logo
De jongens van Koning!
slider

Reviews uit 2009 over Verhuisbedrijf Koning Verhuizingen

Lees hier wat klanten in 2009 vonden van Koning Verhuizingen

Ook in 2009 gaven klanten Koning Verhuizingen de maximale score: Het beste verhuisbedrijf

 

Het beste verhuisbedrijf
17 december 2009

Verhuizing van Hellum naar  Sellingen


Geachte heren Koning en Hollemans,

Graag wil ik op uw uitnodiging ingaan iets te zeggen over ‘Aha, die jongens van Koning!’
Allereerst het offerte bezoek. Een afgevaardigde van Koning Verhuizingen meldt zich op de afgesproken dag en tijd. Een nette man belt aan en stelt zich keurig voor, vertelt rustig over de mogelijkheden en neemt de te verhuizen materialen op. Hij gaat niet echt in op onze vragen over de werkwijze van andere verhuizers, als klant zou je dat wel graag willen maar anderzijds geeft het vertrouwen dat hij collegae niet slecht afschildert.

De offerte volgt snel. De prijs valt ons mee(!) zeker in vergelijking met andere verhuizers. En de verhuisdag kon ook soepel worden bepaald (ondanks het feit dat voor ons de juiste dag moeilijk te bepalen was). De inpakdozen werden op de gevraagde tijd afgeleverd en zonder probleem konden we een aantal dagen later dozen bij krijgen, keurig netjes thuis afgeleverd.

Vervolgens breekt de verhuisdag aan. We konden het niet slechter bedenken, 17e december 2009, de eerste winterse dag. Bij het ontwaken lag er al een flink pak sneeuw en het sneeuwde volop. We dachten, ‘ze zullen wel afbellen’. Maar nee hoor. Ook nog op de juiste tijd reden ‘de jongens van Koning’ met drie man sterk, voor met twee auto’s.

De laadklep werd geopend tegen de garage aan en in een vloek en een zucht pakten ze dozen, stapelden deze en liepen in en uit. Keurig kleden gelegd over de vloeren tegen het inlopen van natte en vuil. Maar daar was deze dag niet tegen te werken. Ik heb nog een en andere op de foto en film kunnen vastleggen. Met een hoop humor gingen ze aan de slag.

Toen de eerste auto vol geladen was en de volgende auto zich zou laten tegen de garage aan, was er pech. De vrachtwagen wilde niet starten. Wij hadden wel startkabels maar moesten eerst onze eigen auto uitgraven uit de sneeuw voordat deze naast de vrachtwagen gezet kon worden. Op zich een hilarische gebeurtenis. Toen de zaak weer aan loop was, was ook de auto ineens verdwenen met ‘de jongens van Koning’. Wij zaten even ontredderd te kijken in een bijna leeg huis waarin geen stoelen meer stonden. Maar ze keerden alras terug, de accu moest bijgeladen worden. De laatste spullen werden ingepakt en we vertrokken later dan gepland van ons oude naar ons nieuwe adres.

De wegen waren redelijk te berijden maar het had niet veel over. Op ons nieuwe adres moesten we wachten op de jongens van Koning. Zij waren eerst nog langs het bedrijf gereden om sneeuwschuiven te halen omdat de verwachting was dat op ons nieuwe adres ook wel een dik pak sneeuw zou liggen. Maar niets was minder waar onze oprit was bijna sneeuwvrij gemaakt door een familielid die vlak bij ons woont.

De jongens van Koning bleken later nog pech gehad te hebben door een bevoorradingsauto van Super de Boer te raken. De bermen lagen ook zo vol sneeuw gepakt, dus dat was eigenlijk niet verwonderlijk. Twee van die vrachtwagens die elkaar in tegenovergestelde richting moesten passeren op een relatief smalle weg door de sneeuwranden.

Wij waren in elk geval reuze blij dat ze zonder verdere kleerscheuren ons hadden bereikt. Op de radio hoorden we van in de sloot geraakte vrachtauto’s en andere wagens, dus wij waren opgelucht.

