logo
De jongens van Koning!
slider

Verhuizen in Assen met verhuisbedrijf Koning

Koning verhuist uw inboedel voordelig in Assen.

Net als bijvoorbeeld in Veendam en als verhuisbedrijf in Groningen, is Koning wekelijks aan het verhuizen in Assen. We werken met scherpe offertes waardoor voordelig verhuizen heel goed mogelijk is.

Een kantoorpand tegenover het station (tot 1 januari 2010 in gebruik bij de SNS bank), is door Koning voorzien van een nieuwe gebruiker. Zo’n 120 werkplekken zijn volgens een strak draaiboek ingehuisd.

ASSEN: KLOOSTERVEEN – KLOOSTERVESTE

In Kloosterveen, een gigantisch grote uitbreidingswijk van Assen, zijn de mannen van Koning kind aan huis. Kloosterveste, het centrum van de wijk, heeft regelmatig de rood wite verhuiswagens van Koning gezien. De complete inventaris van bijvoorbeeld de Etos vestiging is op 1 avond door Koning overgebracht van de tijdelijke winkel naar de nieuwbouw.

Verhuizen Assen met Verhuisbedrijf Koning

Naar de appartementen boven de winkels hebben we mensen uit o.a. Groningen, Veendam, Assen en Rolde verhuisd. De vrijstaande woningingen in Kloosterveen hebben regelmatig verhuiswagens van Koning voor de deur:

Verhuizen Assen met Verhuisbedrijf Koning

Ook de grote herenhuizen in het centrum van Assen, zijn vaak het toneel van onze verhuizers. Deze panden zijn uitgerust met stoepen en hoge binnentrappen. Niet echt een pand om zelf te willen verhuizen! Laat het aan onze ervaren verhuizers over en het kan u rugklachten schelen…

De aanstaande verdubbeling van de N33 tussen Assen en Zuidbroek heeft ons werk gebracht. Ter hoogte van Assen en Bareveld moeten er woningen plaats maken voor een autoweg. In beide plaatsen hebben bewoners een beroep gedaan op onze vakkrachten en hun inboedel laten verhuizen.
 
Lift stuk... Hahaha!

Vandaag 24 juni 2013 o.a. een verhuizing van Groningen naar Assen uitgevoerd.

Komen de jongens in Assen aan, blijkt de binnenlift van de nieuwe flat boven de Media Markt out of order...

Er staan reeds 4 partijen (meubelboer, verhuizer, keukenleverancier en een beunhaas) te wachten.

Mijn jongens vragen wanneer de lift weer klaar zal zijn. "Maak je maar geen illusies! Zodra hij gerepareerd is gaan wij allen voor!"

Ach, die jongens van Koning doen nooit zo moeilijk.
Ze redden zichzelf wel...

Erg onhandig zo'n laadklep!

(Ad Leistra bedankt voor het sturen van de foto!)

 


Koning Verhuizingen zorgt in Assen o.a. voor:

  • Verhuizing
  • Inboedelopslag
  • Verhuisdozen
  • Schoolverhuizingen
  • Verhuizer
  • Verhuiswagen