logo
De jongens van Koning!
slider

Reviews uit 2010 over Verhuisbedrijf Koning Verhuizingen

Lees hier wat klanten in 2010 vonden van Koning Verhuizingen

Ook in 2010 gaven klanten Koning Verhuizingen de maximale score: Het beste verhuisbedrijf

 

Het beste verhuisbedrijf
13 december 2010

Verhuizing binnen Veendam


Goedemorgen,

Onze eerste verhuizing is zeer plezierig verlopen op 13 december van vorig jaar. Nu komt de tweede verhuizing in zicht.... Week 32 of 33 zouden we zoals het nu lijkt graag willen verhuizen van de AE Kade naar de van Goghlaan. Is dit mogelijk? Is hetzelfde team dan beschikbaar? Een definitieve datum prikken we graag in overleg met jullie.

We horen het wel.

Hartelijke groeten, Irma O.
 

Het beste verhuisbedrijf
1 - 4 december 2010

Verhuizing van Rechenberg - Bienenmühle naar Zuidbroek


Moi lieve luitjes,

Bij dezen wilden wij eventjes de firma koning feliciteren met het niet alleen kwalitatief perfecte, maar ook nog eens zeer punctuele en vriendelijke personeel wat u in de personen van Roy en Bjorn in dienst heeft.

Onze complimenten,

Cor en Dineke van N.
 

Het beste verhuisbedrijf
17 - 18 november 2010

Verhuizing van Winschoten naar Domburg


Hallo Rikus, hallo Peter,

Wij zijn zeer te spreken over de wijze waarop Koning Verhuizingen onze verhuizing heeft opgepakt. Dit geldt voor alle aspecten: de voorbereiding, het voorkomen van de verhuizers, de uitvoering door de verhuizers (niets kapot), serviceverlening etc. Toch voelen we niet zoveel voor allerlei verhalen op internet, houden we niet zo van..... Als iemand een keer een referentie wil, mogen ze ons trouwens best bellen.

Mvg
B. J.
 

Het beste verhuisbedrijf
12 november 2010

Verhuizing van Groningen naar Haren


Beste Rikus Koning en Peter Hollemans,

De verhuizing met Koning is erg goed bevallen. De verhuiswagens waren op de afgesproken tijd aanwezig en de hele klus was snel geklaard. Inmiddels zijn ook alle dozen uitgepakt. Ik zal binnenkort met Peter contact opnemen zodat ze opgehaald kunnen worden.

met vriendelijke groet,
Hendrien Damman
 

Het beste verhuisbedrijf
8 november 2010

Verhuizing van bovenwoning naar vrijstaand binnen Veendam


Hallo Rikus

Wij in een nieuwe woning! Fantastisch geregeld door die jongens van Koning!

Mvrgr F. Nomden
 

Het beste verhuisbedrijf
4 november 2010

Verhuizing van Wezup naar Veenhuizen


Beste mensen,

Nog een kleine impressie van de goede en gezellige verhuizing.
De lege dozen hebben we nog een avond ''hergebruikt'' voor een idee over een mogelijke toekomstige 2 deling van de kamer met schuifdeuren. Leuk gezicht he !?! We hebben in de garage nog alle lege dozen klaar staan. Ze staan niet in de weg, maar wellicht kunnen we een afspraak maken over het ophalen.
Groeten,

Elze en Hans Siekman
Veenhuizen
 

Het beste verhuisbedrijf
29 oktober 2010

Verhuizing binnen Ruinen


Bij deze willen wij onze verhuiservaring met ''Die Jongens van Koning'' mailen:

Het offerte bezoek kwam heel goed over en de verhuisprijs was aanzienlijk lager dan van de 2 andere verhuisbedrijven.

De verhuizing van ons kippenhok van 3 bij 1,2 meter op vrijdag 22 oktober 2010 in een geheel was een behoorlijk moeilijke klus, maar werd door ''3 jongens van Koning'' op voortreffelijke wijze uitgevoerd. Het inpakken, demonteren van linnenkast en logeerbed, inladen van de inboedel , werd op vakkundige wijze door ''4 vriendelijke en bekwame jongens van koning'' uitgevoerd en de complete inventaris werd onbeschadigd over gebracht naar de kampweg 18 in Ruinen.

Het uitladen, in huis brengen, monteren van linnenkast en logeerbed verliep eveneens op een vakkundige wijze. Al met al complimenten aan ''Die jongens van Koning'' en wij bevelen Uw verhuizing gaarne aan hen toe.

