logo
De jongens van Koning!
slider

Verhuisbedrijf kiezen?

Lees hier waarom telkens weer gekozen wordt voor Koning Verhuizingen
Regelmatig vragen wij klanten hoe ze hun verhuizing met 'Aha, die jongens van Koning!' hebben ervaren. Hier leest u hun reacties. Men zegt wel dat mond-tot-mond reclame de beste reclame is. Het is niet alleen de beste maar ook nog eens de eerlijkste reclame. Wij kunnen makkelijk mooie verhalen over onze verhuizingen vertellen, maar hieronder leest u hoe onze verhuisservice door onze klanten wordt ervaren. De originele mailtjes hebben we ter inzage op kantoor, want sommige klanten zijn zo enthousiast dat men haast zou denken dat we ze zelf geschreven hebben...

Klanten geven Koning Verhuizingen de maximale score: Het beste verhuisbedrijfHet beste verhuisbedrijf

16 januari 2017

Verhuizing binnen Groningen

Ik wil graag de verhuizers ook via deze weg nogmaals bedanken voor de goede service en snelheid en zorgvuldigheid vandaag bij mijn verhuizing! Ik zag er best wat tegenop maar dankzij hun is de verhuizing echt supergoed en voor mij ontspannen verlopen.
Ik wil het toch ook even via deze weg nogmaals aangeven.

Groeten
HeunHet beste verhuisbedrijf

26 januari 2017

Verhuizing binnen Assen


We hebben net de nota voor onze verhuizing overgemaakt. Onze verhuizing is overigens naar volle tevredenheid verlopen. Respect voor de jongens die alles maar hebben gesjouwd!

Met vriendelijke groet,
Waalderbos


Het beste verhuisbedrijf

6 februari 2017

Verhuizing van Veendam naar Slochteren

Zoals al eerder aangegeven: Alles is prima en professioneel verlopen, van het eerste tot het laatste contact. wij zijn erg tevreden, aanbevelingswaardig!

Fam.BakemaHet beste verhuisbedrijf

21 februari 2017

Verhuizing van Assen naar Hijken

Goedemorgen,

Wij zijn zeer tevreden over de verhuisservice. Op de eerste plaats hebben wij gekozen voor jullie vanwege het goede offerte gesprek met Peter Hollemans in combinatie met de laagste prijs. Vervolgens is de verhuisdag zeer goed verlopen. De jongens hebben keihard gewerkt om het allemaal netjes voor elkaar te krijgen. De laatste spullen zijn nog met een extra busje vervoerd. Alle jongens van Koning bedankt hiervoor!

Met vriendelijke groet,
TrompHet beste verhuisbedrijf

8/9/10 maart 2017

Verhuizing van Veendam naar Schoonhoven

Beste medewerkers van verhuisbedrijf Koning Verhuizingen,

Een beetje late reactie, wel een reactie op onze voormalige koninginnedag, 30 april! Voormalig Koninginnedag is een bruggetje naar de verhuisdag door Koning Verhuizingen Veendam!
Ik en mijn schoonzonen en dochters hebben de door jullie verzorgde verhuizing als SUPER ervaren. De trefwoorden zijn o.a.; accuraat ( verhuisdozen nodig, een belletje en ze waren er!) rustig ( alles verliep efficiënt, maar met een rust die ons hielp om zelf ook rustig te blijven), flexibel (douche wandje toch mee...), Een dikke plus voor de vriendelijkheid (humor, een lach en een grap op zijn tijd). Bovenal kunnen wij zeer tevreden terug blikken op de verhuizing en jullie zeker aanraden bij anderen!

Met vriendelijke groet,
HaverkampHet beste verhuisbedrijf

23 maart 2017

Verhuizing binnen Groningen

Wij zijn inmiddels verhuisd. ik wil jullie toch nog even bedanken voor de goede service.
De mannen hebben hard gewerkt, en waren daarbij ook nog eens vriendelijk en bijzonder behulpzaam. Ik ben erg tevreden

Met vriendelijke groet,
Esther HolthausenHet beste verhuisbedrijf

24 maart 2017

Verhuizing van Nijlande naar Rolde

Goedemiddag,

Mijn verhuizing is zeer goed verlopen, mede dankzij 'de jongens van Koning'. Accuraat en zorgvuldig, efficiënt en toch rustig met aandacht voor de klant en voor de spullen.
Domweg aardige, attente jongens. Uit het bekijken van de te verhuizen inboedel en het daarna uitbrengen van een offerte sprak deskundigheid. De prijs was voor mij niet bepalend maar was zeker concurrerend. Ik zal u zeker aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
Westra-KoopmansHet beste verhuisbedrijf

28 maart 2017

Verhuizing van Valthermond naar Doesburg.