Na het nemen van voorzorgsmaatregelen om inloop van vuiligheid te beperken in de woning gingen de jongens aan de slag. Er was geen kijken aan, zo snel en efficiënt. Er kwam nog een extra ploeg mensen van Koning bij en daarna was de verhuizing zo bekeken. De kasten op de juiste plekken gezet, de bedden in elkaar gezet --- super!!!!!

Wij hebben van de jongens geen onvertogen woord gehoord en wij kunnen niet anders zeggen dan dat ze reusachtig goed en geschikt waren. Voor ons gevoel liep de samenwerking tussen hen en ons prima en met veel humor. Kortom, de klantvriendelijkheid was prima te noemen.

In alle rust hebben we de spullen later kunnen uitpakken (we gunden onszelf de rust en tijd niet).
Toen we meldden dat de dozen gehaald konden worden, werd dat ook snel afgehandeld.

Alle lof voor ‘die jongens van Koning’.

Met vriendelijke groet,
Trinét Dallinga
 

Het beste verhuisbedrijf
17 december 2009

Verhuizing binnen Veendam


Mijne heren,

Wij zijn 17 december 2009 verhuist naar straat formosa in Veendam.
Het was de dag dat het de hele dag sneeuwde, er lag 's avonds een dikke laag.
De verhuiswagen was op tijd en de jongens begonnen gelijk met dozen te sjouwen.
We hebben zelf niks hoeven doen.
We zijn zeer tevreden over alle jongens.
Alles ging perfect ondanks de sneeuw, ja wij waren zeer tevreden over alles.

Groeten
Jan en Anneke Jager
 

Het beste verhuisbedrijf
19 - 20 oktober 2009

Verhuizing van Dwingeloo naar Den Haag


We hadden voor onze verhuizing vier offertes aangevraagd. Alle vier maakten op ons een voortreffelijke indruk, maar jullie waren het goedkoopste. Dus we dachten: nu maar hopen dat ze ook goed zijn!

Maar daarover hebben wij werkelijk niets te klagen. We waren onder de indruk van jullie manier van werken: rustig, goed gecoördineerd, opgewekt. Het was een genoegen om jullie te zien inpakken in Dwingeloo. We hadden wel ontzettend veel spullen waardoor er twee verhuiswagens nodig waren. Blijkbaar was dat voor de verhuizers geen probleem. Er werd rustig doorgewerkt zonder dat er tekenen van vermoeidheid zichtbaar werden.

De volgende dag was het uitpakken in Den Haag. Jullie kwamen prachtig op tijd en moeten dus ontzettend vroeg uit Veendam zijn vertrokken. Maar die dag gooide ik roet in het eten: ik werd vrij ernstig ziek en moest absoluut in bed gaan liggen. Dat was er nog niet, maar in enkele minuten was het dubbele bed boven en kon ik mij er op neervlijen en mij aan de verdere werkzaamheden onttrekken. Vagelijk merkte ik dat de verhuizers serieus bezorgd waren over mijn gezondheid. Ik heb nog wel gezien hoe goed dat ging met die lift, in één keer een hele lading spullen naar de tweede verdieping gebracht. Ik had dit nog nooit eerder gezien.

Verder ging ook het uitladen uit de wagens en inladen in onze woning uitstekend.
Voordat ik het wist waren de heren klaar en konden wij beginnen met het uitpakken der dozen. Dat waren er meer dan tweehonderd. Ik was die avond alweer een beetje opgeknapt.

Een paar weken later werden alle dozen op ons verzoek prompt weer opgehaald.
Alles bij elkaar zijn wij zeer tevreden en kunnen wij Koning Verhuizingen aan ieder aanbevelen.

D. Thoenes
 

Het beste verhuisbedrijf
30 september 2009

Verhuizing van Groningen naar Kluse (D)


Hallo,
Leuk weer eens iets van jullie te horen, en ja, het gaat hier uitstekend! Verder ben ik zeer tevreden over jullie manier van werken, tevens zijn jullie klantvriendelijk. Jullie hebben alles keurig en voorzichtig ingepakt. Tot aan de lege statiegeldflessen toe!!   Nee, als ik alles goed overdenk kan ik niets negatiefs over jullie vertellen. Trouwens , de koffie bij jullie op kantoor smaakt prima. Mettertijd als ik mogelijk weer terugkom naar Nederland, weet ik jullie te vinden. Nogmaals hartelijk bedankt voor de correcte manier van werken.
 