Met vriendelijke groet,
Ben en Ria Hartgers
 

Het beste verhuisbedrijf
1 oktober 2010

Verhuizing van Noordwijk naar Zwolle


Fantastisch goed werk van die jongens van Koning. Zeer klantvriendelijk en zonder moeite de grootste tafels alle trappen af en op gesjouwd. Complimenten en een aanrader!

L. Smid
 

Het beste verhuisbedrijf
6 september 2010

Verhuizing van Groningen naar Assen


Hallo Rikus Koning en Peter Hollemans,

Graag werken wij mee hieraan, wat wij kwijt willen aan jullie is het volgende. Niets dan lof over hoe alles is gegaan, het offerte bezoek is prima verlopen. Duidelijk ook achteraf geen ontevreden gevoel dat er iets niet gedaan is wat wel zou zijn afgesproken. Het voorrijden van de verhuisploeg was ook prima. In ons geval wat later dan aangegeven echter een reden was dat de ring west bij Groningen deels was afgesloten waardoor er files/vertraging was maar geen enkel probleem hiermee. Het inladen van onze spullen verliep zeer voorspoedig, van beide zijde alles goed georganiseerd dit helpt natuurlijk heel veel. Ook het lossen op plaats van bestemming is perfect verlopen en alles verliep snel ook weer door goede afspraken wederzijds. Wel hebben we aan mijn fiets een beschadiging, weliswaar klein maar toch, gevonden.

De verhuisdozen zijn vlot na mijn telefoontje opgehaald echter geen telefoontje vooraf gekregen dus de ophaler had geluk dat ik thuis was. Inmiddels zijn jullie ook aanbevolen bij de mensen die ons huis in Groningen hebben gekocht, mogelijk dat ze al contact hebben gezocht met jullie.

Nogmaals wij zijn zeer tevreden over hoe de verhuizing is verlopen met de firma Koning en ook vermeldend waard tegen een zeer concurrerende prijs.

M.vr.gr.
J.C. van Nek
 

Het beste verhuisbedrijf
3 september 2010

Verhuizing van Groningen naar Assen


Goedemiddag,

Hierbij mijn stukje:

Na mijn eerste email was snel een afspraak gemaakt voor bekijken van oude huis m.b.t. verhuizing. Paar dagen later offerte en deze was prettig qua prijs.

Verhuisdozen volgden spoedig en op de verhuisdatum was de verhuiswagen mooi op tijd. Waardevolle spullen, zoals tv en schilderijen, werden keurig verpakt en de verhuizing verliep voorspoedig. Ook in het nieuwe huis werd alles keurig op zijn plaats gezet. Na 3 weken nog geen bericht gehad over inleveren verhuisdozen, maar werd goed opgelost: toen mijn ouders naar dezelfde plaats gingen verhuizen en ik het met de verhuizers heb gehad over mijn dozen, hebben de verhuizers gelijk mijn verhuisdozen opgehaald want dat was dichtbij huis van mijn ouders.

Mvg,
Eric BoorsmaHet beste verhuisbedrijf
13 en 19 augustus 2010

Verhuizing van Twist (D) via onze opslag naar Bad Bentheim (D)


Geachte heer Koning,

Vier jaar geleden hebt u ons naar tevredenheid verhuisd van Lelystad naar Twist. Onze volgende verhuizing staat weer voor de deur. Wij willen u vragen of u onze spullen weer wilt vervoeren. Wij weten op dit moment nog niet exact waar onze volgende woonplaats is. In elk geval in Duitsland. Emlichheim of iets zuidelijker langs de grens. Misschien moeten de spullen eerst worden opgeslagen. Ons huisraad verschilt niet van de vorige keer. Waarschijnlijk iets minder. De piano blijft mogelijk hier. Zou u voor ons weer een offerte willen maken? Wij willen in de week van 8 augustus verhuizen. Hopelijk past dat voor u.

In afwachting van uw reactie,
met vriendelijke groet
Hans Wewerinke
 

Het beste verhuisbedrijf
27 juli en 4 augustus 2010

Verhuizing van Groningen naar Baflo


Beste Rikus,

Nog zo'n 25 dozen te gaan en we zijn uitgepakt. Over die andere 225 hebben we wel een maand gedaan...Maar het was dan ook een bijzondere verhuizing. Dat vond u zelf ook. Een uitdaging, die niet alledaags was. Ook voor mij. Een werkplaats en een woonhuis. En veel spullen erin...

Gelukkig word ik niet meer midden in de nacht wakker over hoe mijn werkplaats, qua logistiek, verkast zou kunnen worden. De zorgen werden vakkundig weggeveegd door een extra rit. Ik kan niet anders zeggen dat u de juiste oplossing voor ons had. Over de prijs was ik sowieso zeer tevreden. De extra rit gaf wat meer kosten met zich mee, maar dat had ik er graag voor over. Wat een werk werd er voor mij uit handen genomen!

