mail.

Toen wij wisten dat wij gingen verhuizen hebben wij via internet de verhuissite bezocht en daar hebben wij 3 verhuis bedrijven laten komen voor een offerte op te maken. De 1e was Koning uit Veendam en daar is onze keuze ook op gevallen want het gesprek was heel gemoedelijk en vertelde wat zij konden doen en wat wij zelf konden doen. Zelf konden wij aan geven wanneer wij de dozen wilden hebben, wij hebben alles zoveel mogelijk zelf in gepakt.

Op de dag van de verhuizing was de auto er om 8uur en kon er worden ingeladen dat verliep in een goede sfeer. De containers met kleding werden door de verhuizers zelf in gepakt net als de tv en schilderijen. In onze nieuwe woning werd alles op de plek gezet waar wij het graag wilden hebben.

Om ongeveer 1 uur was de auto weer uitgeladen en hebben wij met elkaar onder het genot van een kop koffie na gepraat hoe alles was verlopen. Toen kon het voor ons beginnen om de dozen uit te pakken, om later weer te worden opgehaald zoals was afgesproken.

De prijs die was op gegeven door de verhuisadviseur was ook de doorslag om voor jullie te kiezen omdat die lager was als wat de andere bedrijven op gaven.

Maar de manier zoals wij zijn benaderd vonden wij heel goed er was direct een klik met de adviseur.

Wij zullen jullie dan ook bij andere mensen aanbevelen die een verhuis bedrijf zoeken.

Wij willen jullie een goed 2013 wensen en dat de verhuis wagen van de Koning uit Veendam nog veel op de wegen is te zien.

Een groet van Menno en Jet te Hove
 

Het beste verhuisbedrijf
25 oktober 2012

Verhuizing van Gasselternijveen naar Gasselte


Beste heren,

Ik woon met heel plezier in mijn nieuwe woning.

De verhuisdozen heb ik een tijd geleden al uitgepakt. Ik heb gebeld dat ze opgehaald kunnen worden. Tot op heden is dat nog niet gebeurd. Ik vind dat niet zo erg, maar de dozen nemen toch wel wat ruimte in beslag.

Ik werk fulltime. Het is dus lastig om ad hoc iets af te spreken. Ik kan wel om een uur om 16.00 uur thuis, mits ik dit maar 1 à 2 dagen van te voren weet.

Met vriendelijk groet,

Ingrid Bakker
Gasselte
 

Het beste verhuisbedrijf
11 oktober 2012

Verhuizing van Winschoten naar Groningen


Aan de jongens van Koning en de Koning zelf,

Graag wil ik voldoen aan jullie verzoek om een reactie te geven op onze ervaringen met jullie verhuisbedrijf. Eigenlijk kan ik het met één woord zeggen: fantastisch.

We kenden jullie naam van de reclame via rtv Noord, maar ook van de familie van mijn vrouw.
Zij hadden zeer goede ervaringen met jullie en prezen “de jongens van Koning” dan ook de hemel in.

Ja, ja. Dat zal wel. Eerst zien dan geloven. Dus toen wij ons huis in Winschoten hadden verkocht en een appartement in Groningen gekocht was het tijd om offertes van verhuisbedrijven op te vragen. Een viertal verhuisbedrijven reageerden op onze offerteaanvraag, waarvan één alleen telefonisch. Na de diverse gesprekken bleek Koning verreweg de goedkoopste en kwam daarbij heel betrouwbaar over.

Dat vertrouwen hebben ze niet geschaad. Binnen enkele dagen werden de verhuisdozen, stickers en inpakpapier geleverd. “Niet genoeg, even bellen, brengen we meer”. Dat bleek dus geen probleem te zijn.

Stevige verhuisdozen, gemakkelijk in elkaar te vouwen en later weer uit elkaar te halen. Zonder plakband te gebruiken. Op de dag van de verhuizing waren ze op de afgesproken tijd aanwezig. Met voldoende mensen. Ons bed moest nog gedemonteerd worden en dat was geen enkel probleem.

De kleding in speciale hangdozen en de schilderijen en foto’s in speciale mappen. Binnen de kortste keren was het huis leeg, de auto vol en het zaakje op weg naar Groningen. Ook daar verliep alles op rolletjes. Alles werd keurig in de aangegeven kamer geplaatst, ons bed gemonteerd, de hangkleding in de kast gehangen en de kasten en tafels op hun plek gezet.