Beste mensen van koning verhuizingen,

Wij zijn 28 maart verhuisd door Koning Verhuizingen. Ik heb gereageerd omdat jullie reclame maken bij Radio Noord. Ik heb gebeld en een afspraak gemaakt en er is een offerte gemaakt.
De man die ons bezocht sprak ons aan, zeer vriendelijk en behulpzaam en zeker niet opdringerig. De verhuizing was een feit, er werden dozen gebracht en inpakpapier. 28 maart was de verhuisdag, de verhuizers waren keurig op tijd. Keurige en vriendelijke mannen en geen moeite was ze teveel. Op ons nieuwe adres werd alles zeer vakkundig uitgepakt.
Wij waren zeer tevreden en zouden bij een eventuele nieuwe verhuizing zeker voor Koning Verhuizingen kiezen.

Met vriendelijke groet,
WaasdorpHet beste verhuisbedrijf

3 en 4 april 2017

Verhuizing van Meeden naar Beetsterzwaag

Kortheidshalve: Het kon niet minder, wat gronings is voor "het kon niet beter".
Met een enkel woord méér: Geen schade aan onze spullen, vriendelijkheid, voortvarendheid, geen moeite was teveel gevraagd. e zullen Koning met zijn jongens van harte aanbevelen.

Henriëtte & FritsHet beste verhuisbedrijf

11 april en 4 mei 2017

Verhuizing van Bovensmilde via onze opslag naar Beilen

Als ik een negatief puntje zou hebben over zowel het eerste als laatste contact over mijn verhuizing, dan zou ik het melden! Ik kan alleen helemaal geen minpuntje ontdekken...Toen Peter bij mij was voor de offerte, heeft hij (en dus het bedrijf) direct al mijn credits gekregen door een onhandig te tillen en zware roeimachine even naar beneden te brengen, omdat ik die via marktplaats verkocht had. Voor mij was het toen al zeker om voor jullie te kiezen, keurige afspraken, fijne doe maar gewoon benadering, op de verhuisdag, die voor mij een heel emotionele was, een fijne ontspannen sfeer, en veel service! Ook mijn wasdroger, die door een kennis twee straten verderop opgehaald zou worden, maar dat niet kon doen omdat er ziekte was, werd bij het betreffende huis even afgeleverd, "wij zetten hem in de garage hoor" maar nee, bij het huis aangekomen besloten de jongens hem toch maar even naar zolder te brengen....geweldig!! Wees trots op jullie team! Mijn spullen hebben 3 weken in de opslag gestaan,en ook voor de terugbreng dag alle lof! Ik hoop zomaar niet weer te gaan verhuizen, maar als het moet...de jongens van Koning, absoluut!

Carolien Hessels, BeilenHet beste verhuisbedrijf

21 april 2017

Verhuizing binnen Winschoten

Goedemiddag,

Hierbij onze bevindingen met Koning Verhuizingen. Wij zijn bij uw verhuisbedrijf gekomen nadat mijn broer zeer positief over jullie was na zijn verhuizing. Onze ervaring is zeer positief. Zeer vriendelijk personeel wat goed op elkaar is ingespeeld. Verhuizing liep op rolletjes en we waren in een mum van tijd over. Wij hoefden alleen maar aan te geven waar onze meubels heen moesten en zij tilden alles. Ik zou jullie zeker aanbevelen.

Dikke pluim!

Met vriendelijke groet,
Amona van den EckerHet beste verhuisbedrijf

26 april 2017

Verhuizing van Groningen naar Haren

Vorige week woensdag zijn we door jullie verhuisd. Graag wil ik nog even laten weten dat we de verhuizing was ons betreft heel prettig is verlopen. We zijn onder de indruk van het vakmanschap en enthousiasme van het verhuisteam.

Dank voor de prima verhuizing.
Met vriendelijke groeten van VugtHet beste verhuisbedrijf

28 april 2017

Verhuizing van Kropswolde naar Sneek

Hallo Peter en collegae,

We zijn bijzonder tevreden over de dienstverlening van jullie bedrijf. Erg plezierig en deskundig en zorgvuldig personeel, nette prijs, goede afspraken. Ik zou geen verbeterpunten weten te bedenken. Nogmaals bedankt en vr. groet,

Peter Gerritsma en Dedi VeldhuisHet beste verhuisbedrijf

8-9-10 mei 2017

Verhuizing van Borgercompagnie naar Middelburg

De jongens van de Koning hebben op een rustige en daardoor zeer aangename manier de verhuizing van onze moeder verzorgd. Vanaf het eerste moment is er altijd een prettig contact geweest. Alles werd vakkundig gedemonteerd en ingepakt en eenmaal in het nieuwe huis werden keurig de dozen op de juiste plek gezet en kasten gemonteerd. Wij kunnen de jongens van de Koning daarom van harte aanbevelen!

Wij hebben de jongens die de verhuizing hebben verzorgd reeds bedankt voor de prettige manier waarop alles is verlopen, hierbij nogmaals ook voor jullie. Door de manier waarop jullie mijn moeder hebben verhuisd werd verhuizen “bijna” een prettige ervaring. En ik schrijf “bijna” omdat het een hele stressvolle periode is, maar hiermee is uitermate vakkundig omgesprongen.