Fam. Schreuder BRD.
 

Het beste verhuisbedrijf
17 juli 2009

Verhuizing binnen Ter Apel


Peter,

Met alle genoegen doen wij een stukje ter waardering voor het verhuizen van jullie naar ons appartement. Het eerste was het positieve gesprek die wij mochten hebben tijdens het offerte bezoek en wat er mee moest en het personeel pakte vakkundig in. Nadat alles was ingeladen mocht mijn kleinzoon met de chauffeur mee om hem de weg te wijzen naar het nieuwe adres. Daar aangekomen werden rijplaten uitgelegd (gazon gemeente) en werd de vrachtwagen voor het appartement geplaatst. Tijdens het lossen de 1e etage konden wij via het hydraulische laadperron op balkon hoogte en wij op het balkon. (fantastisch)

Binnen 5 uur waren we van het ene naar het andere verhuist, jullie mensen wisten precies wat wij van hun verlangden. Nadien zijn de dozen (perfect) na een belletje weer tijdig opgehaald. De prijs en kwaliteit van jullie werk was perfect, hiervoor hebben jullie van ons een predicaat verdiend. Wij adviseren jullie, als gevraagd naar verhuizers.

​Veel succes.
G.Groen
 

Het beste verhuisbedrijf
3 - 4 juni 2009

Verhuizing van Alphen aan de Rijn naar Blauwe Stad


Beste mensen,

Jullie hebben ons vorig jaar verhuisd van Alphen aan den Rijn naar de Blauwestad.
Wij zijn over alle punten zeer tevreden geweest en kunnen helaas geen negatieve punten vinden. Het was een heel prettige ploeg en de verhuizing was voorbij voordat we het door hadden. En tegen de laagste prijs!

Alles stond ook gelijk in de goede kamer, we hoefde naar niets te zoeken. Perfect!

Met vriendelijke groet,
Frank Dane
 

Het beste verhuisbedrijf
25 mei 2009

Verhuizing binnen Hoogezand


Hallo verhuizers,
Wij zijn zeer tevreden zoals de verhuizing en de afhandeling verlopen is... Ook zoals de offerte die gemaakt is, alles naar volle tevredenheid. Wij wonen hier prima… en mochten we in de toekomst weer gaan verhuizen, dan zullen wij zeker weer een beroep doen op de verhuizers van Koning.

Vriendelijke groet.
Mevr. C. Brouwer
 

Het beste verhuisbedrijf
7 - 8 mei 2009

Verhuizing van Stadskanaal naar Alphen aan den Rijn


Geachte heer Koning en Hollemans,

In mei 2009 ben ik van Stadskanaal naar Alphen aan den Rijn verhuisd. De verhuizing heb ik door Koning Verhuizingen laten uitvoeren. En…. Met grote tevredenheid!

In eerste instantie heb ik bij diverse verhuisbedrijven uit de regio offerte laten maken. Koning was de enige die iemand langs liet komen voor het maken van een offerte. De eerste indruk was goed!

Vriendelijke benadering en duidelijke uitleg. Koning kwam gelijk met een scherpe offerte en was ook het goedkoopst! Uiteindelijk ben ik dus met Koning in zee gegaan. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en de verhuiswagen met drie verhuizers kwam keurig op de afgesproken tijd voorrijden.

Het personeel was vriendelijk en zeer behulpzaam. De te verhuizen goederen werden vakbekwaam ingeladen. Het verliep erg vlot. Het was de afspraak dat de verhuizers de volgende ochtend vroeg in Alphen aan den Rijn de goederen zouden afleveren. Al voor de afgesproken tijd arriveerde de vrachtwagen en net als het inladen, verliep ook het uitladen vlekkeloos! Alles werd netjes op z’n plaats gezet en eventueel in elkaar geschroefd.