Voor we er erg in hadden was de wagen leeg, en de dozen tot aan het plafond. Belangstellend werd gevraagd “of we niet te veel hadden meegenomen”. In de loop van de volgende weken kreeg echter alles een plek, waren de dozen leeg en weer keurig opgehaald. Ook toen was er de belangstellende vraag of we alles écht kwijt waren geraakt en of alles naar wens was verlopen.

Wij hebben op ons verhuisbericht (ongevraagd) gebruik gemaakt van uw logo en dat viel erg goed bij de geadresseerden. Zien bijlage. Al met al zijn we zeer tevreden en zullen uw bedrijf in de familie en kennissenkring van harte aanbevelen.

Rest ons u, uw familie en medewerkers goede kerstdagen en een zakelijk voorspoedig 2013 toe te wensen.

Met vr.gr.

Fam. Aalders, Groningen
 

Het beste verhuisbedrijf
28 september 2012

Verhuizing binnen Stadskanaal


Geachte heer, mevrouw,

Vrijdag 28 september j.l. is mijn dochter verhuist binnen Stadskanaal.

Er waren 3 zeer accurate, collegiale en vriendelijk efficient hardwerkende jongemannen die de klus klaarden.
Ze weten exact wat en hoe ze moeten verhuizen.
U kunt zich gelukkig en tevreden prijzen met deze mannen zoals zij voor Uw bedrijf werken.

Ik zal dan ook steeds Uw bedrijf aanbevelen.
Succes verder,

Groeten Ina Mulder
 

Het beste verhuisbedrijf
27 september 2012

Kantoorverhuizing van Assen naar Wijster


Goedemiddag Koning Verhuizingen,

De vakantie is alweer voorbij maar ik wil nog wel even reageren.

Ook wij hebben een offerte via de mail bij vier verschillende bedrijven opgevraagd. Het was erg kort dag. Drie bedrijven hebben ons een bezoek gebracht en een prijs neergelegd. Op basis van de prijs hebben wij destijds voor u gekozen.

Onze ervaring met Koning Verhuizingen is positief. De heren verhuizers waren kundig, voorzichtig, vriendelijk en zeer behulpzaam. Verder verliepen de gesprekken met uw contactpersoon zowel voor als na de verhuizing prettig.

Kortom: wij zullen u zowel privé als zakelijk aanbevelen (mocht men willen verhuizen).

Met vriendelijke groet,

BREDE OVERLEGGROEP KLEINE DORPEN IN DRENTHE
Steunpunt Dorpshuizen Drenthe
Wilma de Jong-Hagting
Secretariaat

BOKD/SDD
Wijster
 

Het beste verhuisbedrijf
21 september 2012

Verhuizing binnen Groningen


Beste Rikus,

Onze verhuizing op 21 september verliep zeer voorspoedig, met andere woorden; we zijn dik tevreden, zou je namens ons de jongens willen bedanken? We hebben de verhuisdozen uitgepakt, dus als jullie in de buurt zijn kunnen ze worden opgehaald.

Hartelijke groet,

Cunera van Selm
Gron
 

Het beste verhuisbedrijf
19 september 2012

Verhuizing binnen Zuidlaren


M.,

Een beetje laat misschien maar alsnog willen wij wel even reageren. Al was het niet voor ons zelf de verhuizing maar voor een kennis. Wij zijn bij Koning gekomen omdat wij het van iemand anders hoorden dat jullie goed waren en niet duur. En dat willen wij beamen. De adviseur was goed. Wij zouden jullie ook zo aanbevelen bij kennissen.

De dag van verhuizen waren de jongens op tijd en gingen vlot aan het werk het waren harde werkers en beleefd in de omgang. De mannen waren erg behulpzaam en waren goed attent dat alles mee kwam. De inboedel moest naar de eerste verdieping maar omdat de auto een laadklep had die 7 meter boven de auto uit kan komen was het geen enkel probleem voor de eerste verdieping. Over de nazorg hebben we ook niet te klagen de factuur was er mooi op tijd en na 1 telefoontje werd gelijk een afspraak gemaakt wanneer de lege dozen werden gehaald en dat duurde niet lang.