Ik denk eerlijk gezegd zelf dat u achteraf ook gedacht hebt, dat het een toch wel grote klus was, met net iets meer werk dan gepland. Ik vind het klasse dat u geen woord daarover gezegd hebt en uw afspraak gehouden hebt over de afgesproken prijs. Een prompte betaling van onze kant was het minste dat wij terug konden doen.

Met plezier heb ik de gesprekken met u gevoerd. Duidelijk en meedenkend met onze situatie. Het beeld dat u opriep over 'de verhuizers' klopte als een bus: vriendelijk, voorkomend, behulpzaam, bekwaam en hard werkend. Enkel lof voor ''die jongens van Koning''. Een domper vond ikzelf, dat ik twee dagen voor de verhuizing aangevallen was door een zware plank, die mijn enkel tamelijk ontwrichtte... Op krukken was het moeilijk dozen sjouwen. Een beetje voor spek en bonen stond ik erbij, niet in staat, zoals bij de eerste verhuizing, om mee te helpen sjouwen. Ik had het anders graag gedaan. Alhoewel ik toch wel blij was mijn 'lood' niet te hoeven tillen...

Kortom Rikus: ik ben uitermate tevreden en als u de tot nu toe 222 gewone + 3 grote, lege doze binnenkort op wil komen halen, dan al helemaal. Kunt u me daarover mobiel bellen voor een afspraak? Komende week zijn we namelijk niet elke dag aanwezig, vandaar. Ik kom aan het uitpakken van onze laatste dozen niet toe voor onze Amerika-reis, die over anderhalve week plaats gaat vinden. Over het hoe deze terug komen, hebben we nog contact. De grote papierkast is komende week aan de beurt om opgesteld en ingeruimd te worden...

Rikus, onze hartelijke dank voor een voor ons perfecte verhuizing. Het was een gouden greep om met u in zee te gaan.

Met vriendelijke groet,

Cor Aerssens en Frijke Dijkstra
 

Het beste verhuisbedrijf
6 juli 2010

Verhuizing van Marum naar onze opslag


Na aanleiding van jullie e-mail.
Kan ik alleen maar bevestigen dat ik uitermate tevreden ben omtrend dfe verhuizing.
De verhuizers kwamen weer precies optijd zoals afgeproken.
Ik vind de verhuizers die bij Koning werkzaam zijn allemaal zeer ervaren, ze verstaan hun vak.
Ook wat klantvriendelijk heid laat niets te wensen over.
Al met al ben ik zeer tevreden over de verhuizing
En ik zal ook iedereen die gaan verhuizen Koning aan bevelen.
Met vriendelijke groet,
Teun Aantjes.
 

Het beste verhuisbedrijf
15 juni 2010

Verhuizing vanaf onze opslag naar Zuidlaren


hallo

ja die jongens van koning wat moet je daarover zeggen .

eerst over de offerte bezoek nou gewoon goed rustig gesprek niks opdringerig gewoon gezellig .

nou toen onze datum van de verhuizing niet door ging geen probleem bel maar door wanneer het wel door gaat heel gemakkelijk.
de dag van de verhuizing stonden op tijd de jongens van koning voor goed humeur en waar geginnen we .
klantvriedelijk super netjes en tijd voor een geintje was er ook .

en de prijs viel ons er erg mee
nee alles goed geregeld super bedrijf als we weer gaan verhuizen gaat koning mee.

vriendelijke groet
fam kuiper
 

Het beste verhuisbedrijf
10 juni 2010

Verhuizing binnen Groningen


Hallo,
Ik wil bij deze laten weten dat ik zeer tevreden ben over Koning Verhuizingen. Vanaf het allereerste gesprek tot en met de verhuizing. Ik vond de verhuizers fantastisch. Hun lift was kapot, dus behoorlijk oponthoud, maar niet 1 verhuizer die liep te mopperen. Koste iets wat meer moeite, ok, geen probleem. Ze vroegen steeds waar ze iets neer moesten zetten, alles keurig geïnstalleerd. Kortom, ik was zeer tevreden.

