logo
De jongens van Koning!
slider

Verhuisbedrijf kiezen?

Lees hier waarom telkens weer gekozen wordt voor Koning Verhuizingen
Regelmatig vragen wij klanten hoe ze hun verhuizing met 'Aha, die jongens van Koning!' hebben ervaren. Hier leest u hun reacties. Men zegt wel dat mond-tot-mond reclame de beste reclame is. Het is niet alleen de beste maar ook nog eens de eerlijkste reclame. Wij kunnen makkelijk mooie verhalen over onze verhuizingen vertellen, maar hieronder leest u hoe onze verhuisservice door onze klanten wordt ervaren. De originele mailtjes hebben we ter inzage op kantoor, want sommige klanten zijn zo enthousiast dat men haast zou denken dat we ze zelf geschreven hebben...

Klanten geven Koning Verhuizingen de maximale score: Het beste verhuisbedrijf
 

Het beste verhuisbedrijf

27 juni 2018

Verhuizing binnen Assen

De verhuizing overrompelde ons wel. We zijn 1 dag eerder verhuist. Maar de jongens hebben goed hun best gedaan. Niets op aan te merken.

Vriendelijke groet,
Fam. Tapper.
 

Het beste verhuisbedrijf

11 mei 2018

Verhuizing van 1e Exloërmond naar Assen

Goedemiddag,

Ook wij zijn erg tevreden over hoe het gegaan is. Uiterst correct qua afspraken en werkwijze. Kortom: tevreden klanten! Er zijn ook al dozen gehaald. De laatste dozen zijn gisteren uitgepakt.

Hartelijk groet en fijn weekend!
Fam. Aeilkema
 

Het beste verhuisbedrijf

2 mei 2018

Verhuizing van Veendam naar Wildervank

Dag jongens van Koning,

Al ver voor deze mail ons bereikte hebben wij al lang aan jullie wens voldaan. De mensen die rondom ons aanwezig waren tijdens en na de verhuizing hebben wij spontaan laten weten jullie zo weer te bellen mocht het nodig zijn. Wij zijn dik tevreden. Het is allang vanzelfsprekend dat tijd geld is en dat zie je overal terug in de haast die mensen hebben. In tegenstelling tot 'onze' verhuizers ging alles juist heel relaxed, met de nodige aandacht en precisie en een hoop gezellig geouwehoer tussendoor. In tijden van verhuisstress was het voor ons een zeer aangename verhuisdag. Bedankt hiervoor!

Met vriendelijke groet,
Fam. Bakker
 

Het beste verhuisbedrijf

1 mei 2018

Verhuizing van Hoogezand naar Haren

Voor ons gaf de doorslag de prettige ervaring die we hebben overgehouden uit het opnieuw laten bekleden van enkele stoelen. Ga zo door.

Met vriendelijke groet,
A. Hut
 

Het beste verhuisbedrijf

25 april 2018

Verhuizing van Eelde naar Groningen

Beste mensen van Koning Verhuizingen!

Gisteren Verhuisd van Eelde naar Groningen, wat was het een mooie en gezellige dag. Erg mooi om te zien hoe iedereen met plezier en enthousiasme zijn werk uitstekend doet. Goed op elkaar ingespeeld team! Verhuizen is echt een mooi en bijzonder beroep. Start rond 07.00 en uitgeladen om 15u, dat geloof je toch niet? Hartelijk dank voor alle goede zorgen (inclusief offerte, nabrengen dozen!) De foto van de laadklep al diverse keren gedeeld, geweldig!

Hartelijke groet,
Fam. Wolthuis
 

Het beste verhuisbedrijf

16 april 2018

Verhuizing van onze opslag naar Assen

Voor de 2e maal via Koning verhuisd; wederom goed gevallen. Prettige communicatie en men werk efficiënt; de prijs zeer acceptabel.

Mvg F. Hazelhoff
 

Het beste verhuisbedrijf

4 april 2018

Verhuizing binnen Veendam

Beste Jongens van Koning,

Een heel late reactie, mijn excuses daarvoor. Ik voel toch de behoefte om door te geven dat we zeer tevreden zijn over de manier waarop jullie mijn moeder hebben verhuisd naar huize St.Franciscus. Alles is keurig volgens afspraak gegaan. Op de afgesproken tijd zijn voldoende dozen gebracht en precies op de afgesproken tijd stonden jullie op de dag van de verhuizing voor de deur. Jullie medewerkers hebben hard en prima gewerkt en we hadden samen ook tijd voor een geintje. De dozen zijn keurig weer opgehaald toen alles uitgepakt was. En dat alles voor een keurige prijs! Kortom…..wij zijn zeer tevreden! Wij hebben zelf voorlopig geen verhuisplannen, maar als dat in de toekomst gaat gebeuren weten we jullie te vinden.

Met vriendelijke groet,
Vd Zwaag
 

Het beste verhuisbedrijf

19 maart 2018

Verhuizing van Musselkanaal naar onze opslag naar Musselkanaal

Beste allemaal,

Onlangs zijn wij door jullie bedrijf verhuist, wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen! Alles is keurig in de container ingepakt en ook weer afgeleverd op ons nieuwe adres.. Een dikke pluim voor de jongens van Koning. We zullen u bedrijf zeker bij anderen aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
Fam Deddens.
 

