logo
De jongens van Koning!
slider

Aanbevelingen Verhuisbedrijf Koning Verhuizingen

Verhuisbedrijf kiezen
Lees hier waarom telkens weer gekozen wordt voor Koning Verhuizingen

Regelmatig vragen wij klanten hoe ze hun verhuizing met 'Aha, die jongens van Koning!' hebben ervaren. Hier leest u hun reacties. Men zegt wel dat mond-tot-mond reclame de beste reclame is. Het is niet alleen de beste maar ook nog eens de eerlijkste reclame. Wij kunnen makkelijk mooie verhalen over onze verhuizingen vertellen, maar hieronder leest u hoe onze verhuisservice door onze klanten wordt ervaren. De originele mailtjes hebben we ter inzage op kantoor, want sommige klanten zijn zo enthousiast dat men haast zou denken dat we ze zelf geschreven hebben...

Klanten geven Koning Verhuizingen de maximale score: Het beste verhuisbedrijf

16 December 2016

Verhuizing van Haren naar Grootegast

Dag Rikus en Peter,

Dank voor de zorgvuldige verhuizing! De offerte viel iets duurder uit dan een andere aanbieder, het gesprek met Peter en de indruk die hij achter liet was echter beduidend beter vandaar dat wij ook voor jullie kozen. De keuze heeft ons zeker niet teleurgesteld, de dozen en papier werden ruim op tijd aangeleverd en zonder veel moeite kregen wij extra toen wij deze nodig bleken te hebben. Het contact over het moment van de verhuizing was prima, de jongens waren keurig op tijd en opvallend was de zorgvuldigheid waarmee zij de verhuizing deden. Er werd niet zo maar binnen gebanjerd en de woning werd netjes achter gelaten. Wij hopen met veel plezier nog een lange tijd op onze nieuwe stek te blijven wonen, ik zou de volgende keer echter zeker weer bij jullie aankloppen!

Met vriendelijke groet,

Roland Boegheim

het beste verhuisbedrijf
14-15 December 2016

Verhuizing van België naar Duitsland

Wie een professionele, betrouwbare verhuizer zoekt, zoek niet verder en schakel "Koning Verhuizingen" Veendam in. Wat een Top Team !!

Ze hebben onze verhuizing gedaan van België naar Duitsland. Het was een behoorlijke karwei, we mogen wel zeggen een zeer uitzonderlijke verhuis, maar de jongens van Koning Verhuizingen, Rikus Koning, gaven ons alle vertrouwen dat het helemaal in orde zou komen. En ze hebben hun woord gehouden.

Bedankt voor deze fijne, professionele verhuizing en graag tot een volgende keer!

Groeten, Bianca, Rüdiger en Lilith
 


21 Oktober 2016

Verhuizing binnen Appingedam

Goedemiddag,

Wij zijn zeer tevreden over hoe jullie onze verhuizing hebben gedaan!
Mocht het aan de orde zijn, zullen wij jullie zeker ook aanbevelen aan kennissen/vrienden.

Hartelijk dank voor jullie service en ook alvast een fijne jaarwisseling!

Met vriendelijke groet,
Ellen Fledderman 
 


19 Oktober 2016

Verhuizing van Stedum naar Paterswolde

Beste meneer Koning,

Ik ben zeer tevreden over de verhuizing door de jongens van Koning!
Van offerte tot factuur, alles even goed en plezierig geregeld!

hartelijke groeten,
Jacqueline Mulder
 


12 Oktober 2016 en 1 December 2016

Verhuizing van Assen via onze opslag naar Assen

Goedemorgen,

Ik was erg tevreden over de dienstverlening en onze foto's gaan al verder over facebook, met de naam van het bedrijf goed in zicht.

Een vriendelijke groet ,
Zwiertje Mollema 
 

Het beste verhuisbedrijf
20 Juli 2016

Verhuizing binnen Assen

Beste mensen van koning verhuizingen. Op woensdag 20 juli zijn we verhuisd met behulp van jullie bedrijf. Het was een bloedhete dag, maar de verhuizers waren vrolijk en deden hun werk hartstikke goed. Aardige, behulpzame jongens en in korte tijd stonden onze spullen in ons nieuwe huis.

met vriendelijke groet,
Inge van den Hende.
Assen.
 

het beste verhuisbedrijf
19 Mei en 1 December 2016

Verhuizing van Delfzijl naar Oude Pekela én van Oude Pekela naar Winschoten

Wij zijn dit jaar twee keer verhuisd met Koning verhuizingen. Dit tot volle tevredenheid. Men kwam langs voor een taxatie, een offerte en later kwamen ze langs met de verhuisdozen, inpakpapier en etiketten. Keurig netjes.
De dag zelf, 19 mei en 1 december verliepen heel vlot, vriendelijk en vakkundig. Alles keurig overgebracht en weer aangesloten. Complimenten.

De prijs is prima naar verhouding voor wat er wordt geboden.
We zullen dit zeker bij anderen aanbevelen.

Gr. Klaas en Jannie Wagenborg
 Het beste verhuisbedrijf
22 April 2016

Verhuizing van Sellingen naar Havelte

Goeidag Rikus en Peter,
Na een paar dagen vakantie heb ik vanavond de rekening voldaan.
Jullie mail van 14 mei : een verademing om op deze manier feed-back te krijgen.
Beter dan moeten” kiezen tussen 10 en 0”.
Wij gaan er wel wat leuks van maken want het was ook een leuke dag!