Dus die jongens van Koning , laat ze maar komen.

Vr.gr. Piet en Gerry Lugtenborg
 

Het beste verhuisbedrijf
30 -31 augustus 2012

Verhuizing van Amersfoort naar Zeijen


Beste jongens van Koning!

In 2012 ben ik met jullie verhuisd van Amersfoort naar Zeijen. Ik heb bijzonder goede ervaringen met jullie. Een vorige keer heb ik een ander verhuisbedrijf ingeschakeld en daar is me een flinke poot uitgetrokken. Daar blijf je een bijsmaakje aan overhouden.

Bij Koning ben ik te spreken over de prima prijs-kwaliteit verhouding en de flexibiliteit.
We zouden op een vrijdag verhuizen en donderdag kwam er een telefoontje of er alvast wat meegenomen kon worden omdat er toch een lege vrachtwagen op de weg terug langs Amersfoort kwam. We waren al erg ver met inpakken en voor ons was dat even super! De vrijdag hoefde er daarom stukken minder te gebeuren. De jongens waren voorzichtig met de spullen en alles ging in een vlot tempo de verhuiswagen in. Ook het uit elkaar halen en in elkaar zetten van kasten en bedden ging super! Typische karweitjes waar je zelf snel behoorlijk wat tijd mee kwijt bent en waar je niet op zit te wachten met een gezin met een klein kind dat ook aandacht nodig heeft.

Zo waren we binnen 24 over en hadden we ons nieuwe tijdelijke onderkomen weer helemaal leefbaar!

De volgende verhuizing… wellicht in 2013 …. Weten we jullie weer te vinden!

Groet,

Henrike
 

Het beste verhuisbedrijf
21 augustus 2012

Verhuizing van Delfzijl naar Appingedam


Beste Firma Koning,

Wij zijn via internet bij u gekomen en u een offerte uit laten brengen, uw werknemer die de inboedel opnam was correct en duidelijk, wat er mondeling is besproken is bevestigd op papier en later uitstekend door u personeel uitgevoerd. U was inderdaad de goedkoopste maar ook uw concurrenten bevestigden dat u een professioneel bedrijf was en dat u goed werk afleverde met vast personeel en niet met uitzend personeel en dat kunnen we beamen. Het is ons erg goed bevallen zodat u ook onze dominee de 28e December naar Delfzijl mag verhuizen,en dat advies geef je niet wanneer de verhuizing niet correct was gebeurt, ook de verhuisdozen konden we rustig uitpakken, en hebben wij daarna zelf terug gebracht vanwege ruimte gebrek.

met vriendelijke groet,

K.L. Wezeman
 

Het beste verhuisbedrijf
16 augustus 2012

Verhuizing binnen Appingedam


Hallo jongens van Koning,ja zo noem ik jullie maar even.

Wij hadden door omstandigheden de pech dat we 2 keer in 15 maanden gingen verhuizen,
De eerste keer was ons dat goed bevallen. Dus de keus voor de 2de verhuizing was voor ons niet moeilijk .

We vonden het geweldig, het woord 'nee' of 'dat doen we niet' bestaat bij Fam. Koning niet.

De logo klantvriendelijk, behulpzaam, bekwaam komt bij jullie goed uit verf. Als we horen dat er één gaat verhuizen, en ze zoeken een verhuizer gaan we jullie aanbevelen.

Nogmaals geweldig en bedankt voor de goede zorgen.

Veel succes en gezond Nieuwjaar toegewenst.

Een vriendelijke groet,

Fam. Klooster
Appingedam
 

Het beste verhuisbedrijf
31 juli 2012

Verhuizing van Groningen naar Zuidlaren


Dag Mannen van Koning,

En of ik een stukje wil schrijven! Hier komt het:

Goed humeur, ruim voldoende verhuizers, zeer vakkundig en omzichtig alles ingepakt en verplaatst: het is zeker niet alleen de zeer concurrerende prijs waardoor wij overtuigd werden van de kwaliteiten van Koning verhuizingen, nee, de 'jongens' werken hard, zijn heel alert en keurig, niet voor een gat te vangen en werken zo nodig ook wat langer door, als het nog niet helemaal is zoals ze beloofd hadden. Alle kwetsbare voorwerpen zijn uiterst kundig ingepakt en vervoerd en even kundig weer uit de verpakking gehaald. Een los vrachtje uit een opslag: geen probleem, én geen gemier over extra kosten!