Het beste verhuisbedrijf

6 maart 2018

Verhuizing van Groningen naar Assen

Beste Rikus en Peter,

Wij zijn 6 maart jl. door jullie ‘jongens’ verhuisd van Groningen naar Assen. Alles verliep relaxed en op rolletjes. Inpakdozen? Hoeveel wil je er? Ook geen moeilijk gedoe over een stoeltje meer of minder. Jullie waren zelfs zo vriendelijk een kast en tv bij mijn dochter thuis te bezorgen, zonder meerkosten. Een lampenkapje dat bij het uitladen in de vrachtauto was achtergebleven werd ‘by special delivery’ later aan huis bezorgd. Kortom, wij kunnen jullie van harte aanbevelen, alleen…. Wij zitten niet op FB dus het plaatsen van deze tekst zullen jullie zelf moeten doen.

Groeten,
Henny en Willeke
 

Het beste verhuisbedrijf

8 februari 2018

Verhuizing van Ulrum naar Leens

Beste mevrouw van der Molen,

Nogmaals bedankt voor de voorbeeldig uitgevoerde verhuizing.

Met vriendelijke groet,
Jan Buwalda
 

Het beste verhuisbedrijf

2 februari 2018

Verhuizing van Assen naar Beerta

Jullie verhuizers waren geweldig, harde werkers, sociaal, humor gewoon fijne jongens onze complimenten.

Groet,
F. Oolders
 

Het beste verhuisbedrijf

26 januari 2018

Verhuizing van Kolham naar Assen

Hallo Rikus, Zeer mooie prijs voor een prima uitgevoerde verhuizing. Nogmaals bedankt!

Met vriendelijke groet,
Edwin
 

Het beste verhuisbedrijf

17 januari 2018

Verhuizing onze opslag naar Blauwestad

Hoi Rikus,

Bedankt nog voor de goede service met betrekking tot onze verhuiscontainer. We zijn erg tevreden !!! Een compliment voor de chauffeur van sterenborg…. echt vakman!

Goed weekend,
N. de Vries
 

Het beste verhuisbedrijf

27 oktober 2017

Verhuizing van Musselkanaal naar Stadskanaal.

Waarom hebben wij voor Koning gekozen? Duidelijk – bekwaam – flexibel – scherpe prijzen. Wij hadden twee verhuisadviseurs uitgenodigd om te kunnen vergelijken. Uiteindelijk hebben wij voor Koning gekozen omdat de adviseur duidelijk, bekwaam en flexibel was. De offerte scheelde ook behoorlijk in prijs. Een paar dagen na de bezoek van de adviseur vertelde mij een kennis dat ze ook van Koning lieten verhuizen en dat ze uiterst tevreden met hun waren. Dus dat heeft onze beslissing voor Koning te gaan bevestigd. Ervaring met Koning. Vriendelijk – bekwaam - TOP De jongens van Koning waren heel vriendelijk, wisten precies waar ze moesten aanpakken en hebben goed meegedacht. Een bankstel was te groot om naar boven in de tweede etage getild te worden. Ze hebben niet gezegd dat kan niet maar gekeken of de bankstel uit elkaar te monteren was. En dat was mogelijk. Dus opgelost. Wij zijn uiterst tevreden met Koning. TOP!

Met vriendelijke groet,
S Wessels
 

Het beste verhuisbedrijf

11 t/m 14 augustus 2017

Verhuizing van Bergen op Zoom naar Emmen

Beste mensen,

Alsnog wil ik mijn waardering uitspreken voor de voortreffelijke verzorging van de verhuizing van Bergen op Zoom naar Emmen in augustus 2017. De verhuizing op zich is voortreffelijk verlopen en ik kan iedereen aanbevelen om met uw bedrijf en uiterst vriendelijke en deskundige medewerkers in zee te gaan.

Met vriendelijke groet,
Kiel
 Het beste verhuisbedrijf

14 december 2017

Verhuizing binnen Zuidhorn

 
Dag Rikus en Peter,

Allereerst ook voor jullie de beste wensen voor het Nieuwe jaar, dat er maar veel verhuizingen zijn, die allemaal kiezen voor jullie bedrijf. Heb onlangs mensen uit Zuidhorn vertelt over jullie. Ikzelf ben zeer tevreden over hoe alles gegaan is, aardige vakkundige jongens en een oudere man die alles rustig uit elkaar haalt en weer opbouwt. In vijf uur was alles over terwijl het wel naar de 4e etage moest. Dit is de reactie van een 84-jarige tevreden vrouw.

Met vriendelijke groet,

Mieke
 

Het beste verhuisbedrijf

13 december 2017

Verhuizing binnen Groningen stad

 
Beste heer Koning

Bij deze willen wij u en uw medewerkers hartelijk danken voor de efficiënte verhuizing afgelopen 13de december. Dat de keuze op uw bedrijf viel was hoofdzakelijk vanwege het gesprek over de te gebruiken materialen en hulpmiddelen voor de verhuizing en de redelijke prijs van de offerte. De verhuizing zelf verliep vlot dankzij deskundige sterke mannen en de lift die alles vlot uit de flat haalde. Op het nieuwe adres werd ook vlot uitgepakt en kwam alles voor zover mogelijk op zijn plaats. Wat niet lukte lag aan het formaat van het meubelstuk en beslist niet aan de kundigheid en goede wil van het personeel. Wij hebben deze verhuisploeg als vlot, vriendelijk, terzake kundig, klantgericht en efficiënt. We zouden ze overal aanbevelen.

Met vriendelijke dank
Familie D’hous