Uiteindelijk hebben wij de verhuisdozen zelf weer meegenomen naar Stadskanaal (Koning had ze echter ook zelf weer uit Alphen aan den Rijn willen ophalen, maar wij vonden dat niet nodig). Vervolgens heeft Koning de dozen netjes op de afgesproken tijd opgehaald.

Kortom, ik ben zeer tevreden over mijn verhuizing door Koning. Mochten wij opnieuw gaan verhuizen, dan zullen wij zeker Koning weer benaderen!
Wij wensen jullie heel veel succes verder en wie weet nog eens tot ziens.

Met vriendelijke groet,
Henriët Spaans-Fennema en Reinier Spaans
 

Het beste verhuisbedrijf
23 april 2009​

Inboedel af onze opslag naar Gieten


Natuurlijk een reactie van ons als structurele verhuizers. De afgelopen jaren heeft het team van Koning Verhuizers ons verhuisd van Groningen naar Peize, naar Veghel en terug naar Gieten. Tussendoor was het ook mogelijk onze spullen op te slaan, toen we in het buitenland verbleven.

Wij zijn zeer tevreden over de service en de klantgerichtheid, waarbij de persoonlijke benadering erg prettig is. Bijvoorbeeld toen ik hoogzwanger was en nog moest verhuizen, haalden de jongens eerst een bureaustoel uit de auto, zodat ik lekker kon zitten en vervolgens mocht ik vanuit mijn luie stoel aanwijzingen geven! Aan humor ontbreekt het ook niet, want toen we afgelopen jaar gingen verbouwen en opslag ruimte nodig hadden, kregen we een berichtje van Koning Verhuizers: we dachten al, we hebben al bijna een jaar niet van jullie gehoort… Geweldig toch! En als we weer gaan verhuizen, dan kloppen we weer aan.

Niets dan lof.
Vriendelijke groet, fam. Meek.
 

Het beste verhuisbedrijf
20 april 2009

Verhuizing binnen Assen


We zijn begin 2009, verhuisd met: "De jongens van Koning". Ze kwamen wat later, omdat er die dag nog een verhuizing moest worden gedaan. Maar ze kwamen en hoe... Harde werkers, die jongens, geweldig klantvriendelijk en een geweldige humor. Eigenlijk hoefden we ze niets uit te leggen, de te verhuizen spullen werden moeiteloos gepakt, ingepakt en vervoerd. Op de plaats van bestemming werd alles weer uitgepakt en geïnstalleerd, of het nu een audio/video installatie was of een ingewikkelde kast, het ging moeiteloos.

De prijs lag lager dan meerdere collegaverhuizers en de contacten met de vertegenwoordiger het meest adequate en vlotte van allen. Wij hebben nog steeds een goed gevoel over Koning verhuizingen en bij een volgende verhuizing zullen wij hen zeker weer benaderen.

Hartelijke groet,
Gineke en Henk F.
Assen
 

Het beste verhuisbedrijf
27 februari 2009

Verhuizing binnen Groningen


L.S.,
Wij zijn in het voorjaar van 2009 verhuisd met de jongens van Koning. Naast de scherpste offerte werden we snel en efficiënt geholpen. In de avonduren een afspraak was geen probleem en de verhuizing is in 1dag zonder beschadiging uitgevoerd! Chapeau, want wij woonden in een oude bovenwoning in het centrum van Groningen met o.a.een piano… Het team is trouwens bijzonder vriendelijk en goed op elkaar ingewerkt. Tot op heden adviseer ik nog steeds de jongens van Koning.

Vriendelijke groet,
Dirk Ponsioen.
 

Het beste verhuisbedrijf
18 februari 2009

Verhuizing van Veendam via onze opslag naar Wildervank


Geachte heren Koning en Hollemans,
 
Wat mij betreft scoort de prijs - kwaliteit verhouding in zeer ruime zin. Het personeel, of het nu gaat om de offerte, of om het daadwerkelijk verhuizen, is deskundig en voorkomend. Kort gezegd, men komt na hetgeen men heeft toegezegd. Koning Verhuizingen levert maatwerk en vindt het bijvoorbeeld ook niet vervelend op verzoek van de klant dozen in de opslag in meerdere kleinere porties te retourneren.
 