Warm aanbevolen. Ook al, omdat ze de moed en de humor er zo goed in houden!
(Je zou bijna voor de lol vaker gaan verhuizen, nu je 'de jongens van Koning' kent...)

Henk H.
(hoofd kenniscentrum regio West)Het beste verhuisbedrijf
19 juli 2012

Verhuizing binnen Veendam


Geachte mevr van der Molen en/of heer Hollemans,

Allereerst hierbij namens mijn schoonouders en ons de complimenten aan jullie en team medewerkers voor de zorgvuldig uitgevoerde verhuizing.

Om de betaling te voldoen zouden wij graag een rekening van Koning voor de uitgevoerde verhuizing ontvangen, per post naar nw adres fam. Smit of per mail. Wij hebben van jullie verhuizer begrepen dat de lege verhuisdozen gehaald worden, deze staan klaar. Verzoek om voorafgaand het moment van halen af te stemmen met hun dochter.

m.vr.gr.

Harry Bottema
 

Het beste verhuisbedrijf
9 juli 2012

Verhuizing van Ten Post naar onze verwarmde opslag


Geachte heren,

Afgelopen juli 2012 moesten we een verhuizing regelen voor een tante. Ja, wie kies je dan? Tuurlijk, die jongens van Koning. In de familie was het geen discussie: Tuurlijk, die jongens van Koning!

Dit werd (in de fam.) de 6e verhuizing door die jongens van Koning. We hebben er geen spijt van. Alles werd keurig in en uit gepakt, gewoon iets om door te vertellen.

Nogmaals bedankt aan die jongens van Koning.

Met vriendelijke groet,

A. Bakker
 

Het beste verhuisbedrijf
8 juni 2012

Verhuizing van Groningen naar Zwolle


Stukje voor jullie site: "Waarom Koning?

Ik had me aangemeld op Werkspot, maar alle aanbiedingen daar kreeg ik kriebels van door schrijffouten, botte teksten, hele lage prijzen enzo. Toen op Google gezocht naar deelverhuizing en daar was Koning.

Wat mij over de grens trok: snelle reactie, bezoek, rustige man, eerlijke prijs. Was het een goede keus? JA, de jongens waren aardig, netjes met spullen, snel en sympathiek.

En de factuur werd gewoon opgestuurd, dat is gewoon ouderwets vertrouwen.

Jolanda
 

Het beste verhuisbedrijf
1 mei 2012

Verhuizing van Veendam naar Wildervank


Hallo medewerker van Koning Verhuizingen,

Wij zijn op 1 mei met jullie verhuisd. De keuze voor Koning was gemaakt op een combinatie van goede prijs en goede indruk. Het offertebezoek was plezierig en maakte een vakkundige indruk. Peter dacht goed mee en nam mijn zorgen weg. We hadden meerdere keren extra dozen nodig, hier werd absoluut niet moeilijk over gedaan, deze werden zelfs supersnel thuisbezorgd.

Onze verhuizing betrof een zogenaamde 'huizenruil'. De complete verhuizing moest dus gebeuren in de tijd die daarvoor opgegeven was door de verhuizers, want de verhuiswagen van het huis waar wij naar toe verhuisden stond 's middags op de stoep bij ons oude huis. Ik zag er best tegen op.

De verhuisdag is enorm meegevallen. De verhuizers kwamen binnen, gaven een hand, snelden een rondje door het huis en hadden de eerste dozen al in de handen. Ze gingen als een wervelwind het huis door. We hadden heel veel dozen en ook veel losse spullen, maar de jongens van Koning kregen het voor elkaar om alles gestructureerd en snel in de vrachtwagens te laden.

Wanneer iets lastig uit huis te krijgen was, werd er meteen een goede oplossing bedacht. Zoals kasten uit het raam, staand op een ladder en met hulp van een bezem. Alles liep perfect volgens planning. Ook alles in het nieuwe huis zetten ging prima, op de plek die op de doos stond. Er kwam zelfs nog wat extra hulp van jongens die in de buurt waren. Na een dag hard werken was alles klaar.