Hartelijke groet,
Dick en Ria Jansen,
Havelte
 

Het beste verhuisbedrijf
22 April 2016

Verhuizing binnen Veendam

Wij zijn voor de derde keer door verhuisbedrijf Koning verhuisd en dit ons nu ook weer uitstekend bevallen. Het eerste contact was prettig, alles werd doorgesproken en de offerte werd per e mail aangeboden, hiermede gingen we akkoord en werd de afgesproken datum bevestigd. 's morgens om 7.00 uur stond de verhuiswagen voor de deur en kwamen er vier prettige, goed geïnstrueerde mannen bij ons binnen. Ze liepen eerst door de woning, er werd overlegd hoe men zou beginnen, en voordat we het doorhadden, was alles ingepakt en werd naar het nieuwe adres gereden. Alles werd weer op zorgvuldige wijze op zijn plaats gebracht, de linnenkast werd af- en opgebouwd, iedereen had zijn taak, perfect. We hebben deze verhuizing ook weer als prettig ervaren, en zullen dit bedrijf zeker op verjaardagen of andere contacten zeer aanbevelen.

We wensen jullie veel succes voor de komende tijd en met zulke goede en prettige personeel zal dit zeker lukken.
Fam. Nanninga
 

Het beste verhuisbedrijf
12 April 2016

Verhuizing inboedel Haarlem naar Oude Pekela

Hallo Rikus,
Een beetje late reactie maar beter laat dan nooit. Wij zijn in maart 2016 verhuisd van Haarlem naar Oude Pekela en hebben onze inboedel in april door jullie laten verhuizen. Ik kan hier heel kort over zijn. Prima geregeld in alle opzichten! Jullie hebben op zeer korte termijn (wij waren zelf vrij laat met de aanvraag) met aardige en hardwerkende "verhuismannen" voor een hele goede prijs de klus uitgevoerd.

Met vriendelijke groet,
Philippine de Hey en Michel van Toorn
 

Het beste verhuisbedrijf
10 Maart 2016

Verhuizing binnen Assen

Beste "jongens van Koning",

Wij zijn ontzettend tevreden met hoe de verhuizing gegaan is. Alles is volgens plan gelopen. Tijdens de kennismaking/uitleg werd door Hollemans gezegd:'Kom't goud, kom't al goud'.

En uiteindelijk is het allemaal 'goudkomm'n'!

Groet Fam. Eggens.
 

Het beste verhuisbedrijf
26 Februari 2016

Verhuizing van Blijham naar Winschoten

De keuze op deze verhuizer is gevallen door zijn prijs. Ik had nog een ander verhuisbedrijf benaderd, maar die was 20% duurder ook al kwam die uit de plaats waar de verhuizing heen moest. Had ik alles vooraf geweten, dan was de keuze óók op Koning gevallen, want wat je pas achteraf weet is dat ze hun afspraken keurig nakwamen, zéér behulpzaam en pro-actief en professioneel de verhuizing hebben uitgevoerd. Zo was verhuizen voor ons een feestje! Well done!

Vrgr
De Haan
 

Het beste verhuisbedrijf
18 Februari en 3 mei 2016

Inboedel vanuit Delzijl in opslag gehaald en later weer retour geleverd in Delfzijl

Goedemorgen!

Vanwege de versteviging van onze woning door Acantus moesten wij genoodzaakt verhuizen. Uw verhuizers hebben deze verhuizing verzorgt en wij willen graag onze complimenten geven aan deze verhuizers en uw verhuisbedrijf!
Het is ontzettend goed geregeld, ze zijn mooi op tijd, vriendelijk, netjes, gaan goed met de spullen en ga zo maar door! Nogmaals onze complimenten!

Marisca Ellens en Arnoud de Zeeuw Delfzijl
 

Het beste verhuisbedrijf
29 Januari 2016

Verhuizing van Wildervank naar Zeijen

Aan het Koning Team, Wij zijn verhuisd van Wildervank naar Zeijen. Ik persoonlijk had hier erg tegenop gezien. Maar de adviseur van Koning stelde mij gerust "goed bezig" zei hij als wij hem, voor de zoveelste keer vroegen om langs te komen of het wel goed ging met het inpakken.

Dan de dag zelf:
Het inpakken van de gehele huisraad, 120 dozen en vele meubelen, bleek heel snel te gaan. Wij mochten niks doen en alleen maar aangeven wat waar naar toe moest. Als we toch besloten dat het ergens anders naar toe moest was dat zonder morren geen probleem.
Altijd vriendelijk, geen gezeur, met goede zin en een grapje werd alles uitgepakt en gemonteerd.

Wij vinden dat de jongens van Koning een dikke 10 met pluim verdienen.

GOED BEZIG die jongens van Koning.

Met vriendelijke groet, M.Stenvert
 

Verhuisbedrijf Groningen
Rated 5/5 based on 342 reviews

Reviews 2013 >>
Reviews 2012 >>
Reviews 2011 >>
Reviews 2010 >>
Reviews 2009 >>