Met vriendelijke groet,

Annerie Aikema-DontjeHet beste verhuisbedrijf

22 mei 2017

Verhuizing binnen Assen

Hierbij laten wij u weten, dat wij zeer tevreden zijn over de "3 jongens van Koning", tijdens de verhuizing van 22 mei.

Met vriendelijke groet,
KuipersHet beste verhuisbedrijf

2 juni 2017

Verhuizing van Groningen naar Aduard

De verhuizing is goed en naar volle tevredenheid verlopen. Onze complimenten aan de jongens die ondanks de warmte op 2 juni vrolijk door bleven sjouwen;-).

Met vriendelijke groeten,
MarvinHet beste verhuisbedrijf

11 en 19 juli 2017

Verhuizing Oude Pekela naar Roermond

Hallo Rikus, Peter en de andere jongens van Koning,

Waar wij van te voren behoorlijk hebben lopen stressen hoe we zo soepel mogelijk kunnen verhuizen van Oude Pekela naar Roermond, hebben jullie gezamenlijk laten zien dat een goed verhuisbedrijf teamwerk en vooral veel flexibiliteit vereist. Het begon al bij het eerste gesprek met Peter waarin hij uitleg gaf hoe jullie te werk gaan. Hier hadden wij direct al een goed gevoel bij en waren wij ervan overtuigd dat het allemaal in orde zal komen. Dat jullie over flexibiliteit beschikken is ons wel duidelijk. Als je als bedrijf binnen een paar weken een verhuizing van Groningen naar Limburg moet inplannen en dat ook nog in een vakantie-periode, dan verdienen jullie niets meer dan lof. Oh ja en ons complete inboedel moest van te voren ook nog even in opslag. Al met al hebben wij niets gemerkt dat het voor jullie een hoop geschuif en geregel is geweest in jullie planning, en dat maakt Koning Verhuizingen denken wij uniek in zijn soort.

De verhuizing op zich verliep zo soepel en snel, mochten wij in de toekomst weer moeten verhuizen dan weten wij wie we bellen.

Groetjes,
Martin en LizaHet beste verhuisbedrijf

18 juli 2017

Verhuizing de Kiel naar Hellendoorn

Ik had een aanvraag gedaan en uw bedrijf met meerdere bedrijven reageerde hierop. Na een bezoek en duidelijke offerte en daar vastgelegde afspraken de doorslag om u te laten komen. Heeft dus te maken met persoonlijk benaderen en wat u te bieden heeft. Nog een keer tussendoor gebeld en gelijk teruggebeld. Verhuisdozen kwamen ook netjes op tijd. Wij zijn zeer tevreden, ook over uw personeel, gezellig en toch professioneel, super. Ze weten van aanpakken. Zijn nog steeds aan het verbouwen en hopen de dozen over een maand allemaal leeg te hebben.

Mvg H. StienstraHet beste verhuisbedrijf

21 juli 2017

Verhuizing binnen Groningen

Hoewel wij telefonisch al onze waardering voor de jongens van Koning hebben doorgegeven doen wij dat ook nog via deze mail. Het gesprek met de verhuisadviseur en de prijs hebben voor ons de doorslag gegeven. Bij de verhuizing hoefden wij alleen maar toe te kijken en hebben gezien met welk een gemak dat verloopt, en vooral de ontspannen manier zoals de “jongens” met elkaar omgaan. Ook gevoel voor humor is hun niet vreemd. Mochten wij ooit nog eens willen verhuizen dan wel weer door de jongens van Koning. Zij zijn zeer klantvriendelijk, behulpzaam en uitermate bekwaam in hun vak. Voor ons was alles prima.
Wij bevelen iedereen aan om bij eventuele verhuizing 0598-632666 te bellen.

Wim & Marian LesemanHet beste verhuisbedrijf

21 juli 2017

Verhuizing binnen Muntendam

De redenen om voor Koning te kiezen waren simpel: de prijs, het verhaal van Peter en de verhalen die we hebben gehoord en gelezen van andere klanten.

Op vrijdag 21 juli jl. zijn we verhuisd. Manuel, Mark en Arend waren volgens afspraak iets na 7 uur begonnen. Ondanks dat het een vrij warme dag was, ging de verhuizing voortvarend en stonden alle spullen om kwart over 12 in ons nieuwe tijdelijke huis. We hebben met verbazing gekeken hoe handig de mannen met alles om gingen. De taakverdeling ging als vanzelf en de mannen waren erg prettig in omgang. Bijgaand 2 foto’s van de verhuizing die dag.

We zien dan ook de verhuizing naar ons nieuwe huis zo ongeveer volgend jaar zomer met veel vertrouwen tegemoet. En als het kan met dezelfde mannen!

Met vriendelijke groet,

Familie Vos