Wij zijn 100% tevreden over onze verhuizing met Koning Verhuizingen. We zullen jullie ook zeker aanbevelen aan anderen.

Met vriendelijke groet,

Michael en Jolanda Woldhuis
 

Het beste verhuisbedrijf
26 april 2012

Verhuizing van Groningen naar Eelderwolde


Beter laat dan nooit, maar zeker niet minder gemeend!

Beste Jongens van Koning,

Hoewel jullie naam al meer dan eens aan kennissen hebben doorgegeven (en met succes !) mag onze tevredenheid ook wel gelezen worden op internet

Twee (voorziene) verhuizingen in 2 jaar. De laagste in prijs in de offerte, prima begeleiding bij voorbereidingen; niets was een probleem, alles was mogelijk.

Hard werkende, zorgvuldige praktische en zeer bescheiden heren, die zonder moeite twee vrachtwagens met 'spul' uit een huis met 3 verdiepingen,( erg smal trappenhuis hebben verhuisd.
En als het meer tijd kost dan voorzien, dan nemen ze die tijd zonder probleem

Tweede verhuizing vanzelfsprekend minstens even soepel: door vooruitziende blik, de middag tevoren vast 1 wagen volgeladen, waardoor de volgende dag rond middaguur al over!

En we hebben alle tijd gekregen om de dozen weg te ruimen: nu bijna een jaar na de verhuizing zijn de laatste geleegd, en staan ze samen met een schilderij door klaar om opgehaald te worden. Een telefoontje, en ze zijn waarschijnlijk overmorgen al weer weg.

Kortom prima verhuizers, en goede service. Wij zullen ze niet meer bellen (want wij willen niet meer verhuizen!!!)
Maar voor iemand die een verhuizer zoekt, is dit een prima keuze, voor de beste prijs.

Eveline en Jasper
 

Het beste verhuisbedrijf
20 april 2012

Verhuizing binnen Assen


Beste Rikus Koning en Peter Hollemans, oftewel die jongens van Koning.

Graag willen wij reageren op de mail betreft een reactie op onze verhuizing van 20 April.

De doorslag voor ons was ook de prijs ,maar vooral de duidelijke uitleg hoe alles in zijn werk zou gaan. Wat de verhuisadviseur heeft uitgelegd hoe alles in zijn werk zou gaan klopte helemaal.

De verhuizing ging helemaal goed,alles werd gedemonteerd, kasten, bedden, enz. Op het nieuwe adres werd alles keurig op zijn plaats neergezet.

We kunnen jullie van harte aanbevelen. Mochten nieuwe klanten informatie willen mogen ze ons rustig bellen.

Nogmaals onze hartelijke dank

groeten fam Aslander
Vondellaan 56
9402 n.w Assen.
telef 0592-407046
email bertus@aslander.nl
 

Het beste verhuisbedrijf
16 april 2012

Verhuizing binnen Muntendam


Hallo,

Wij hebben gekozen voor jullie bedrijf omdat wij eerdere ervaringen hebben en deze waren goed.

Wij waren voor deze verhuizing op korte termijn een verhuisdienst nodig en jullie konden dit op korte termijn tegen een prima prijs regelen. De verhuizing op zich is zeer soepel verlopen.

Het was ook plezierig dat er eerst een rondgang in het oude en het nieuwe pand geweest is om in te kunnen schatten hoe de verhuizing adequaat kon verlopen.

Wij hebben in deze periode meer interne verhuizingen gehad, van collega's heb ik begrepen dat jullie efficiënt te werk gingen door o.a. gebruik te maken van een 'hoogwerker'.

Jullie bedrijf is aan te bevelen bij anderen.

Hopende jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben,

groeten,
Karin Huiskens.
NOVO, DC Muntendam
 

Het beste verhuisbedrijf
30 maart 2012

Verhuizing binnen Hoogezand


Graag voldoen wij aan uw verzoek betreffende onze verhuizing.

Zeer tevreden waren wij over het offerte-bezoek en daarmee was het leuk meegenomen dat de prijs ook overeen kwam. Wij zijn erg tevreden over de verhuisadviseur, de “jongens”, die erg hard en accuraat hebben gewerkt en ons hielpen met tips, maar ook zeer zelfstandig te werk gingen en ook niet te beroerd waren iets extra’s te doen.

