logo
De jongens van Koning!
slider

Verhuizen in Eemshaven met Verhuisbedrijf Koning.

Koning Verhuizingen actief in de Eemshaven!

Verhuizen Eemshaven met Verhuisbedrijf Koning.


Groeibriljant van Groningen is de Eemshaven. Samen met de haven en het industriegebied van Eemshaven wordt er de komende jaren ontzettend veel in het gebied geïnvesteerd.

Door de vestiging in de nabijheid van de Eemshaven, pikt Koning regelmatig een graantje mee bij de ontwikkeling van dit noordelijk industriegebied.

Verhuizen Eemshaven met Verhuisbedrijf Koning


Complete verhuizingen zijn er niet of nauwelijks, doordat het merendeels nieuwe vestigingen betreft. Koning verplaatst bijvoorbeeld wel serverkasten bij een computerbedrijf in de Eemshaven. Een grote interne kantoorverhuizing in een fabriek leverde behoorlijk werk op. Helaas ging het betreffende bedrijf in de Eemshaven op de fles. Koning heeft daarna, voor een kantoorgroothandel, de lease- copiers uit het pand verhuisd.

Verhuizen Eemshaven met Verhuisbedrijf Koning

Verhuizen Eemshaven met Verhuisbedrijf Koning


In de Eemshaven worden honderden windmolens geplaatst, geassembleerd of per schip verder getransporteerd. Ook Koning Verhuizingen vervoert windmolens!

Verhuizen Eemshaven met Verhuisbedrijf Koning


Niet deze, want de verhuiswagens zijn nét niet groot genoeg...

KONING VERVOERD DE POWERPLANT

Koning vervoerd unieke windmolens voor fabrikant GreenLife4You. Het betreft de “Powerplant”. Een joekel van een bloempot voorzien van accu’s en omvormer. Bovenop komt een mast met meerdere windmolens en een zonnepaneel. Zo wordt bijvoorbeeld een oplaadpunt voor elektrische fietsen gecreëerd!

Verhuizen Eemshaven met Verhuisbedrijf Koning


Hier wordt de Powerplant door Koning voor de Martinihal in Groningen geplaatst.

Koning heeft de order voor het transport van de Powerplants onder andere te danken aan bovenstaande verhuiswagen. Deze verhuiswagen is namelijk voorzien van een laadklep welke tot ca. 6 meter hoogte kan komen! Op deze manier is het voor de verhuizers van Koning , een relatief eenvoudig kunstje om de mast van de Powerplant op de grote bloempot te monteren. Ook het aansluiten wordt door ‘die jongens van Koning’ gedaan.

Verhuizen Eemshaven met Verhuisbedrijf Koning


Hier is zojuist een Powerplant afgeleverd op de golfbaan in Veendam.

Het formaat is iets anders dan die van de windmolens in de Eemshaven, maar dat neemt niet weg dat deze kleine windmolen erg innovatief is!

Koning Verhuizingen zorgt in Eemshaven o.a. voor:

  • Verhuizing
  • Inboedelopslag
  • Verhuisdozen
  • Schoolverhuizingen
  • Verhuizer
  • Verhuiswagen