Inmiddels drie keer binnen een jaar door Koning Verhuizingen verhuisd ben ik zeer tevreden over de dienstverlening door uw bedrijf en ik kan het bedrijf dan ook zonder meer bij andere potentiele klanten aanbevelen.
 
Ik neem aan dat, indien u deze opmerkingen op uw site zoudt gebruiken, u dit wel geanonimiseerd doet.
 
In het vertrouwen u hiermede van dienst te zijn geweest,
 
met vriendelijke groet,
 
J.H.
 

Het beste verhuisbedrijf
26 januari 2009

Verhuizing in Groningen


In antwoord op Uw schrijven betreffende de tevredenheid over Uw bedrijf kunnen wij het volgende mededelen,dat zowel het verstrekken van de offerte,de prijszetting als de afwerking door U als bijzonder prettig is ervaren en als wij [wat wij niet hopen]weer gaan verhuizen zullen wij als eerste contact met Uw bedrijf opnemen,kortom wij kijken met volle tevredenheid  op onze verhuizing terug.

Hartelijke groet fam Vogel.
 

Het beste verhuisbedrijf
10 oktober 2007 en 8 april 2010

Hoogezand – Groningen en Groningen – Delfzijl


Geachte heer Hollemans,

Hierbij ga ik op jullie verzoek in en ik hoop dat het door mijn enthousiasme niet te lang
geworden is. Van mij mag U er dingen in weglaten die voor een referentie niet direct
noodzakelijk zijn.

Wij groeten u met prettige herinneringen,

Gienus en Baukje Wanders:

Na verschillende verhuizingen, die nooit naar volle tevredenheid verliepen, bellen we deze keer Koning Verhuizingen in de hoop dat we nu wel de goede keus maken. Peter Hollemans komt een offerte maken, gewoon en zonder poespas. We gaan akkoord en de verhuisdatum (10-10-’07) wordt afgesproken. Nu vond ik 70 dozen wel wat veel maar bij het inpakken bleek dat wel makkelijk. Ze moesten die ochtend eerst een kantoor verhuizen (heb ik begrepen) en als gevolg daarvan kwamen ze bij ons met twee auto’s en twee teams. Bij het kennismaken voelden we meteen, dit gaat goed komen. Het leeghalen van de woning in Hoogezand (oud en twee onder één kap) ging zo vlug en degelijk dat we ons er nog steeds over verwonderen. Het is net of je spullen pootjes hadden gekregen en er zelf uitliepen. Bij de nieuwe woning, flat en 4hoog in Groningen, werd even de situatie bekeken en besloten de eigen verhuislift op te tuigen. Zonder extra kosten voor de klant! Voor we het wisten stond, via het balkon, alles binnen en op de juiste plek. Het zijn vaklui die je verhuizen, behulpzaam en vriendelijk. Je ziet ook dat het als team goed klikt.

Bij vertrek lieten ze ons met een uiterst tevreden gevoel achter en dat is belangrijk. Daarom ook deze referentie. Echt om nog een keer te doen, zeg je als grap, maar die tweede keer kwam onverwacht ook nog. Nu wisten we wel welke verhuizer we moesten nemen. We zaten deze keer opeens erg krap in de tijd, maar alles ging weer op dezelfde vlotte, ontspannen manier. Weer Peter Hollemans, offerte, afspraak, enz. Geen poespas, het komt gewoon vertrouwd over. Van Groningen naar Delfzijl, senioren flat 8hoog. 8-4-’10)
Weer kwamen ze met twee auto’s en wat ons verraste weer dezelfde mannen van het ene team. Dan weet je, er kan niets mis gaan. En dat gaat er ook niet. Ik had de etiketten op de voorkan van de dozen geplakt met als opschrift uit welke kast of lade het kwam. Ik wilde vragen of ze de dozen met het opschrift naar voren wilden zetten. Dat vergat ik omdat alles zo snel gaat. Toen ze weg waren stonden de dozen toch in de juiste kamer met het opschrift naar voren. Een zware vitrinekast die we overgenomen hadden werd nog even, na hun aanbod, op de juiste plek neergezet. Geen schade, geen wanklank en weer dat tevredenheidsgevoel wat zo belangrijk is. De telefoniste verdient trouwens ook een vermelding voor haar klantvriendelijkheid. Tot slot de prijs. Ik zou niet weten waar je voor dit vakmanschap en vlotte, bijzonder klantvriendelijke manier van werken nog goedkoop terecht kan.