En altijd de vraag, ook bij de nazorg: “Kunnen wij nog iets voor u doen?”

Wij vonden het geweldig en zullen “de jongens van Koning” zeker aan bevelen bij familie en kennissen en bij mensen die op onze weg komen.

Wij wensen jullie heel veel succes de komende jaren!

Met vriendelijke Groet,
Fam. G. Aslander
 

Het beste verhuisbedrijf
12 maart 2012

Verhuizing van diverse cliënten binnen Bedum


Goedemorgen Rikus,

De onlangs verhuisde woningen hebben inmiddels alles weer ingeruimd en willen graag van hun verhuisdozen af. Zou je deze weer willen ophalen? Er zijn niet altijd mensen op de woningen, dus als je voor een dichte deur staat moet je me maar even bellen, dan doe ik de deur even voor je open.

Alles was overigens weer naar volle tevredenheid gelopen, waarvoor mijn dank.

Met vriendelijke groet,
Henk J.

Coördinator Diensten
Locatie Groningen / Friesland
 

Het beste verhuisbedrijf
1 - 2 maart 2012

Verhuizing binnen Assen


Hallo Koning Verhuizingen,

Op jullie verzoek hierbij onze reactie.

In maart 2012 zijn wij verhuisd met jullie. We hebben een offerte opgevraagd per mail bij Koning Verhuizingen. In no-time werd contact met ons opgenomen en dezelfde week is nog iemand bij ons langs geweest.

We werden keurig benaderd en de offerte was er snel en heel redelijk in prijs. De situatie was voor ons wel bijzonder, want we deden aan woningruil. Toen bleek dat op dezelfde dag ook een andere grote verhuizing bij jullie was werd in overleg met ons het tijdstip op de dag verplaatst.

Op de dag zelf merkten wij dat alle mogelijke middelen en mankracht in waren gezet om alles goed te laten verlopen. Zelfs de “oude” verhuiswagen was meegenomen. Wat een prachtig exemplaar. We hadden zelf alles ingepakt. Geen dozen genoeg….. geen probleem. Binnen een dag werd het gewenste aantal gebracht.

We hebben ons enorm verbaast over hoe goed de jongens samenwerken en met veel humor in 2,5 uur onze woning leeg hadden. Echt super. Onze spullen hebben bij jullie overnacht en de volgende dag , na de overdracht bij de notaris, keurig bij onze nieuwe woning gebracht.

Ook in 2,5 uur uitgepakt en de meubels werden op de plek geplaatst waar wij ze wilden. Tijdens de verhuizing is het glas van een schilderij geknapt. Deze werd meegenomen en een week later netjes gerepareerd terug gebracht.

We werden door iedereen vriendelijk bejegend, zowel tijdens de verhuizing als door de medewerkers op kantoor. We zijn zeer tevreden en mochten we ooit nog eens de behoefte krijgen weer te verhuizen dan weten wij waar we moeten zijn.

Met vriendelijke groet,

Familie Biemold
 

Het beste verhuisbedrijf
2 maart 2012

Bedrijfsverhuizing binnen Stadskanaal


Goedemorgen Rikus,

Wilde je even laten weten dat de verhuizing prima is verlopen afgelopen vrijdag. Goede jongens die van aanpakken weten!

met vriendelijke groet,

Henk van Gelderen
De Boer Vrachtbescherming
 

Het beste verhuisbedrijf
30 januari 2012

Verhuizing binnen Groningen


Mijn verhuiservaring met Koning Verhuizingen geef ik een 9. De prijs was interessant, de voorgesprekken plezierig, de verhuizing liep heel soepel en goed.

Ik had 3 offertes, waarvan Koning het goedkoopste was. De andere 2 hadden het over een lift die vanaf het balkon aangebracht moest worden. De jongens van Koning vlogen de trappen op en af en met draagbanden en een goede techniek. Het leek het een fluitje van een cent.

Kortom: Ik hoop zelf niet meer te verhuizen maar zal U aan iedereen aanbevelen die een verhuisbedrijf nodig heeft.

TC GroningenReviews 2013 >>
Reviews 2012 >>
Reviews 2011 >>
Reviews 2010 >>
Reviews 2009 >>