​M vr gr B. Bijstra.
Groningen
 

Het beste verhuisbedrijf
7 juni 2010 + 23 september 2010

Verhuizing van Ansen naar Overdinkel en Verhuizing van Overdinkel naar Winterswijk


Beste heren Koning en Hollemans,

Zowel in juni als september 2010 zijn wij met uw bedrijf verhuisd. Beide keren verliepen vlekkeloos. De communicatie/gesprek thuis/offerte waren duidelijk. De dozen en de inpakmaterialen werden op tijd geleverd en de verhuisdagen zelf verliepen op rolletjes. We merkten dat de groep mensen duidelijk op elkaar ingespeeld is en dat er zorgvuldig met de spullen wordt omgegaan. Alles ging in een ontspannen sfeer terwijl er hard gewerkt werd! Verder wachten we rustig af wanneer de lege dozen worden opgehaald. Ze liggen ons niet in de weg.

Het is niet de bedoeling om nogmaals te verhuizen maar..... het zou gewoon weer met Koning Verhuizingen zijn. Wij zullen mensen met verhuisplannen het telefoonnummer geven ''gaat u naar een andere woning? Bel dan Koning!"

Vriendelijke groeten,
Fam. Vos te Winterswijk
 

Het beste verhuisbedrijf
12 februari 2010

Verhuizing van Wildervank naar Veendam en Groningen


Hallo,

Begin 2010 hebben jullie mij en mijn ex-man verhuisd van Wildervank naar Veendam resp Groningen. Ik was zo ontzettend tevreden over de hele gang van zaken, dat ik graag weer een beroep op jullie zou willen doen.

De planning is om tussen eind november en medio december te verhuizen naar een zorgappartement in Heerhugowaard. Graag zou ik weer iemand van jullie kantoor langs willen hebben om de zaken te bespreken en een offerte op laten maken.

Hij kan mij voor het maken van een afspraak dagelijks bellen vanaf 10 uur.

Ik hoop gauw iets te horen!

Met vriendelijke groet,

Mv. Linden
 

Het beste verhuisbedrijf
25 - 26 januari 2010

Verhuizing van Groningen naar Duiven


Onze verhuiservaring met 'Aha die jongens van Koning':

Wij kunnen niet anders dan zeer tevreden zijn met Koning Verhuizingen, op alle fronten zijn wij bijzonder goed geholpen:

- de offerte was het meest scherp
- de bejegening altijd vriendelijk en correct
- goed overleg geweest over aanpassingen van verhuistijdstippen op ons verzoek
- prima uitvoering m.b.t. de dozen brengen en halen.
- zeer aardige, prettige verhuizers.

Kortom, wij zullen u van harte aanbevelen !!

Overigens was het voor ons nog een verrassing dat u kasten zelf uit elkaar en deze dan weer in elkaar zet. Hadden we dat geweten dan hadden wij ons nog werk kunnen besparen door sommige kasten niet uit elkaar te halen, want deze kasten werden dan niet in elkaar gezet door u. Een ongekende extra service lijkt me.

Hartelijke groet,

Anne Marie Hesselink
 

Het beste verhuisbedrijf
14 januari 2010

Verhuizing van Veelerveen via onze opslag naarRotterdam


Koning verhuizers Veendam, een tof stel, komen keurig op tijd en zeuren nergens over. Wij hadden een gezellig stel, in voor een grap en een grol bij de verhuizing van Veelerveen naar Rotterdam. Over de prijs was geen misverstand en deze was concurrerend. Kortom, toppie!!

Hetty en Henk Kramer
 

Het beste verhuisbedrijf
12 - 13 januari 2010

Verhuizing van Oegstgeest naar Roden


Geachte mevrouw / mijnheer,

Uw team heeft ons huishouden verhuisd van Oegstgeest naar Roden. Dinsdag alles ingeladen, woensdag alles weer de vrachtwagen uit en op de plaats van bestemming gebracht. Wij hebben deze twee dagen als heel prettig ervaren: de heren werkten echt als een team en alles werd vlot en netjes afgehandeld.

We zijn heel tevreden over het verloop van onze verhuizing naar Roden.

Met vriendelijke groet,
Marianne en Jan Lens,
 

Het beste verhuisbedrijf
8 januari 2010

Verhuizing van Exloo - Leerdam


Goedemorgen heren,
In januari heeft u de verhuizing van mijn moeder verzorgd van Exloo in Drenthe naar Leerdam in Zuid Holland. Dit is tot volle tevredenheid geschied en daarom hebben wij besloten ook onze verhuizing door u te laten verzorgen.
Voor ‘de jongens’ die het sjouwwerk hebben verricht een compliment voor hun werkwijze, gewoon niet zeuren en oppakken die handel.

​Met vriendelijke groet,
Renée van Ginkel
 

Reviews 2013 >>
Reviews 2012 >>
Reviews 2011 >>
Reviews 2010 >>
Reviews 2009 >>