M. Wanders (76 jaar)
 

Het beste verhuisbedrijf
7 oktober 2009

Verhuizing naar Dubai verscheept


Beste Rikus,
Gisteren is de kist uit Ned. in goede orde gearriveerd, keurig geregeld! Het was leuk om jullie dozen hier te zien, wel had ik het gevoel al jaaaren bezig te zijn met verhuizen, ook vanwege de scholen. We zijn hier nu sinds 2 weken en het bevalt prima, zowel mens als dier wennen al aan de warmte, toch gem. zo'n 42/43 overdag. Bedankt voor alle goede zorgen en vriendelijke klantgerichtheid, groeten, ook aan de "jongens'.
Ria Otten
 

Het beste verhuisbedrijf
13 september 2009

Verhuizers komen offerte uitbrengen


Peter van Verhuisbedrijf Koning uit Veendam staat om tien uur 'sharp' voor de deur. Dankbaar drinkt hij zijn koffie verkeerd. Als een volleerd ondervrager informeert hij naar onze beroepen en ons nieuwe huis. Dan bespreken we de verhuizing. Wilt u zelf inpakken? Ja! Zullen wij de kasten uit elkaar schroeven? Graag! We lopen even door het huis. “Veel boeken heeft u, 65 dozen.” Al onze spullen noteert Peter minutieus op een lijst. Het schilderij in mijn kantoor is 'heel mooi'. Terloops hangt hij een kapotte deur terug in de sponning. Kwestie van service, want ‘de mensen moeten je het ook gunnen’.

's Middags komt meneer X van Verhuisbedrijf Y. Met zijn nonchalante Utrechtse accent maakt hij de indruk nu al te weten dat de opdracht aan zijn neus voorbij zal gaan. ‘Veel boeken heeft u, 70 dozen.’ De mega-move van slechts 7,4 kilometer gaat ruim tweeduizend euro kosten. Wel krijgen we honderd euro korting, omdat mijn partner bij de universiteit werkt: ‘Vaste klant, hè?’ Meneer X is geen prijsvechter, geeft hij toe: ‘Maar wij doen het goed. Dus onderhandelen over meer dan honderd euro gaat niet, anders maken we onszelf ongeloofwaardig.’ Exit Verhuisbedrijf Y.

Ook meneer Q van XX Verhuizingen lust koffie, zwart. Klein en stevig van postuur, welhaast onverstaanbaar Gronings spreekt hij. Maar van een solide eenvoud: ‘Hoezo neemt u geen koekje? De lijn? Ach mevrouw, je leeft maar eens.’ Invullijsten ontbreken, opslagruimten gunt hij nauwelijks een blik. In partners’ kantoor ontdekt ook hij de boeken. ‘Daar zijn wij gek op, mensen die houden van lezen.’ zegt hij op droge toon. De Groningers verslaan de Britten met kop en schouders met hun understatements. Kosten? 1500 euro, all-in. Dat is een redelijke prijs, zeg ik. En redelijkheid, daar hebben de Groningers een vaste uitdrukking voor: ‘Ach ja, mevrouw, je moet de kerk in het midden houden.’ PS: Wie heeft de opdracht gekregen? vroegen veel lezers. Koning Veendam!

Bron: Winettes woorden - leven in Groningen.
 

Reviews 2013 >>
Reviews 2012 >>
Reviews 2011 >>
Reviews 2010 >>
Reviews 2009 >>